Ja też się cieszę, że do kadry trafiło 5 zawodników którymi się opiekowałem:) Ariela Grzone już znacie, teraz czas poznać resztę z mojej bazy:) Miałem to szczęście, że trafiłem na znakomitych managerów, którzy uwierzyli mi, że przy dobrym treningu zawodnik będzie w kadrze i słowa dotrzymałem:). Moim zdaniem jeszcze jednego PG tu brakuje ale z czasem mam nadzieje, że zasili naszą kadre:).
Dodam, ze w tym sezonie kadrę mamy silną a w przyszłym będzie najsilniejsza w swojej historii o ile managerowie dalej z takim poświęceniem będą graczy trenować:). Mamy szanse na medal w MŚ tylko trzeba najpierw tam awansować:)
Niedzwicki i Gatalski to tez już nie debiutanci, ale dla Pankiewicza czy Zuby to będą prawdziwe debiuty ;)
Oczywiście liczę dziś na przekonujące zwycięstwo, minimalnym nakładem, czego dowodem jest tylko 9 powołań na dzisiejszy mecz (to przez formę w trumnie)
@kozlik4
Dokładnie 20 latkowie są mega równi jeśli chodzi o główne skille, powołałem tą 2-kę bo mieli najlepsze poboczne i silną formę, ale czołowa 10-15 jest prawie na tym samym poziomie. Szczególnie, że ci z trochę gorszymi pobocznym mają lepszy potencjał, więc za sezon rolę w kadrze mogą się zmienić :)
Jak zwykle szczegóły za 10 minut, nie widzę dziś innej opcji, niż pewna wygrana, najlepiej wysoka, choć z tym może być różnie ;]
POLSKA !!!!!!!!