Witajcie spotkałem się z opinią, że brak jest ludzi na tyle "szalonych" żeby trenować pod wyłącznie kadrę. Chcę pokazać że tak nie jest. I jednocześnie zebrać co najmniej 4 chętnych do treningu, żeby zacząć w tym sezonie.
Wymagania to: Chęci ( to najważniejsze ), trener co najmniej 5 poziomu, ok 800
tyś ( jak ktoś ma więcej to przeżyjemy to że jest bogatszy od nas :) na zakup gracza ( za 10 dni ).
Co mogę zaoferować
1) Przegląd TL i wynajdowanie ciekawych graczy
2) Obietnice gry w kadrze ( choćby w sparingu ) na razie selekcjoner powiedział że to fajny pomysł ale myślę że potwierdzi gdy znajda się chętni.
3) Osobiście ułożę plan treningu na 3 sezony dla podkoszowych jeśli ktoś będzie sobie tego życzył.
4) vinnie_jones ułoży trening dla obwodowych ( wieloletni skaut itp szef wielu szefów :)
Lista chętnych.
1) Alicja, trener 5, preferowani obwodowi PG, SG, ok 3 mln ale są widoki na 5 mln.
2) szalony_mag, trener 5, PG , najwyżej sprzeda organy żeby go kupić :).
3) pawfer, trener 5, PF/C, 3 mln
4) Scottie33, PG, 1 mln
5) tomek1804, trener 6, 0,5 mln
6) Juniorro, trener 6, SF, SG, kasa się znajdzie :)
7) arturo1978, SG
8) Liveact, trener 6 , SG, ok 1 mln
9) Mysza, trener 6, najchętniej SF ale biorę też dziwnych podkoszowych, finanse ok 6 mln
Wizja tego co chcemy osiągnąć działając razem.
Witaj wizja treningu już powstała ( niektórzy mówią że mam za często wizje :) Chciałbym abyśmy razem stworzyli co najmniej 3 zawodników pod trumnę ( PG, SG, SF ) i im potrenować trochę DV ( o tej możliwości wypowiadał się selekcjoner dość pozytywnie ). Oraz 3 do gry obwodowej dwóch podkoszowych ( ID, RB, SB, oraz PS ) i PG pod ( Mation i R&G ). Każdy plan treningu będzie skonsultowany z selekcjonerem skautem itp.. Postaram się też żeby każdy prezes miała zagwarantowaną grę w kadrze ( choćby raz w sparingu ) sam z tego przywileju rezygnuje.
Last edited by Mysza at 9/1/2009 5:21:08 AM