BBecy zaoferowali nam update wyglądu stronki którym ja bym nazwał facelifting (czy jakoś tak to się zwie). Powiem, że się lekko przestraszyłem jak zobaczyłem ten artykuł na głównej stronie bo sobie pomyślałem, że zrobią to co z HT czyli strone gdzie trudno cokolwiek znaleść. Na szczęscie tego nie zrobili i dodali kilka fajnych dodatków.
Na początek tak jakby oglosznie parafialne z ligi, czyli kto co kupil, sprzedał, wybudował.
Potem forum uległo zmianie, widać loga drużyn co mają supki, do tego można ocenić post? Po co? Nie wiem i moim zdaniem to głupia zmiana.
Zakładka mecze też uległa zmianie, kolory sa moim zdaniem nie dopasowane, szczególnie ta ostrość niebieskiego i czerwonego mi przeszkadza, pomysł dobry z tym aby oznaczać kto jest na którym miejscu w lidze ale bardziej dyskretnie będzie lepiej.
Do tego wygląd ligi tez uległ zmianie, nie wiem jak teraz sprawdzić kiedy się ktoś ostatnio logował:P
Do tego wygląd naszj własnej zakładki klubowej uległ zmianie, można zobaczyć na którym się jest miejscu w rankingu i mile jestem zaskoczony ze jestem aż na 26 miejscu w Polsce;]
Zakładka społeczność tez uległa zmianie, mamy dostęp do kilku fajnych danych takich jak ilość napisanych maili itp.
Do tego teraz selekcjonerzy będą mogli dawać ogłoszenia, fajnie że w końcu tą opcję dodali bo tak jakoś goło bez tego było.
Zmiana kolejna to taki jakby "skrótacz" czyli takie menu u góry dzieki któremu szybciej znajdziemy to co chyba chcemy.
A i jeszcze jedno, fajna jest zakładka "Zarządzenia drużyną ", widać tam czy nasi zawodnicy mają odpowiednio wyrobione minuty do treningu i jacy to gracze są;]
Pisze tego posta bo chyba tylko supporterzy mają dostęp do nowego wyglądu, jak ktoś będzie chciał to zapodam screeny;]