BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 70

Sezona 70

Set priority
Show messages by
This Post:
00
329047.1
Date: 10/18/2025 2:55:34 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
429429
Pozdrav za sve menadžere i dobrodošlica za novajlije.
Nadam se da će ova sezona biti jednako uzbudljiva kao i prethodna...
Ko želi neka napiše šta očekuje i čemu se nada.
Moj tim je još od kraja prošle sezone pretrpeo nekoliko izmena. Došli su kvalitetniji igrači i očekivanja su da na kraju budem od 3. do 5. mesta u plavoj konferenciji.
Srećno svima...

Last edited by DruG ALAvi at 10/18/2025 6:57:05 AM

This Post:
00
329047.2 in reply to 329047.1
Date: 10/18/2025 9:21:21 AM
Ја се надам да ћу поновити резултате из прошле две сезоне, 3-4 место топ. Треба дотренирати пар играча и пар новајлија тренирати од нуле, тако да ће ове сезоне бити теже него пре.
Срећно свима 💪💪💪

This Post:
00
329047.3 in reply to 329047.1
Date: 10/18/2025 9:31:11 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
6060
Srecno svima u novoj sezoni :) Ja vam necu puno smetati , cilj je iskljucivo trening ,
ova dva starija igraca su tu cisto da popune plate i da prodjem po neko kolo u kupu
da mi se ne razbeze skroz navijaci. Ako dodje i neka pobeda kod kuce , vrh , ali nisu
mi bitne pobede. Tokom sezone cu i tu dvojicu prodati i polako se spremam za trecu
ligu...

Iako mi ova sezona nece biti ni priblizno interesantna u takmicarskom smislu kao prethodna ,
potrudicu se da kolko tolko ispratim sta se desava i da napisem po neku analizu ali dosta redje
nego prosle sezone. Probacu ukratko da predstavim timove u sledecem postu cisto za pocetak
sezone , a vi sto cete da se bijete se na dalje potrudite da malo trash-talkujete i da forum bude
aktivan i zanimljiv ! :P

This Post:
11
329047.4 in reply to 329047.3
Date: 10/18/2025 10:31:34 AM
Stasine bebe
II.2
Overall Posts Rated:
7474
Pozdrav i sa moje strane. Što se tiče očekivanja, citiraću mog trenera kad sam ga to upitao: Bei euch auf dem Balkan kann Demokratie nicht funktionieren. Ich denke, es gibt zu viel Demokratie in unserem Team auf dem Spielfeld und außerhalb. Hebeš mi teču ako znam šta je rekao...

This Post:
00
329047.5 in reply to 329047.3
Date: 10/18/2025 10:42:01 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
6060
Dobro dosli u predstavljanje timova za sledecu sezonu , ujedno i "Power Ranking"
tj pokusaj neke predikcije gde ce ko da zavrsi. Imajte u vidu da je off sezona kratka
i da timovi idalje kupuju i prodaju tako da je ovo cisto "grubo" predstavljanje i rangiranje
prema onome sto trenutno vidim. Situacija se lako moze promeniti...

Krecemo od plave konferencije...

Red Zmaja - Iako prodaje Micica i Uskovica , plate ce mu i bez njih dvojice biti
oko 650 k i sigurno je jedan od favorita za osvajanje lige. Da je zadrzao njih dvojicu
rekao bih sa sigurnoscu da je prvi favorit ovako je u top 4-5 favorita...

Stasine Bebe - Bebe nisu promenile nista u odnosu na proslu sezonu a bile su prve
u regularnom delu. Sirok roster , nema ni jednog igraca sa platom preko 100 k ali su svi igraci
korisni i daju doprinos. Ocekujem slicnu sezonu kao i prethodnu , plejof sigurno a nakon toga je
vec sve ostalo teze za prognozirati. Jos jedan tim koji mi je u top 4-5 za osvajanje...

Srbija Hofmanski - Dosla su neka lepa pojacanja , izgleda sigurno jace nego u zavrsnici
prosle sezone i ocekujem ga ponovo u plejofu. Sta ce menjati u toku sezone , da li ce opet prodavati
i ici u plejof sa gotovo minimalnim platama to ne znam...Nadam se da ce ovog puta ostati u punom
sastavu i sa ambicijom da se bije u plejofu...

Crnokosa , Strpce , Ale i Nemani - Da ova objava ne bi bila dugacka ko Ibarska magistrala
( a bice svakako XD ) neke timove cu predstaviti djuture sto se kaze :) Crnokosa je prosle sezone
bila najopasniji suterski tim , jedan igrac je doso , jedan otiso , kontam da se nije puno toga promenilo.
Strpce je po nesto prodao i po nesto kupio ( ali vise za trening nego za ozbiljno igranje ) , ako ode i Nachev
mislim da ispada iz ove grupe timova jer ce mu faliti igraci. On i Crnokosa svakako imaju jako tanke klupe...
Poslednji ali i najopasniji ( da se ne naljute ostali ) , drug Alavi ! :) Menadzer koji je osvajao i titule i kupove ,
cini mi se da ce ovu sezonu igrati ozbiljnije nego proslu i sa iskustvom koje ima , bice svima pretnja ! Po trenutnom
stanju stvari , ova tri tima bi trebala da se biju za 4 mesto a Alavi mi tu deluje najozbiljnije !

Chistachi , UrosMihajlo - Timovi koji bar po platama ne izgledaju previse ambiciozno. Dosli su iz
trece lige ali ovde su potrebni ozbiljniji igraci. Naravno , dosta toga moze da se promeni tokom sezone i da
dodju pojacanja ali za sada mi deluju kao dva najslabija tima u ligi...

This Post:
11
329047.6 in reply to 329047.5
Date: 10/18/2025 10:48:00 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
6060
Crvena konferencija !

Bolesni Mamlazi - Finalista konferencije iz prosle sezone , nista nije menjao u off sezoni. Izgleda mi
kao ubedljivo najjaci tim u crvenoj konferenciji za sada i sigruno je favorit da napravi stepenik vise i ove sezone
ode u jos jedno finale ali ne konferencije nego lige !

Lazarevac - Tim koji po platama i igracima izgleda kao drugi najjaci , odmah iza Mamlaza. Jako iskusan
menadzer koji je osvajao kup vise puta , igrao i finale prve lige ! Sta je problem ? Jako jako matori igraci kojima
ce padati skilovi a ne daj boze da bude i nekih povreda. Ne znam da li ce i sta ce menjati tokom sezone , definitivno
plejof ekipa za sada i glavni konkurent Mamlazima za osvajanje konferencije...

Celik Zenica , Predatori - Zenica je prodala Petrovica koji je bio jako bitan igrac , nista novo nije kupio.
Ipak , Curkovic i Vucelic idalje treniraju , jedan je bio i na TL...Ako ne bude prodao nekog od bitnih igraca
ocekujem plejof i zanimljivu borbu u istom. Predatori su do juce bili gotovo na minimalnim platama a onda je
doso igrac za 125 k platom i sad je treci po platama u konferenciji. Dva najbolja igraca imaju 35 godina , a problem
je sto ostatak rostera izgleda dosta slabije od ove dvojice , bar po platama. Tim koji po trenutnom stanju ide u plejof
ali ako se ostali pojacaju , moze da bude problema...

Bg Redvolfs , Besni Cvetici , Golden Heart , Kosarkaski klub Apatin - Ova 4 tima sam stavio u istu kategoriju samo da
bi islo brze , vrlo je moguce da ce im se ambicije skroz razlikovati. Redvolfsi imaju plate oko 400 k ali ne tolko mator tim i ne bi me cudilo da se pokazu bolje od Predatora , tako da su sve ovo samo grube procene po platama. Cvetici su dobili zlatnu koku na draftu a potom odresili kesu za jos jednog HOF trenirca. Pavic odlazi , ima on jos dobrih igraca osim njega al kontam da mu rezultat nije u prvom planu. Za sebe sam vec napisao , ako ubodem neku pobedu to ce biti cisto da nisam na 0-li i da mi se navijaci ne razbeze , cilj je ispadanje u trecu ligu , da li sa 8-og mesta , da li kroz playout , kako god...Apatin trenutno izgleda kao najslabija ekipa ( uz mene , meni prosek vade samo dva igraca ) u konferenciji ali moguce da ce biti zeljniji pobeda od mene i Cvetica i da zavrsi ispred nas , pogotovo ako dokupi nesto...

Eto , ovo su neki utisci za sada , dosta toga moze brzo da se promeni a i plate nisu neko merilo ko ima kolko jak tim.
Glavni utisak je da je Crvena konferencija dosta slabija nego prosle sezone , polovina timova su na skoro minimalnim platama...Aj da vidimo sta ce se menjati tokom sezone :)

Message deleted
This Post:
11
329047.8 in reply to 329047.6
Date: 10/18/2025 1:19:59 PM
Stasine bebe
II.2
Overall Posts Rated:
7474
Htedoh pohvaliti trud druga Grobara i prijaviti da sam pokušao ući u postupak javne nabavke "Besnog" Pavića, ali već na prvi pokušaj nadmetanja, ošuri me Drakula ko belim lukom na prvom poljupcu. Moje skromne finance ipak ne podržavaju, tako da dalje nastavljamo u starom poretku... i još lajk za grobarbrata