BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 Választás - Jelöltek beszédei

U21 Választás - Jelöltek beszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109411.2 in reply to 109411.1
Date: 9/8/2009 11:29:06 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Sziasztok.

Vendabal vagyok és charlesbrown-nal karöltve már 2 ciklust tudhatunk a hátunk mögött.
Sokáig hezitáltam, hogy induljak-e, de nem szeretném félbehagyni a megkezdett munkát.
A tavalyi szezon elég jól sikerült, vigaszági vb-t nyertünk és a mérlegünk 100%-os volt.
Ha valaki, akkor én tudom a legjobban, hogy a következő korosztályunk nem ilyen erős,
nem lehet csodát várni tőlük, de természetesen, sikeres választás esetén majd megpró-
báljuk taktikailag orvosolni a hiányosságokat:)

Tehát szeretnénk folytatni a csikók terelését, de ezt már egy kicsit bővebb csapattal
tennénk:
Posztonként osztanánk el a 18,19,20 éveseket, akik külön felügyelőt -tanácsadót kapnának.
A felállás a következő lenne:
SG(dobóhátvéd), SF(bedobó) charlesbrown
PG (irányító) Wolwerine
C (center) , PF (Power Forward) Patai

A 21 évesek természetesen az én felügyeletem alatt állnának. Ez nem azt jelenti, hogy
le akarom magamról vakarni a nagy munkát, hanem így többször és több helyre tudunk
figyelni. Majd szükségünk lesz még egy emberre, de erről többet az esetleges sikeres
választás után tudok mondani.

Röviden ennyi. Akik ismernek bennünket, tudják mire számíthatnak, akik újak és nem
ismernek, azok nézzék vissza a válogatott teljesítményét, illetve kérdezzék azokat,
akik ismernek:)

Tudjátok a mottóm, egy a lényeg:
a HAJRÁ MAGYAROK!!!

HUNGARY!