Lietuva
Użytkownicy:1878
NT Ranking:10
Selekcjoner:LA-YoMaYo
Przed nami drugi mecz na Mistrzostwach Europy i od razu z gatunku tych,które musimy wygrać jeśli chcemy się nadal liczyć w walce o pierwszą trójkę.
Przeciwnik znowu wymagający (ale tu łatwych już nie ma) a do tego gospodarz turnieju.W pierwszym meczu grupowym po walce przegrali z faworyzowaną Hiszpanią osiągając przy tym naprawdę robiące wrażenie staty
(6843)...
Podobnie więc jak my oni muszą ten mecz wygrać...Mam nadzieję że nie wypalą z CT choć wcale nie jest to wykluczone...
Na szczęście forma Litwinów nie powala na kolana tak jak ostatnio Portugalczyków.
Ich najlepsi C są w średniej formie i to jest dla nas dobra wiadomość.No ale pewnie i tak nie będzie łatwo...
U nas wprost poraża forma Wiśniewskiego i Kalickiego.Pisałem o tym więcej w wątku reprezentacji więc nie będę się powtarzał.
Jak pewnie większość już zauważyła powołałem kilku nowych zawodników.Wkraczamy w decydującą fazę ME i już nie ma po co trzymać wolnych slotów.Generalnie po za wymienionymi wyżej forma jest niezła i mam nadzieję że będzie to widoczne podczas meczu.
Tradycyjnie zapraszam do dyskusji i przekazywania swoich sugestii dotyczących meczu.
Tradycyjnie też przypominam o typrku
(94819.1)i konkursie na mecze reprezentacji
(96192.1)