BuzzerBeater Forums

Palīdzība - Latviešu > Jaunajiem: Pirms raksti izlasi!

Jaunajiem: Pirms raksti izlasi! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1010
66138.1
Date: 12/28/2008 16:41:05
Overall Posts Rated:
1919
Pret agresivitāti ar mieru!

Ja kāds rīkojas agresīvi pret tevi diskusiju sadaļā, pret tavām domām, vai, ka kāds nerīkojas pēc noteikumiem, tad nevajag reaģēt agresīvi pret tādiem cilvēkiem. Bet, ja tas patiešām notiek un aiziet pārāk tālu vajag uzvesties pavisam mierīgi, jo tas cilvēks (ja būs kādā veidā aizskāris tevi) saņems sevis pelnīto sodu. Ja tu tomēr zaudē kontroli, iespēju turpināt saprātīgu diskusiju ir neiespējami. Tādos gadījumos parasti diskusiju telpa pārvēršas par liesmojošu karalauku, kurš tiešām nevienu neinteresē!

Jauna tēma!

Pirms atver jaunu tēmu, uzdod sev šos jautājumus:

1) Vai es esmu pareizajā diskusiju sadaļā? Vai mana interesējošā tēma pieder šeit (piemēram, vai tas ir saistīts ar BB [BB-Latvija], vai arī tas ir palīdzības sauciens [Palīdzības diskusija])

2) Vai pastāv jau tāds ieraksts par manis interesējošo tēmu? To var tik eleganti arī papildināt!!

Tas vienmēr labāk, ja tu būsi papildinājis, jau esošo tēmu, tas liecinās par to, ka esi cītīgi meklējis tev interesējošo tēmu, esi meklējis jau atbildi saviem jautājumiem. Tēmas, kuras atkārtojas tiek ļoti ātri aizslēgtas!

Ja esi pārliecināts, ka esi pareizajā vietā, tad varat atvērt vai papildināt jaunu tēmu.

Nosaukums!

Izmanto paskaidrojošu un saprotamu nosaukumu tavai tēmai!

Šis nosaukums ir ļoti noderīgs veids kā iegūt uzmanību no citiem lietotājiem, izmantojot 50 rakstzīmes vai mazāk. Neiznieko savu tēmas nosaukumu par vispārējo skrejlapiņu, piemēram, "palīdziet man!" (vai vēl sliktāk "PALĪDZIET MAN!!!!!!!"). Izdomā savādāku veidu kā piesaistīt lietotājus tev palīdzēt! Neizmantojiet šo telpu, lai paustu tavas sāpes, izmanto to kā vietu, kur vari gūt noderīgu informāciju sev, kā uzsākt spēlēt, kā uzvarēt!!!

Ja tev ir vairāk par vienu jautājumu, komentāru vai priekšlikumu, tad raksti tos kopā vienā ierakstā. Nav nekas vairāk kaitinoša kā klikšķina pa vairākām tēmām, kurus iesācis viens lietotājs.

Tā arī varētu vieglāk atbildēt uz tavu ziņu un pašam arī būs vieglāk saprast!

Ir svarīgi izteikt savu jautājumu vai viedokli, skaidrā un strukturētā veidā. Ja tas ir pārāk grūti priekš tevis, tad arī pārējiem būs grūti saprast tevi un tev atbildēt, un parasti cilvēki nevēlas pavadīt daudz laika lai ieskaidrotu vai arī saprastu, ko tu vēlies. Tev nav jābūt pārāk oficiālam, bet gan ar savu valodu. Bet protams jautājumus un komentārus jāraksta ar īpašu precizitāti, lai nav 1000 reizes jāpārprasa. Tas nozīmē, ka tev interesē un pievērs sev pozitīvu uzmanību.

Ja kāds saprata kaut daļiņu no šī stāsta, tad sazināšanās un spēles izzināšana ar diskusiju sadaļu tev nesagādās nekādas rūpes!