שלום לכולם רשמתי הודעה כזו בעבר אך אבוי איני יכול למצוא אותה ): אז נעשה אחת חדשה
בלוח המשחקים רשום "משחק חזור"במקום שידור חוזר או משהוא דומה
איפה העברית התיקנית..
לצומת לב העורכים
תודה
אז העורכים לקחו לצומת לייבם ורוצים להגיד שהם רק בני אדם וגם הם עושים טעויות הטעות הספציפית הזאת כבר תוקנה לשידור חוזר שאכן נראה קצת יותר טוב ממשחק חוזר
פה אתם יכולים להעיר או להאיר על כל שגיאה תרגומית שהיא בגלל שרוב המתרגמים והגי אם ה"אהוב" שלנו עובדים על האתר באנגלית נבצר מאיתנו לגלות את כל הטעויות הללו בעצמנו אני משתדל לעבור מדי פעם לעברית כדי לראות איך הדברים הולכים
אבל אם אתם רואים אפילו טקסט שנראה לא כמו שצריך גם אם הוא רשום נכון אבל יכול לעבור שיפצור (לדוגמא הדף של הדראפט היה רשום בצורה נוראית עד לפני 2 עונות ששיניתי אותו ודף הבחירות לנבחרת היה מלא בגליצ'ים) אתם מוזמנים או להשאיר הודעה פה וכן נתייחס לכל אחת ואחת מהם או לשלוח הודעה פרטית לאחד המתרגמים
(ויניב יכול להיות עד שמקבלים תגובה מהירה ותיקון זריז)
שאלה לא בטוח שאני הולך לעשות את זה אבל קראתי מספר פעמים הסתייגויות על זה שבית ב' נמצא מצד ימין ובית א' נמצא מצד שמאל בדף הליגה מי שעובד על האתר באנגלית יודע שאחד נקרא
big 8
והשני
great 8
לא מבטיח שאני אתקן את זה כי לא בטוח שאני אצליח למצוא את זה אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם האם מפריע לכם הסדר או להשאיר אותו?
בתודה מראש על כל עזרה ותיקון צוות המתרגמים
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain