BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122450.2 in reply to 122450.1
Date: 12/16/2009 2:38:26 PM
Spartak Vodka
III.6
Overall Posts Rated:
00
Ezúton jelentkeznék a szövetségi kapitányi posztra.

Néhány szó magamról:
A kezdetektől játszom, a 6. szezon óta az első osztályban, több-kevesebb sikerrel (a harmadosztályból indultam). Ha jól emlékszem egyszer nem végeztem rájátszást jelentő helyen, bajnoki döntőt sajnos még nem játszottam. Kupában negyeddöntőt többször játszottam, az előző szezonban sikerült elhódítanom a kupát. Remélem ezek után nem tűnik nagyképűségnek, ha azt állítom, hogy tapasztalt játékos vagyok. Viszonylag kevés adás-vételt bonyolítok, inkább a csapatépítés híve vagyok.

Amióta vendabal a szövetségi kapitány, segítem őt, ahogy tudom. Most már inkább csak meccselésben, de korábban részt vettem a játékosok felkutatásában, a tulajokkal való kapcsolattartásban. Az aktuális, illetve az előző szezonbeli korosztállyal foglalkoztam a legtöbbet.

Néhány elképzelésem a válogatottról:
- Nálam a védekezés az első, arra építek
- Olyan keretet szeretnék kialakítani, amely biztosítja, hogy többféle játékot tudjunk játszani
- Magas potenciálú fiatal(abb) játékosok folyamatos edzetése, hiszen ők jelenthetik a jövőbeli sikereinket

Angolul (és magyarul is) elfogadhatóan kommunikálok.

Amit még fontos megjegyezni, hogy nem vagyok időmilliomos. Csakis egy segítői stábbal együtt tudom elképzelni a kapitányi munkát.

Kérdésekre szívesen válaszolok a vitafórumban.

From: Bereny
This Post:
00
122450.3 in reply to 122450.2
Date: 12/16/2009 3:26:13 PM
Többiek csak poénból jelentkeztek?Mert így ha nem írnak magukról nem hinném hogy sikeresek lesznek. A döntésünket meg megkönnyítik....Legalább egy jó Villám lenne konkurencia:) Amúgy Baragly most nem indul?

This Post:
00
122450.4 in reply to 122450.3
Date: 12/17/2009 1:23:48 AM
Overall Posts Rated:
33
Jelentkeznék in is újra a posztra.

Lehúztam két szezont több-kevesebb sikerrel, de azt gondolom nagyon sokat tanultam belőle. Megtanultam, hogy alaposabban fel kell készülni az ellenfelekből, megtanultam, hogy nem lehet általános taktikával kiállni egy meccsre, mindig összpontosítani kell valahova és megtanultam, hogy rengeteg időt visz el ez a feladat.

Azt gondolom, hogy a keretünk megérett és 2-3 olyan erős ifi kerül bele a tavalyi U21-ből, akikkel egy nagyon ütőképes csapatot lehet összerakni.

Ha megválasztotok újra, ezeket tudom ígérni:

Amiket változatlanul fogok csinálni ezután is:
A csapat összeállításánál törekedni fogok a változatos taktikák lehetőségére, hogy ne legyünk kiszámíthatóak.
Tovább fogom ápolni a kapcsolatot a legfőbb játékosok edzőivel, angolul, németül vagy magyarul.
Igyekszem felkelteni az érdeklődést minél több emberben a válogatott iránt.
Keresem a további lehetőségeket farmcsapatok kialakítására (jelenleg 2 van).
A nemzetközi fórumokon elérhető (és esetleg még el sem érhető) legfrissebb tapasztalatokat igyekszem átültetni a csapatba.

Amin változtatni fogok:
Mivel több időm nem lesz, ezért aktívabban szeretnék bevonni másokat a csapat szervezésébe.
Többet fogok (vagy fogunk a csapattal) foglalkozni az ellenfelek kielemzésével.
Alacsonyabb létszámú kerettel indítjuk az évet, hogy formaesések és sérülések esetén be tudjunk hívni újakat.

Sokkal többet nem tudnék hozzátenni, kérdéseknek állok elébe.

Ha nem választotok meg, akkor is ígérhetem, hogy a megválasztott kapitányt mindenben segíteni fogom tudásom szerint.

Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy foglalkozik a válogatottal, nélkületek nem lenne ilyen jó csapatunk.

Hajrá Magyarok!

Last edited by bragalyi at 12/17/2009 1:24:30 AM