BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Neho
This Post:
00
122444.2 in reply to 122444.1
Date: 12/15/2009 11:26:06 AM
Overall Posts Rated:
3232
Esiet sveicināti dārgie BB kolēģi.

Nezinu, ko īsti daudz te rakstīt, tāpat gana daudzi mani kaut cik zina. Un tie kas nezina, tad es esmu Bijušais U21 izlases menedžeris - nepilnas 3 sezonas - Horemhebs. Principā esmu atgriezies šeit tikai tādēļ, lai kandidētu vēlēsānās, citādi man būtu neinteresanti spēlēt šo spēli. Tagad būs vairāk iespējas veltīt laika izlasei, jo klubs vēl pamazām tik top un pirmās sezonas galvenokārt centīsies audzināt jauniešus.
Kā jau minēju, tad pieredze ar izlasēm man ir, ir laiks un vēlēšanās. Un paildus tam man ir gandrīz tikpat labi zināmi izlase kandidāti, kā pašreizējam menedžerim - richinam. Es varbūt vienīgi pārzinu labāk tos, kas gājuši caur jauniešu izlasi manā laikā.

Par plāniem neko droši nevaru pateikt, jo tie taps laika gaitā, protams paredzu cīņu par maksimāli labiem saniegumiem. Neesam mēs tik slikti lai būtu rangā pie 40. vietas.

Vispār jau man liekas tā Tukša muldēšana :D Man liekas, ka to visu zina un saprot daudzi.
Jā un uztraukumiem tagad nav pamata. Man ir tikai viena komanda tagad un mani nobanot nav iemesla :D

Neho.

This Post:
00
122444.3 in reply to 122444.2
Date: 12/16/2009 12:07:55 PM
Overall Posts Rated:
1818
Godātā Latvijas BB saime,

ņemot vērā pēdējo skaļāko Latvijas BB notikumu, esmu sapratis, ka konkurence nāk tikai par labu un tāpēc izvirzu savu kandidatūru Latvijas izlases trenera amatam.

BuzzerBeater es esmu jau no 4. sezonas vidusdaļas un šajā laikā ar savu komandu esmu no III līgas iekļuvis II, un šogad paliku tikai soli no uzvaras II.2 līgā un iekļūšanas Virslīgā. Šajā laikā esmu labi iepazinies ar šo spēli, spēlētāju prasmēm, taktikām un to ietekmi uz spēles dzinēju. Pagaidām pieredze ar izlasēm man nav nekāda.

Ko no manis var sagaidīt?
Ja kļūšu par LV izlases treneri, tad visu savu uzmanību veltīšu tieši izlasei, komandu atstājot 2. plāna. Sākumā noteikti konsultēšos arī ar citiem Latvijas labākajiem BB menedžeriem, kuriem ir pieredze izlases vadīšanā. Noteikti pirms spēlēm ievietošu arī apraktus, kā to darīja richinsh. Ja kļūšu par LV izlases treneri, es spēlēšu regulāri variējot ar taktikām un spiežot uz pretinieku vājajām vietām.

Esmu pārliecināts, ka Latvijas izlase var izcīnīt daudz uzvaru un kāpt vēl augstāk izlašu rangā un es esmu apņēmības pilns to paveikt, ja ievēlēsiet mani šajā amatā.

Paldies, ka uzklausījāt.

Ar cieņu, zemgalis.

Last edited by zemgalis at 12/16/2009 12:10:32 PM