BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה. לאן.?.

הנבחרת הצעירה. לאן.?.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
112165.1
Date: 9/18/2009 7:27:16 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שלום לכולם.

לפני שההתלהבות של הנבחרת מתאפסת יש לנו קצת זמן לדבר ולתכנן.

איך הייתם רוצים לראות את הסגל העונה.
מה אתם מציעים?

איך לדעתכם צריך להתמודד עם המאמנים שלא שומרים על הדקות של השחקנים.

האם יהיה נכון לשחרר כוכב בגלל חוסר רצינות מצד המאמן??

האם שווה להחליש את הסגל בתמורה לשחקן צעיר שמתקדם בצורה מטורפת? כי שחקן כוכב כבר לא מתאמן או לא שומר על הדקות.

האם אתם בעד לתת לשחקן כוכב בפורם נמוך לשחק בקמפיין במשחק הקרוב או לתת לשחקן חלש הרבה יותר לשחק כי הוא בפורם גבוה יותר??

This Post:
00
112165.2 in reply to 112165.1
Date: 9/18/2009 8:51:00 AM
Overall Posts Rated:
33
הייתי רוצה לראות את הסגל כמה שיותר מגוון מבחינת יכולות מכיוון ששחקנים כלו מועילים בכל טקטיקה... כמו סנטר על קליעה מבחוץ יכול לסחוט 2-3 שלשות במשחק שזה המון נק' ואפילו כמה עבירות שיקדמו אותנו לעבר הניצחון..
כמובן שגם צריך את האחד שניים למשימות ספציפיות אין ברירה חייבים כאלו במיוחד במשחק התקפה פנים/חוץ לעמדה הרלוונטית כמובן...

כמובן מאמן שלא שומר על הדק' באופן רצוך של יותר משבועיים הייתי ממליץ להעיף מהנבחרת ואת חזרתו להתנות שמירה על פורם גבוהה במשך אותו זמן שהוא לא שמר...

שיחרור כוכב בגלל חוסר רצינות תלוי במה...אם יש לך אחד אחר בעל יכולו קרובות כן תחליף.. וכדאי שכמה שיותר מהר....
להחליש את הסגל בנבחרת הצעירה כדאי מאד לדעתי במיוחד בשלבים הפחות מכריעים בשלבים היותר מכריעים אולי לא הריי סוף כל סוף תפקידה של הנבחרת הצעירה זה לספק לבוגרת סחורה טוב ועל הדרך השגיות...
וחוץ מזה שחקן כזה טוב יעבור בד"כ לבוגרת אני מאמין...

בעד או נגד שחקן חלש בפורם גבוהה לפי דעתי יוכרע באותו הזמן וע"י המאמן הריי רק אתה יכול לראות את ההפרשיי הרמות וכל האלטרנטיבות(כי הן מגיעות אליך מהרבה מאמנים..)

נאור

This Post:
00
112165.3 in reply to 112165.1
Date: 9/18/2009 11:32:12 AM
Overall Posts Rated:
00
יהודה הדיעה שלי בעניין מי ישחק זה קודם כל טובת הנבחרת
אם שחקן שלא מתאמן אבל יתן לנבחרת יותר משחקן אחר שמתאמן אז לפי דעתי הוא צריך לשחק
השחקן שמתאמן יגיע לשם עם עוד קצת אימונים
אותו דבר בקשר לפורם מי שיכול לתת יותר שיהיה בנבחרת בסופו של דבר המתאמנים יגיעו לשם

לפי דעתי גם חשוב לתת הכוונה לחדשים במשחק שמוציאים בדראפט פוטנציאל
אבל אני בטוח שחשבת על זה כבר

יאיר