Danmark
Użytkownicy: 208
Ranking: 41
Selekcjoner: Blacksword
Drugi mecz w Pucharze Pocieszenia przed nami. Tym razem naszym przeciwnikiem będzie Dania. Dotychczas w historii BB z Duńczykami graliśmy jeden raz w sezonie piątym i pokonaliśmy ich wyraźnie
(1593). Myślę że w poniedziałek możemy tylko ten bilans poprawić:)
W pierwszym meczu Pucharu Pocieszenia nasi rywale przegrali z Estonią 80-92
(7631). Staty z tego meczu nie powalają na kolana. Próżno szukać u nich jakiś mega mutantów. Z obecnych zawodników najgroźniejsi wydają się być C Alberto Ordoñez
(4811327), SG Brian Leth
(4811547) oraz młoda nadzieja Duńczyków Tore Brosbøl
(5989657).Forma u przeciwników równa...niemal jak po resecie;)
W naszej reprezentacji niewiele się zmieniło od ostatniego tygodnia...Patryk nadal kontuzjowany i nie ma raczej szans by się wykurował, Rybaczuk jeszcze chwilowo po za kadrą bo chcę pozwolić mu dojść do formy...Co prawda w porządnej można by go powołać ale jest sprawny Aleks i Majcherczak więc na razie wystarczy nam SG. Wrócił po kontuzji Kalicki i choć też forma porządna to może będzie w stanie pomóc w meczu...No i nieszczęśnik Wiśniewski na koniec...Niestety zmiana klubu nie wychodzi mu na dobre bo nie dość że nie trenuje to gra 3 mecze w tygodniu po 48 minut i nie jestem w stanie nic z tym zrobić niestety...Ale uprzedzając pytania niektórych nie wyrzucę go z kadry...Dlaczego? Każdy rozsądnie myślący sam sobie odpowie...
Na szczęście mamy niezłą formę i mamy kim grać z Duńczykami. Nie wykluczam jeszcze jakiegoś powołania ale o tym zdecyduję w niedzielę.
Liczę na dobry występ naszych reprezentantów i zwycięstwo:)
Tradycyjnie na koniec przypominam o typerku
(111446.1)