BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Κύπελλο

Κύπελλο

Set priority
Show messages by
This Post:
00
100841.1
Date: 7/10/2009 6:15:25 PM
Overall Posts Rated:
3131
Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια δύσκολη ερώτηση. Πιστεύετε πως συμφέρει μια ομάδα 3ης κατηγορίας* και πάνω να συνεχίζει στο κύπελλο? Τί θέλω να πω δλδ:Όσο μια ομάδα προχωράει στο κύπελλο μπορεί να κερδίζει χρήματα και να ανεβαίνουν τα αστέρια στην έρευνα οπαδών άλλα έχει συνχρόνως και μεγάλο κόστος: Χειροτερεύουν οι αγωνιστικές κατατάξεις, πολλές φόρες αναγάζεσαι να κατεβάσεις τον ενθουσιασμό, και όλα αύτα με αποτέλεσμα να έχεις κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Εγώ νομίζω πως πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή και μετά από ενα σημείο να το αφήνεις. Θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη των εμπειρότερων.
*εννοείται πως μια ομαδα τέταρτης κατηγορίας που μπορεί να συνεχίσει στο κύπελλο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο πρωτάθλημα...

This Post:
00
100841.2 in reply to 100841.1
Date: 7/11/2009 2:36:05 AM
Overall Posts Rated:
3131
Ολα ειναι θεμα σχεδιασμου της ομαδας σου. Καθε νικη και γυρος στο Κυπελλο, δινει 50,000 . Υποθετικα λεμε οτι τους 2 γυρους τους παιρνας κυριλε, παιζοντας με Botακια , με συνεπεια να μην χανεις προπονηση. Οι αλλοι 4 θα σου αποφεραν 200,000. Το θεμα ειναι , θα θυσιαζες 200,000 για 4 βδομαδες προπονησης οπως θα ηθελες να την κανεις εσυ και οχι οπως σε αναγκαζει η μηχανη του παιχνιδιου , αλλα και να χασεις 1-2 αγωνες που τους ειχες σιγουρους στο πρωταθλημα , για 200,000 ;
Ολα λοιπον ειναι υποκειμενικα και σχετικα. Εγω θα προτιμουσα να προπονησω 4 βδομαδες καλυτερης προπονησης απο τα 200,000 παντως ....

Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.