BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Hiter/počasen napad

Hiter/počasen napad

Set priority
Show messages by
From: Ludvik
This Post:
00
114342.1
Date: 10/4/2009 6:37:40 AM
Overall Posts Rated:
00
kakšna je sploh razlika v hitrem ali počasnem napadu?

lp

From: crte

This Post:
00
114342.2 in reply to 114342.1
Date: 10/4/2009 1:32:00 PM
Overall Posts Rated:
00
ludvik. Najprej si preberi vse navodila, malce premisli in potem sprašuj.

To: crte
This Post:
00
114342.3 in reply to 114342.2
Date: 10/4/2009 1:54:15 PM
Overall Posts Rated:
00
hiter napad je bolši, če imaš dober potek napada, ne? priročnik sem že prebral, pa nisem zasledil nič razlik..daj mi link, kjer piše razlika..

lp

From: Suncee

This Post:
00
114342.4 in reply to 114342.3
Date: 10/4/2009 3:24:59 PM
Overall Posts Rated:
44
Hiter napad je dober, če imaš dobro organizacijo napada, drugače pa izbereš počasnejšega. Gledaš pa tudi kakšno obrambo bo ubral nasprotnik.

This Post:
00
114342.5 in reply to 114342.4
Date: 10/5/2009 2:45:36 PM
Overall Posts Rated:
00
aha...kaj naj igram če igra mož na moža...hitro, ne?

From: scanners

This Post:
00
114342.6 in reply to 114342.5
Date: 3/27/2012 3:47:59 AM
Overall Posts Rated:
88
Počasen tempo se igra če imamo občutek ,da zaradi boljše ekipe ne moremo zmagati in želimo preprečiti ,da bi dobili preveliko razliko.Težimo ,da se čas igre našega napada podaljša in s tem pade manj košev.Čeprav zaradi dolgega napada včasih nam zmanjka časa za koš a tudi nasprotnik nima žoge.
Osnovni napad BASSE OFFENSE-je konbinacija hitrega prenosa zoge PUSH THE BALLin organiziranega napada PATIENTa.
Hiter prenos žoge PUSH THE BALL-V hitrem tempu iscejo dober met
Organiziran napad PATIENT-počasen tempo iscejo najboljso moznost za met nevarnost ,da poteče čas za met.Igrajo ekipe ,ki se počutijo močnejše od nasprotnika zaželeno močna padajanje pri vseh igralcih.
Igra pod koš LOOK INSIDE-Vsi težijo pod koš raketa notranjost kjer je dvojka.
Igra na posta LOW POST-Tudi pod kosem.
Gibanje-motion Podobno kot teci in vrzi a za razliko od teci in rzi povdarek na dvojke.Vec dvojk.
Teci in vrzi RUN UND GUN -Tečeš vržes zelja prevarat nasprotnikovo obrambo.slabost na hitro vrzes nisi pripravljal na met a tudib nasprotnik ni imel casa dobr pripravit obrambo.
Podaja navzven PRINCETION-bolj trojke
Prostor na notranjega INSIDE ISOLATION-zelja po pod koš dost za tri.
Prostor na zunajnega OUTSIDE ISOLATION-želja za tri dost pod koš
To je moje osebno mnenje če piše drugače v priračniku mu pač verjemite a tega nisen zasledil.lp

This Post:
00
114342.7 in reply to 114342.6
Date: 3/27/2012 10:17:25 PM
Overall Posts Rated:
88
Hiter napad se igra če želimo dati koš nasprotniku ,ki ima glede na naš napad premočno obrambo.Če imamo npr naši igralci met iz skoka 8 nasprotnik pa zunajno obrambo 13 mu s hitrim napadom čeprav so meti manj natančni damo več košev kot če bi bil počasen čeprav so meti manj natančni nasprotnik ni imel časa da se pripravi za obrambo.Vendar pa na žalost če je nasprotnik premočen da bi bil npr obramba 15 se ,da zgoditi da bi dobili še več košev.Ker hitreje čas mineva in imamo manj časa žogo v svojih rokah če zgrešimo koš.Torej če je nasporotnik malo boljši pomaga, če je preveč boljši pa škoduje.Malo sem pretiraval s številkami kot vedno.Če pa smo močnejši se ponavadi igra počasen napad tudi če igramo na čim manjšo razliko košev .če pa smo slabši pa je hiter napad upanje na presenečenje.A če nam je pomembna koš razlika se je zelo težko odločiti kaj odigrati.Če kdo zastopi kaj sem napisal doživlja kaj se dogaja z vodjo ekipe ,ki vse in še več ve pred tekmo in če se napačno odloči so vsi jezni na njega .lp

This Post:
00
114342.8 in reply to 114342.7
Date: 3/28/2012 7:16:43 AM
Overall Posts Rated:
88
Sedaj se vidi zakaj je tako pomembno ,da ostanejo Slovenci v Slovenskih rokah.Kdor klika vidi ,da sta se v zadnjem času prodajala v u21 in članski slovenca.To je škodovalo obema trenerjema.(zadnja 2 poraza)U21 ugotovil taktiko članska videl ,da lahko igra tisto taktiko vsaj jaz če bi bil on bi to videl in bi isto mene pojedel.Vseeno pa sem zmeden ne vidim skilov mogoče je vseeno razlika med 20 in 21 tako nora ,da se je Govor odločil kakor se je.Jaz osebno sem mu malo zameril ker na začetku mandata ni igral proti 3 uvrščeni državi na svetu z levo roko.Predvidevam ,da je Govor ugotovil ,da lahko nasprotnik ko bo videl kje imamo močnejšo obrambo igra hitro taktiko in je v paniki igral na vso moč.Ok tu najdem opravičilo za poraz,ki ni za lase prevlečeno.Nekontaktiranje z 4 ligaši priznam osebno nisem ravno takten človek mogoče moja javlanja niso za vsaka ušesa vendar če se ne bi v moj trening vmešal bonifika bi jaz Centra treniral brez zunajnih skilov.Kdo mi pa garantira ,da bo selektor raje vzel Centra s prodiranjem (čeprav v modernejši košarki ne stojijo več kot hlodi pod košem kot so v mojih časih ko sem bil še mlad ) raje kot centra ki ima npr malo višje Centrovske skile.Nobeden ne pričakuje ,da bo imel težko debato a naj vsaj odgovori podpiram skile od Bonifike ,ki jih je objavil za treniranje.Ko sem začel trenirati je bil edini center ki se je prodajal v slovenski reprezentanci od davida močen center s slabimi zunajnimi skili.Osebno vidim ,da so bolši z notranjimi skili a edini ,ki vpokliče je selektor.Zaradi vsega naštetega trenutno najbolj podpiram bonifiko in ellana tudi če naslednjo tekmo zgubi ellan se moje mnenje ne bo spremenilo.Trenira slovence kar sigurno škoduje njegovi ekipi pomaga pa Slovencem oba imam v mislih.Zakaj če se Slovenec ne prodaja nasprotnik lahko samo ugiba kaj naj igra na žalost pa Slovenska reprezentanca ima dostikrat ali celo v večini slabše igralce kot nasprotnik.Dokaz je zadnja tekma ista taktika ista protitaktika pa še igral smo doma pa vseeno izgubil.lp

From: ElanNM

This Post:
00
114342.9 in reply to 114342.8
Date: 3/28/2012 1:33:36 PM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
164164
Da te mal popravim člani niso igral doma. Na evropskem prvenstvu ima prednost domačega igrišča samo ena ekipa in ravno v tej tekmi so proti nam igrali domačini torej Turki, ki so gostitelji prvenstva. Vsak ki trenira Slovenca pa ima poleg določenih obveznosti tudi veliko prednost, ki se pozna pri ekonomiji torej večji prihodek od prodaje reklamnih izdelkov.