Rozhodol som sa vytvorit toto nove vlakno,kedze mam celkom zaujimavy navrh ako vylepsit BB a ak by mal uspech mozno by sme to dokazali pretlacit aj BBs a urobit revoluciu :D no a ak by mal niekto tiez nejake navrhy mohol by ich sem napisat.
Podla mna tejto hre trosicku chyba nieco, aby mohli aj slabsie teamy prekvapit silnejsie. Niekedy ani uplne netrafenie taktiky silnejsieho supera nezmeni vitaza zapasu a vo velkej vacsine zapasov je vitaz jasny uz pred zaciatkom. A nielen preto,ale aj pre zatraktivnenie hry by som navrhol aby sa tu urobili ,,špecky,, (ako aj v HT). V realnom baskete su hraci ktori z nicoho nic urobia kos,perfektny pas,steal alebo nejaku samostatnu akciu. navrhl by som teda aby sa tu urobili nejake kose zo speciek ktore by hraci mali po vygenerovani alebo skor po tom co nadobudnu vyssi plat,vysoky sucet skillov alebo skill vyssej hodnoty. aby mali špecky len lepsi hraci.
priklad:
1. hrac,ktory natrenoval passing 12+ by dostal specku po ktorej by nahral spoluhracovi ktory by dal kos.napriklad akcia alley-oop...
2.hrac ktory natrenuje handling 12+ by mal specku,ze stealne(ziska loptu) loptu a da kos
3.hrac ma samost.akcie 12+ ,urobi si akcie a da z nej vzdy kos
4.hrac ktory narenuje ID/OD 12+ a bloky aspon 8+ by mal nejaku obrannu specku
alebo kombinaciou speciek by padol kos,napriklad po bloku by bol rychly protiutok po ktorom by padol kos.
celkovo by za zapas mohlo byt par speciek,nekedy aj ziadna,podla natrenovaneho skillu. myslim ze by to trosku zatraktivnilo hru,avsak tazsie by to asi bolo zrealizovat.