BuzzerBeater Forums

Israel - IV.28 > ליגה IV.28 - עונה 11

ליגה IV.28 - עונה 11

Set priority
Show messages by
From: Itaicen
This Post:
00
123390.1
Date: 12/16/2009 1:30:25 PM
Overall Posts Rated:
00
שלום לכולם,
לי די נמאס מכך שישנן הודעות רבות שכבר אינן רלוונטיות, כיוון שמהירות תחלופת המנג'רים החדשים במשחק היא די מהירה. לכן פתחתי הודעה חדשה בשם הנוכחי שלה בכדי לנסות וליצור "אשכול" שהיה רלוונטי רק לעונה הנוכחית.
המטרה היא כמובן שלכל עונה יהיה אשכול חדש המתאים לה.

המטרה הנוספת, שלשם כך פתחתי הודעה זו, היא על מנת שהחדשים שיצטרפו ו"ייזרקו" לליגה שלנו לא יצטרכו לחפש יותר מדי בפורום עצמו.

מס' דגשים על מנת שיישמר הסדר, ולכן אני מבקש את שיתוף הפעולה שלכם:
1. אם אתם רוצים להוסיף תגובה (בין אם קשורה להודעה אחרת ובין אם לא) תחפשו את התגובה האחרונה שפורסמה באותה הודעה. לאחר מכן תהיה לכם אפשרות בחירה לתגובה. אל תשנו את הנמען, אלא רק תרשמו את מה שאתם רצים מלכתחילה.
לאחר מכן תבחרו ב"שלח"/"אישור" ותגובתכם תתפרסם.
2. בבקשה לא לרשום שטויות כדי שנוכל לשמור על רמה גבוהה ככל האפשר.
3. תרגישו חופשי לשאול הכל אודות המשחק, ובמידה ולא תסתפקו בתשובה שקיבלתם מאיתנו (חברי הליגה), אתם מוזמנים לגשת ל"מדריך המשחק" שבתפריט הצדדי. שם תיענו ע"י נציגים אחרים מישראל.
4. אני אשתדל להעלות נושאים שבטוח יתנו נפח לפורום הזה מצדכם. רק כדי שיהיה מעניין.

שיהיה לכולנו, הוותיקים והחדשים שבינינו, בהצלחה ענקית בעונה 11.
מנג'ר B.C. Ariel, איתי

From: Itaicen

This Post:
00
123390.2 in reply to 123390.1
Date: 12/16/2009 1:42:20 PM
Overall Posts Rated:
00
על סמך טבלאות עונה 10, ההערכה הגסה:
בבית ב' יהיה צמוד בין מקום ראשון לשני, ומדובר על קבוצת Kadima Zoran וקבוצת Maccabi Beit Arye.
בבית א' צפויה לקבוצת NBA King1 עונה קלילה בדרך למקום ראשון, אך קרב צמוד בין 3 הקבוצות Crmkubv1, Kazas ו- B.C. Ariel, על המקום השני.
אני חייב להזכיר שמדובר על סמך נתונים של עונה קודמת, ויש סיכוי שהערכה זו תתבדה וכל אחת תסיים במקום אחר.
מה אתם חושבים?

Last edited by Itaicen at 12/16/2009 1:44:02 PM