Λαθος τεραστιο η εμπειρια που εχουν οι παλιοτεροι εδω μεσα ειναι ανεκτιμητη και η βοηθεια που δινεται ειδικα στην αγορα παικτων πολυτιμη.Οταν ηθελα να αγορασω sg επειδη πουλησα τον προηγουμενο λογω συχνων τραυματισμων ρωτησα τον τυφωνα για αυτον που εχω τωρα (αρχη αυτης της περιοδου τελος της προηγουμενης) μου εδωσε το οκ και εκανε και μια εκτιμηση για το ποσο κοστιζει , αγοραστηκε γυρω στα 900χιλ τον εκτιμησε 1,3 και τωρα κανει 1,5 οπως και ο ετερος κοουτς με επετρεψε να αγορασω καποιους παικτες και αυτη η βοηθεια υπηρξε σημαντικοτατη και να σου δωσω και αλλο παραδειγμα δικο μου ειχα αγορασει εναν pg γυρω στα 350χ στις αρχες που ειμουνα στο παιχνιδι λοιπον το παλληκαρι ηταν παλτο την πατησα λογω 2 πολυ ανεβασμενων του σκιλ αμυνας και βολες (βολες ηταν στο τερμα) μιλαμε αχρηστος ουτε να τον προπονησω δεν μπορουσα κουραζοτανε και εβγαινε τεσπα τον φορτωθηκε καποιος αλλος και υπηρξα τυχερος που δεν εχασα φραγκα.
Λοιπον ειδικα αυτο με ποιον να παρεις για νεους ειναι πιο σημαντικο απο οτιδηποτε αλλο. Και ναι ο καθενας θα κανει τις επιλογες του αλλα δεν ειναι αναγκη να κανει τα ιδια λαθη με αυτα που εκανα πχ εγω.