Ako som už naznačil, rozhodol som sa kandidovať na post trénera Slovenskej seniorskej reprezentácie.
Niektorý už ma trošku poznajú, aj ked sa moc často nezapájam do debaty na fóre.
Ale o to častejšie bombardujem menegerov cez BB- poštu :-)))
Trochu z môjho pôsobenia na BB
Som tu od sezóny 7, čiže 4 sezóny.
3 sezóny som strávil v III. lige a jednu v II. lige.
V III. lige som 3x bojoval o postup a raz sa mi to dokonca podarilo.
V druhej lige som plánoval nevypadnúť ale nakoniec sa mi podarilo uhrať 4 miesto v základnej skupine a hrať play off.
V pohári som sa dostal medzi 12 posledných (lepšie asi znie 12 najlepších) týmov.
Za najveäčší úspech považujem ale to že sa dostali 4 hráči ktorým som pomáhal pri tréningu do U21 (Krahulík, Számosi, Zemianek - iba na jeden skúšobný zápas a Jabadoš tab to bolo iba jednu sezónu v jeho rozbehu)
A to nebolo treba ani podplácať Asasasa-u, zobral ich tam zadarmo :-)))
Moje ciele v NT
Mal by som povedať že určite postup (ale neviem či je to až taký reálny ciel). Ak bude šťastie a rozum spolupracovať tak verím že ano.
Nakolko sa nám trošku vzdalujú týmy ktoré do toho išli naplno v tréningu hráčov pre repre. Hráči na ktorých sa pracuje v tréningu teraz, prinesú ovocie až o niekolko sezón. Dovtedy sa dá precovať iba s tým čo je k dispozícii.
Priznám sa že nemám celkom ucelenú predstavu do čoho leziem a čo všetko sa môže podariť a čo skaziť, ale rád si nechám od skúsenejších poradiť.
Ale z druhej strany verím že zajino bude nápomocný či už mne alebo niekomu inému na poste NT trénera.
Čo sa týka Skautingu a tréningu hráčov, tak si myslím že sa to začalo hýbať správnym smerom a do týmu pribudli janomuro,psycho,matejB a wendi ktorý ponúkli svoje služby a skúsenosti.
A vlastne čo to tu všetko budem popisovať, aj tak si to vydiskutujeme vo vlákne určenom na to :-)))
Tak sa pustime do debaty čakám vyše otázky:-)))