BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ανέκδοτα

Ανέκδοτα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
119115.1
Date: 11/18/2009 9:26:29 AM
Overall Posts Rated:
5050
Να ένα νήμα που πιστεύω έλειπε... Ας αρχίσουμε λοιπόν... Μπορεί κάποια να έχουν υβριστικό περιεχόμενο αλλά χιούμορ κάνουμε...

Το καλύτερο που έχω ακούσει την τελευταία εβδομάδα
Ένας τύπος τον είχε 50 πόντους, αλλά δεν μπορούσε να τον βολέψει πουθενά.
Μεγάλη πίκρα. Πάει, λοιπόν, σε ένα γιατρό, ο οποίος του λέει:
- Κοίτα, η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση, δεν πας στην τάδε μάγισσα;
Μες στην απελπισία του, τι να κάνει το παλικάρι... το δοκιμάζει κι αυτό.
Πάει, λοιπόν, στη μάγισσα, που του λέει:
- Θα πας στο δάσος και θα βρεις μια λίμνη όπου ζει ένας βάτραχος. Θα του ζητήσεις να σε παντρευτεί και αυτός θα σου πει "όχι". Κάθε φορά που θα σου λέει "όχι" θα σου μικραίνει 10 πόντους!
Τρελάθηκε ο τύπος, πάει στη λίμνη, βρίσκει το βάτραχο και τον ρωτάει:
- Βατραχάκι, θα με παντρευτείς;
- Όχι, λέει το βατραχάκι.
Τη χουφτώνει και πράγματι είχε μικρύνει 10 πόντους.
Ξαναδοκιμάζει:
- Βατραχάκι, θα με παντρευτείς;
- Όχι, λέει το βατραχάκι.
Τη χουφτώνει και πράγματι είχε μικρύνει άλλους 10 πόντους.
Ωραία, σκέφτεται, τώρα είναι 30 πόντους, αν την κάνω 20, θα είναι πολύ καλά, θα είμαι περιζήτητος στις γυναίκες.
Ξαναδοκιμάζει τελευταία φορά:
- Βάτραχε, θα με παντρευτείς;
- Μα τι μαλάκας είσαι εσύ, πόσες φορές θα σ' το πω; Όχι, όχι, όχι!




Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα:
- Είναι 3 πουλάκια σ' ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;
- Κυρία, κυρία!! φωνάζει ο Τοτός.
- Ναι, Τοτέ, πες μας.
- Κανένα κυρία!
- Μα γιατί Τοτέ;
- Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά.
- Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει:
- Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Είναι 3 γυναίκες σε ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη;
- Αυτή... που το βάζει όλο μέσα;;;
- Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!


Λένε πως συνέβη στ' αλήθεια, πάντως εγώ δεν το πιστεύω...
Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος.
Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και Η/Υ και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναικούλα. Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. <br> Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του..
ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!!
«Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.
Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Ολα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω.
Ελπίζω να είχες το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα.
Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!»


This Post:
00
119115.2 in reply to 119115.1
Date: 11/18/2009 11:27:33 AM
Overall Posts Rated:
7373
!!! exo para polla na sou po! tha arxiso me ta 2 teleutaia pou akousa!

ειναι ενας Γερμανος ενας Γαλλος και ενα ελληνας .. μιλανε με τον αγιο πετρο και τους λεει ο αγιος πετρος .. " κριμα εχει μεινει μονο μια θεση στον παραδεισο ... γι αυτο θα κανουμε ενα διαγωνισμο .. θα πεταξετε κατι μεσα στην θαλασσα και εγω θα προσπαθησω να το βρω ... αρχιζω ο γαλλος πεταει ενα 5λεπτο (λεφτα) ... βγαινει ο
Αγιος πετρος μετα απο 10 λεπτακια και με το 5λεπτο στο χερι ... παει ο Γαλλος στην κολαση ... συνεχιζει ο Γερμανος ... αυτος πεταει μια καρφιτσα! παιρνανε 10 λεπτα , 15 λεπτα στα 17 λεπτα βγαινει ο πετρος και του λλει αυτο πεταξες? (κρατοντας την καρφιτσα στο χερι).. παει και ο γερμανος στην κολαση .. και ερχετε η σειρα του ελληνα ... πεταει κατι ο ελληνας ... περνανε 10 λεπτα , 20 λεπτα , 1 ωρα 1 και 10 λεπτα τιποτα ο πετρος .. βγαινει στην επιφανεια παει στον ελληνα και τον ρωταει ... τι πεταξες ? και λεει ο ελληνας Depon anavazon!


ειναι μια γυναικα και παει στο γιατρο ... λεει "Γιατρε εχω προβλημα ... οταν μου μπανει δεν ποναω :S ... αρχιζει ο γιατρος βαζει το δαχτυλακι .. πονας? ΟΧΙ ... βαζει 2 δαχτυλα .. πονας? ΟΧΙ .. βαζει ολοκλρη την παλαμι... πονας? ΟΧΙ .. βαζει ολο το χερι μεχρι τον αγκονα ...πονας ΟΧΙ .. βαζει ολο το χερι μεσα ... πονας? ΝΑΙ πολυ!!! μην φοβασε η αμυγδαλε σου ειναι!!!


ειναι 2 μυρμηγκια και τρεχουν με τις μοτοσικλετες ... ξαφνικα σταματαει τον ενα χανοντας τον ελεγχο .. τον ρωταει ο αλλος! "Μητσο!!! εισια καλα ρε φιλε! τι επαθες?" ... πω ρε φιλε απανταει ... μου μπηκε μια μηγα στο ματι!



αναμενονται πολλα ακομα ... αυτα δεν ειανι τα καλυτερα αλλα τα 3 πιο προσφατα που ακουσα

This Post:
00
119115.3 in reply to 119115.1
Date: 11/18/2009 1:22:31 PM
This Post:
00
119115.4 in reply to 119115.3
Date: 11/18/2009 2:11:42 PM
Overall Posts Rated:
2323
akoyste ayto to pira apo to travia.

htan enas antras poy pire mia ne ferrari kai ekane boltes sthn poli opou emene.3ekinai lipon me 50 xlm tin ora.sinantai enan tipo pou forai kokina,o9 tipos toy lei eimai o m..... me ta kokkina kai 8elo na soy prosfero ena paketo sokolatakia.ta perni ta sokoloatakia kai feygi me 100 xlm thn ora.mta sinantai enan tipo me prasina.o tipos toy lei
eimai o m......me ta prasina kai 8elo na soy prosfero ena glifitzoyri.ta perni kai feygi me 150 xlm.meta synantai enan me kitrina.o tipos toy lei.
eimai o m........... me ta kitrina kai 8ela na soy prosfero mia pasta.thn perni kai feygi me 200.
meta sinantai enan me mple kai toy lei 3ero 3ero eisai o m....... me ta mple kai 8elis na moy prosferis kati.kai aytos toy lei diploma kai taytotita!!!
3ero kai alla omos tora den exo xrono alli fora


This Post:
00
119115.5 in reply to 119115.4
Date: 11/18/2009 3:22:34 PM
Overall Posts Rated:
136136
Exw ena kaloooo

H ELLADA STO MOUDIAL....KAI THA TO SHKWSEI KIOLAS

XIXIXIXIXIXI

:-D

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
119115.6 in reply to 119115.5
Date: 11/19/2009 12:30:02 AM
Overall Posts Rated:
2323
sto proto pige sto deytero 1%.kai polla leo

From: rMike

This Post:
00
119115.7 in reply to 119115.6
Date: 11/19/2009 12:32:12 AM
Overall Posts Rated:
2323
Κάποια μέρα, τρεις άντρες στεκόντουσαν στην ουρά μπροστά από το γραφείο του Αγ. Πέτρου. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για τον Αγ. Πέτρο, μιας και τη συγκεκριμένη μέρα είχε πολύ δουλειά το "κατάστημα". Έτσι, στον πρώτο από τους τρεις ο οποίος φορούσε κουστούμι, ο Αγ. Πέτρος αναγκάστηκε να πει:
- Ξέρεις, ο παράδεισος κοντεύει να γεμίσει σήμερα, και μου ζητήθηκε να βάλω μέσα μόνο όσους είχαν φρικτό θάνατο. Για πες μου λοιπόν για το δικό σου.
Ο άντρας, παίρνει μία βαθειά ανάσα και αρχίζει να εξιστορεί...
- Για ένα χρονικό διάστημα, υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα μου με απατούσε. Έτσι, μία μέρα αποφάσισα να γυρίσω νωρίτερα σπίτι για να την πιάσω στα πράσα. Μόλις έφτασα στο διαμέρισμά μου, στον 25ο όροφο, άρχισα να ψάχνω το σπίτι, μιας και ήμουν σίγουρος ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Παρόλα αυτά σε καμία από τις συνηθισμένες κρυψώνες δεν βρήκα τίποτα. Τελικά βγήκα στο μπαλκόνι και όπως ήταν αναμενόμενο, είδα έναν άντρα κρεμασμένο από το κάγκελο να αιωρείται 25 ορόφους πάνω από τη γη. Χωρίς να το καλοσκεφτώ, και μέσα σε μεγάλο θυμό, άρχισα να τον χτυπάω με μανία, αλλά ο μπάστ... δεν έπεφτε με τίποτα. Έτσι, επέστρεψα στο διαμέρισμα και πήρα ένα σφυρί, με το οποίο άρχισα να του χτυπάω τα δάχτυλα. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξε τον πόνο και έπεσε. Παρόλα αυτά, στάθηκε τυχερός γιατί έπεσε στους θάμνους και απλά ζαλίστηκε. Χωρίς να μπορώ πλέον να συγκρατήσω το θυμό μου, έτρεξα στην κουζίνα και άρπαξα το ψυγείο. Και έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, του το πέταξα από τον 25ο όροφο στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον ακαριαία. Όλη αυτή η ένταση και ο θυμός με καταβάλλανε και εκείνη τη στιγμή έπαθα καρδιακή προσβολή και πέθανα εκεί στο μπαλκόνι.
- Χμ.. αρκετά άσχημη μέρα.. αρκετά φρικτός θάνατος, είπε ο Αγ. Πέτρος και τον άφησε να περάσει στον παράδεισο.
Έρχεται η σειρά του δεύτερου ο οποίος φοράει φόρμα γυμναστικής. Εν συντομία, ο Αγ. Πέτρος εξηγεί και σε αυτόν τις συνθήκες που επικρατούν και του ζητάει να του πει τη δικιά του ιστορία. Έτσι ο τύπος παίρνει και αυτός μια βαθειά ανάσα και αρχίζει...
- Ήταν μία πολύ παράξενη μέρα. Βλέπετε, έμενα στον 26ο όροφο μιας πολυκατοικίας και κάθε μέρα έβγαινα στο μπαλκόνι για γυμναστική. Εκείνη τη μέρα παραπάτησα και έπεσα από το μπαλκόνι. Για καλή μου τύχη, κατάφερα να πιαστώ από το κάγκελο του μπαλκονιού του απο κάτω ορόφου. Ήξερα ότι αν δεν ερχόταν κάποιος να με βοηθήσει, δεν θα άντεχα για πολύ. Σε κάποια στιγμή είδα έναν άντρα να τρέχει κατα πάνω μου και σκέφτηκα ότι ευτυχώς είχα σωθεί, μέχρι που ο άντρας άρχισε να με χτυπάει ανελέητα. Κρατήθηκα όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά τότε μπήκε μέσα και γύρισε κρατώντας στα χέρια του ένα σφυρί με το οποίο άρχισε να μου χτυπάει τα δάχτυλα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, έτσι άφησα τα χέρια μου. Για μιά φορά ακόμα στάθηκα τυχερός, και έπεσα στους θάμνους. Μόλις συνήλθα από την πτώση, πριν προλάβω να σκεφτώ τι ακριβώς είχε γίνει, ένα ψυγείο έπεσε από τον ουρανό πάνω μου και.. να μαι...
- Χμ, πολύ φρικτός ο θάνατός σου, του απαντάει ο Αγ. Πέτρος και χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάζει μέσα στον παράδεισο.
Σε κάποια στιγμή έρχεται και ο τρίτος ο οποίος είναι εντελώς γυμνός. Ο Αγ. Πέτρος ζητάει και από αυτόν να του εξιστορήσει τον θάνατό του για τους προαναφερθείς λόγους. Και εκείνος του λέει...
- Δεν είμαι σίγουρος.. το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι όμως είναι ότι κρύφτηκα στο ψυγείο...

From: rMike

This Post:
00
119115.8 in reply to 119115.7
Date: 11/19/2009 12:35:03 AM
Overall Posts Rated:
2323

Ασφάλεια ζωής ο 97χρονος
Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής
- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;
- 97 ετών, λέει ο παππούς.
Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.
- Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις;
- Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό
είναι να είμαστε ασφαλισμένοι.
Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί!
- Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος;
- Ε, 125 τον άλλο μήνα.
- Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό;
- Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου.
Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο.
- Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;
- Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα.
- Και τι θα κάνετε εκεί;
- Παντρεύεται και πάμε στο γάμο!
Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να
φουντάρει.
- Και...γιατί παντρεύεται;
- Μαλ..... μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!


From: rMike

This Post:
00
119115.9 in reply to 119115.8
Date: 11/19/2009 12:36:25 AM
Overall Posts Rated:
2323
ayto pou grafo tora einai ali8ia na eiste sigoyroi

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ είναι όταν:
πληρώνεσαι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ μισθό,
μένεις σε ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ σπίτι,
τρως ΚΙΝΕΖΙΚΟ φαγητό,
έχεις ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο και ΕΛΛΗΝΑ εραστή...

ΚΟΛΑΣΗ είναι όταν:
έχεις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο,
έχεις ΒΡΕΤΑΝΟ εραστή,
μένεις σε ΚΙΝΕΖΙΚΟ σπίτι,
τρως ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ φαγητό,
και σε πληρώνουν σαν ΕΛΛΗΝΑ ...


From: rMike

This Post:
00
119115.10 in reply to 119115.9
Date: 11/19/2009 12:38:22 AM
Overall Posts Rated:
2323
ΚΑΡΤΕΡ ΗΜΩΝ,
ΤΟ ΕΝ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,
ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΣΟΥ,
ΕΛΘΕΤΩ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΟΥ,
ΓΕΜΙΣΘΗΤΩ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΟΥ,
ΩΣ ΕΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.
ΤΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟΝ ΗΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ,
ΣΩΣΕ ΗΜΗΝ ΣΗΜΕΡΩΝ ΑΦΕΣ ΗΜΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ,
ΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΦΙΩΜΕΝ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΗΜΩΝ,
ΣΤΩN ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,
ΑΛΛΑ ΡΗΣΕ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ............AVIN


Ο δεκάλογος του Τεμπέλη

1. Ζούμε για να αναπαυόμαστε.
2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου.
3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον.
4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, για να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.
5. Η δουλειά είναι ιερή. Μη την αγγίζεις.
6. Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο.
7. Δούλεψε όσο λιγότερο μπορείς. Τα υπόλοιπα άστα στους άλλους.
8. ΗΡΕΜΑ !!! Κανείς δεν πέθανε κατά την ξεκούραση. Ασε που δουλεύοντας, μπορεί να χτυπήσεις.
9. Όταν σου 'ρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει.
10. Μη ξεχνάς... Δουλειά σημαίνει υγεία. Πρόσφερέ την λοιπόν στους άρρωστους!!


From: Pavl0s

This Post:
00
119115.11 in reply to 119115.10
Date: 11/19/2009 7:34:33 AM
Overall Posts Rated:
7373
ola auta ta exo diavasei ston internet :)!!!