To mamy sezon 10 w nowej oprawie , może to dla mnie nie typowe żeby pisać na forum ( dzięki temu nie wygadałem się za bardzo i udało mi się przetrwać 9 sezon w tej lidze xP ) , ale zaczynamy .
Witam wszystkich nowych i ostrzegam , że to bardzo ciężka ( elitarna xD ) liga (podobno "najcięższa liga III"). Znajdziecie w niej drużyny dobre w ataku jak i w obronie , rzucające za 3 , oraz te pakujące spod kosza .
Z poprzedniego sezonu zapamientałem królów magii , kolesi , wiedźminów oraz hipopotamy z Wrocławia . Powiedziałbym , że to top 4 w tej lidze ( nie licze zezpołu rugi , który wygrał play-off ) . W przedstawieniu drużyn lepszy jest ode mnie m4ti .
Ja powiem tylko , że szalone trampki ( dostałem się tu razem do tej ligi w sezonie 9) to całkiem porządny , szybko polepszający się zespół ( i jedyna drużyna , z którą wygrałem każdy mecz xP ) , a ja mam prawdopodobnie jeden z najsłabszych ( jeśli nie najsłabszy xD ) zespołów z dziurawą obroną .
Mam nadzieje , że udałwam się draft ( wyciągnełem historycznego zawodnika SG ) i powodzenia w tym sezonie :) .
Ps. gratuluje szalonym trampkom wygranych baraży , a królom powiem , iż mało im brakło i może w tym sezonie się uda :)