BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123416.1
Date: 12/16/2009 2:56:43 PM
Overall Posts Rated:
3535
Για καποιο λογο δεν μπορει να γινει η μεταφραση του κειμενου στην αρχικη σελιδα του site.οποτε οποια ανακοινωση υπαρχει θα μεταφραζεται και θα μπαινει εδω μεχρι την επιλυση του προβληματος.

season 11

Αχ, η μυρωδιά των νέων αθλητικών παππουτσιών και των ολόφρεσκων καθαρισμένων δαπέδων.Αυτό πρέπει να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν στο Buzzerbeater.Ως συνήθως, έχουμε μερικές ανακοινώσεις αναφορικά με τις αλλαγές στην 11η περίοδο.

Συγχαρητήρια στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και τον προπονητή της, Dr. Jàn Ïtor™ που κατάφερε να νικήσει την πρώην πρωταθλήτρια Ισπανία με 118-106!Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επερχόμενο πρωτάθλημα των U-21 Εθνικών θα φιλοξενηθεί στην πανέμορφη Γαλλία!Στα υπόλοιπα διεθνή νέα, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε 2 χώρες στην κοινότητα του Buzzerbeater, τις Barbados και Τζαμάικα!

Πλέον, είναι διαθέσιμες οι νέες αμυντικές τακτικές για όλα τα παιχνίδια.Μπορείτε να τις βρείτε στην περιοχή All-Star στη σελίδα των τακτικών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα παιχνίδια, μετά τα σημερινά παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Στα νέα που αφορούν τις οικονομικές αλλαγές, όπως είχαμε αναφέρει, οι μισθοί, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το εισόδημα έχουν μπει σε μια σειρά.Βασιζόμενοι πάνω στα πρότυπα προπόνησης των πρώτων 9 σεζόν, προβλέψαμε μια μικρή μείωση στους μισθούς των παικτών σ' αυτό το μεσοδιάστημα μεταξύ των σεζόν.Αντίθετα, οι υψηλά αμοιβόμενοι παίκτες στο Buzzerbeater φαίνεται σαν να μην έχουν προσπαθήσει πολύ στην προπόνηση την τελευταία σεζόν, αφήνοντας τα νεότερα μπακ-απ τους να τους φτάσουν.Μ' αυτή τη νέα συνταγή, αυτό θα έπρεπε κανονικά να οδηγήσει σε μια μικρής έκτασης αύξηση των μισθών.
Απ' τη στιγμή όμως που οι ομάδες δεν είναι προετοιμασμένες για κάτι τέτοιο, αποφασίσαμε να δώσουμε αυτή τη μικρή μείωση των μισθών.Στο μέλλον, οι μισθοί θα συνεχίσουν να είναι εναρμονισμένοι στα μεγαλύτερα οικονομικά πλαίσια του παιχνιδιού και αναμένουμε ότι η ρύθμιση αναφορικά με την παλιά φόρμουλα θα αναπτυχθεί αργά, την ίδια ώρα που οι παίκτες θα συνεχίσουν να βελτιώνονται.Φυσικά, αν οι καλύτεροι παίκτες συνεχίζουν να χαλαρώνουν όπως την προηγούμενη σεζόν, αυτές οι αλλαγές θα είναι αμελητέες.

Παρατηρήσαμε ότι απ' την στιγμή που εμφανίστηκαν οι νέοι κανόνες για το γήπεδο, οι χρήστες άρχισαν να ανακατασκευάζουν τα γήπεδα τους, αυξάνοντας τον αριθμό των Πλαϊνών Καθισμάτων και των Θεωρείων Πολυτελείας.Αν όμως έχεις 5.000 Πλαϊνά Καθίσματα...δεν είναι πλαϊνά!Γι' αυτό αποφασίσαμε να θέσουμε ένα όριο στα Πλαϊνά Καθίσματα και στα Θεωρεία Πολυτελείας των γηπέδων.Θα μπορούν να προστεθούν μέχρι 500 Πλαϊνά Καθίσματα και 50 Θεωρεία Πολυτελείας.Στο διάλειμμα για τους αγώνες all-star, θα γκρεμιστούν οι παραπάνω θέσεις στα ελάχιστα γήπεδα που ξεπέρασαν αυτό το όριο και θα αποζημιωθούν οι χρήστες για το κόστος κατασκευής αυτών των θέσεων.Οι περιορισμοί στις θέσεις θα ισχύσουν άμεσα, εκτός κι αν βρίσκεται κάποια ανακατασκευή σε εξέλιξη.Επίσης, δεν είναι πλέον διαθέσιμη η δυνατότητα αφαίρεσης καθισμάτων, όπως είχαμε ανακοινώσει.

Όπως αναφέραμε, έχουμε εισάγει ένα νέο twitter στο www.twitter.com/BuzzRBeater και θα πειραματιστούμε με διάφορους τρόπους για να το ενσωματώσουμε μέσα στο παιχνίδι, στο κοντινό μέλλον.Άρπαξε την ευκαιρία και πες στους φίλους σου ότι τώρα που είναι αρχή της σεζόν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσουν το παιχνίδι.Υποστηρικτές, μείνετε συντονισμένοι γιατί σας ετοιμάζουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο, που θα είναι έτοιμο στο κοντινό μέλλον.Ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους τη νέα σεζόν!

Ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια του και την μεταφραση του κειμενου τον parisTS (89618)

θα παρακαλεσω να μην υπαρχει καποιο σχολιο σε αυτο το νιμα ή απορια.Να υπαρχουν μονο οι ανακοινωσεις που θα βαζουν οι ΒΒs .

Με τους νεους ομιλους ειναι ευκαιρια να ψαξετε ολους τους αντιπαλους σας,στον ομιλο και οτι περιεργο δειτε να κανετε αναφορα παρατυπιας.Βοηθηστε ολοι να διατηρησουμε το παιχνιδι μας καθαρο και τιμιο.

ευχαρηστω πολυ και καλη επιτυχεια σε ολους την νεα αγων

Last edited by billlion at 12/16/2009 2:59:02 PM

This Post:
00
123416.2 in reply to 123416.1
Date: 12/18/2009 12:31:23 PM
Overall Posts Rated:
3535
oriste kai i proigoumeni anakoinosi 8/11/2009 kalio arga paraote leei o sofos laos

Οι προπονητές του Buzzerbeater αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίον αμύνονται.Οι προπονητές μπορούν τώρα να πειραματίζονται αλλάζοντας τις θέσεις των παικτών στην άμυνα, άσχετα με το πως αγωνίζονται στην επίθεση.Για παράδειγμα, ο Point Guard μπορεί να παίξει ως Power Forward στην άμυνα και το αντίστροφο.

Μπορείς τώρα να δώσεις τις οδηγίες σου στον προπονητή στη σελίδα των τακτικών στη περιοχή all star.Σημείωσε ότι πρέπει να τα συμπληρώσεις σωστά, με καμιά θέση να είναι κενή ή να εμφανίζεται 2 φορές.Αν δεν το κάνεις, ο προπονητής απλά θα παίξει ως συνήθως, χωρίς να λάβει υπόψη του τις οδηγίες του, οπότε σιγουρέψου ότι το κάνεις σωστά.

Οι προπονητές θα ακολουθήσουν αυτές τις οδηγίες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε στο παράδειγμα που δόθηκε, όλοι οι PG που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα, θα παίξουν σαν PF στην άμυνα.Αυτό εφαρμόζεται και σε άμυνα ζώνης ή μαν του μαν.Οπότε αν παίζεις άμυνα με ζώνη 2-3 και βάλεις τον PG σου να παίζει σαν C στην άμυνα, τότε αυτός θα στέκεται μπροστά στο καλάθι και θα προσπαθεί να εμποδίσει τα σουτ που γίνονται γύρω απ' αυτό.

Τονίζουμε ότι η προπόνηση ενός παίκτη εξαρτάται απ' το τι θέση παίζει στην επίθεση και όχι στην άμυνα.Σημειώνουμε ότι αυτή η αλλαγή θα είναι διαθέσιμη μόνο στα φιλικά προς το παρών και εν συνεχεία σε όλα τα παιχνίδια, από την αρχή της νέας σεζόν.

Στα υπόλοιπα νέα, στο BB όταν ένα σουτ πηγαίνει μέσα πολύ σπάνια δίνεται φάουλ, εκτός αν υπάρχουν...σταγόνες αίματος στο δάπεδο.Αυτό στο εξής θα αλλάξει και θα δίνονται πιο εύκολα.Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε περισσότερες προσπάθειες ''1 εναντίον 1''.


Ευχαρηστω και παλι για την βοηθεια του και την μεταφραση του κειμενου τον parisTS (89618)

This Post:
00
123416.3 in reply to 123416.2
Date: 12/21/2009 3:48:12 PM
Overall Posts Rated:
3535
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε, η εκλογή του νέου Εθνικού προπονητή ολοκληρώθηκε και καλώ ολόκληρη την ελληνική κοινότητα να ξεχάσουμε ότι έγινε την προεκλογική περίοδο. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την εθνική μας, τους νέους χρήστες και γενικότερα να δυναμώσουμε τη κοινότητα μας.
Ο καθένας μας να αναλογιστεί το αν έφταιξε και το πόσο. Να προσπαθήσουμε στο πνεύμα των ημερών να ξεχάσουμε προσωπικές αντιπαλότητες και να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλα.
Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε σ΄ένα μεγάλο μέρος ευθύνομαι εγώ καθώς έδειξα ιδιαίτερη ανοχή στο θέμα της δημοκρατικότητας. Την μέρα που δυναμιτίστηκε η ατμόσφαιρα δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι on line και όταν ξανασυνδέθηκα ήταν πολύ αργά και μας είχε πάρει η μπάλα.
Ζητώ συγνώμη από τους χρήστες που δεν ήταν εμπλεκόμενοι και τους κουράσαμε με αυτή την κατάσταση.
Στο εξής να ξέρετε ότι δεν δικαιολογείτε καμία παράκληση από τους κανόνες. Spam μηνύματα, προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσβολές, δημόσιες κατηγορίες, δημοσιεύσεις αποφάσεων GM κτλ θα τιμωρούνται ανάλογα (68577.1). Το μήνυμα δεν είναι απειλητικό, μην παρεξηγηθώ ,απλά ενημερωτικό. Δεν θέλω να γυρίσει κάποιος και να πει γιατί με τιμώρησε ενώ είχε κάνει και ο άλλος το ίδιο χωρίς συνέπειες.
Καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους, χωρίς τραυματισμούς με πολλά κέρδη και μόνο επιτυχίες.
Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, τις οικογένειες σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλές γιορτές καλή χρονιά με υγεία και το νέο έτος να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία και ευχή σας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!


Last edited by billlion at 12/21/2009 3:51:26 PM

Message deleted
This Post:
00
123416.5 in reply to 123416.3
Date: 12/28/2009 4:58:03 AM
Overall Posts Rated:
3535
Οι διακοπές είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου.Φίλοι, οικογένεια και εορταστική μουσική παίζει παντού και μέσα σ' όλα αυτά ένα νέο χαρακτηριστικό Υποστηρικτή!

Σαν ένα δώρο για τα Χριστούγεννα, αναπτύξαμε ένα νέο συναρπαστικό χαρακτηριστικό- BuzzerBeater ζωντανή ενημέρωση:Ζωντανό μήνυμα (SMS) ή email που θα σε ενημερώνει για την εξέλιξη του σκορ την ώρα του αγώνα.Θα βρεις μια νέα περιοχή στη σελίδα των επιλογών, η οποία θα σου επιτρέπει να διαλέξεις μια ηλεκτρονική διεύθυνση για τη ζωντανή ενημέρωση.Επίσης, θα μπορείς να δέχεσαι μηνύματα κειμένου (txt message) στο κινητό σου.Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για τους υποστηρικτές μας, αλλά παρέχεται στο πακέτο Υποστηρικτή.Πρόκειται να το εμπλουτίσουμε με άλλα χαρακτηριστικά στο μέλλον, οπότε μείνετε συνδεδεμένοι.

Πρόκειται να δοκιμάσουμε το νέο σύστημα αυτή την εβδομάδα, οπότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην χρήση του.Υπολογίζουμε ότι θα λειτουργεί κανονικά από την επόμενη εβδομάδα.Μέχρι τότε, μπορείς να γράψεις το email και τον αριθμό κινητού σου και θα αρχίσεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι είχαμε 5125 χρήστες συνδεδεμένους την ίδια στιγμή την περασμένη Τρίτη.Χάρη σε εσάς το buzzerbeater είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο μπασκετικό παιχνίδι στο διαδίκτυο!