Jelentkeznék in is újra a posztra.
Lehúztam két szezont több-kevesebb sikerrel, de azt gondolom nagyon sokat tanultam belőle. Megtanultam, hogy alaposabban fel kell készülni az ellenfelekből, megtanultam, hogy nem lehet általános taktikával kiállni egy meccsre, mindig összpontosítani kell valahova és megtanultam, hogy rengeteg időt visz el ez a feladat.
Azt gondolom, hogy a keretünk megérett és 2-3 olyan erős ifi kerül bele a tavalyi U21-ből, akikkel egy nagyon ütőképes csapatot lehet összerakni.
Ha megválasztotok újra, ezeket tudom ígérni:
Amiket változatlanul fogok csinálni ezután is:
A csapat összeállításánál törekedni fogok a változatos taktikák lehetőségére, hogy ne legyünk kiszámíthatóak.
Tovább fogom ápolni a kapcsolatot a legfőbb játékosok edzőivel, angolul, németül vagy magyarul.
Igyekszem felkelteni az érdeklődést minél több emberben a válogatott iránt.
Keresem a további lehetőségeket farmcsapatok kialakítására (jelenleg 2 van).
A nemzetközi fórumokon elérhető (és esetleg még el sem érhető) legfrissebb tapasztalatokat igyekszem átültetni a csapatba.
Amin változtatni fogok:
Mivel több időm nem lesz, ezért aktívabban szeretnék bevonni másokat a csapat szervezésébe.
Többet fogok (vagy fogunk a csapattal) foglalkozni az ellenfelek kielemzésével.
Alacsonyabb létszámú kerettel indítjuk az évet, hogy formaesések és sérülések esetén be tudjunk hívni újakat.
Sokkal többet nem tudnék hozzátenni, kérdéseknek állok elébe.
Ha nem választotok meg, akkor is ígérhetem, hogy a megválasztott kapitányt mindenben segíteni fogom tudásom szerint.
Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy foglalkozik a válogatottal, nélkületek nem lenne ilyen jó csapatunk.
Hajrá Magyarok!
Last edited by bragalyi at 12/17/2009 1:24:30 AM