Καλησπέρα φίλε μου,
Με τις λίγες ομολογουμένως γνώσεις που έχω αποκτήσει, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω. Οι απαντήσεις μου, σου λέω εκ των προτέρων ότι δεν είναι δεσμευτικά σωστές, γιαυτό ίσως πρέπει να ρωτήσεις και χρήστες πιο έμπειρους από μένα σε φόρουμ. Θεωρητικά καταλαβαίνεις έναν παίκτη από την αξιολόγησή του μετά τα παιχνίδια (στα στατιστικά γράφει στο τελευταίο αξιολόγηση). Έτσι αν κάποιος έχει αξιολόγηση στο χειρότερο παιχνίδι του 8 και στο καλύτερο 11,5 ή 12 είναι πολύ καλύτερος από κάποιον του 5 ως 8. Ο μισθός απλά (όπως έχω καταλάβει) δίνει έναν σημαντικό μπούσουλα χωρίς να δεσμεύει ότι αυτός που θα πάρεις με 20000 μισθό λ.χ. θα είναι παικταράς.Όσον αφορά για τα ποσοστά ενός παίκτη σε έναν αγώνα παίζει σίγουρα ρόλο το σύστημα που παίζεις (λ.χ. σε μερικά συστήματα ένας καλός σουτέρ πρέπει να έχει και καλή εμβέλεια, ενώ σε άλλα όχι τόσο) όπως και το αντίστοιχο που παίζει ο αντίπαλος. Φαντάσου να παίζεις με μια ομάδα που παίζει δυνατή περιφερειακή άμυνα άρα προσαρμοσμένη καλά στον καλό σουτέρ σου και μια άλλη η οποία παίζει περισσότερο δυνατά εσωτερικά για να περιορίσει το σέντερ σου. Συνεπώς (ανάλογα βέβαια και με την δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας και του αμυντικού που μαρκάρει τον σουτέρ σου) στην 1η περίπτωση ο παίκτης σου θα έχει φυσιολογικά καλύτερα ποσοστά. Πάντως, από όσα λίγα ξέρω, όταν ένας παίκτης είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση είναι πιο επιρρεπής σε λάθη, κόβεται πιο εύκολα, είναι πιο άστοχος κτλ.
Υ.Γ. Φίλε μου μην ανησυχείς, δεν με ζάλισες. Και όπως μπορώ και άν φυσικά μπορώ, δεν έχω κανένα θέμα να μην βοηθήσω κάποιο άλλο παιδί. Παρακολουθώ την κατηγορία. Ήμουν 3 χρόνια σε αυτήν, είναι δυνατόν να μην με ενδιαφέρει τι παίζει; Προσέξτε την ομάδα Βοτσαλάκια. Αν και νεοφώτιστη είναι πολύ δυνατή για τα στάνταρ της κατηγορίας και μπορεί να κάνει την έκπληξη. ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ και καλή συνέχεια
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ