BuzzerBeater Forums

Hellas - III.4 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
128865.1
Date: 1/22/2010 12:34:49 PM
Overall Posts Rated:
3131
Geia sas paidia,
Evlepa tis proalles to foroum tis A1 kai mporo na po oti ''zilepsa''. Gia osous den 3eroun, ekei analyoun tin ka8e agonistiki ,sizitane gia 8emata sxetika me tis omades tous, kanoun provlepseis gia ta paixnidia, k.a. Nomizo pos 8a itan oreo na kanoume kati paromoio kai ston diko mas omilo. Allwste, me tous perissoterous eno eimaste 3 season ston idio omilo den exoume antalla3ei oute mia kouventa.
As arxiso ego me ta dika mou sxolia: Prota ap' ola tis teleutaies meres vlepo pos exei pesei poli xrima kai ego distixos eimai e3o apo to parti...Kata t' alla eimai poli euxaristimenos apo tin apodosi tis omadas mou, an kai perimena pos fetos mporousa na 3exoriso.Exoume 5 poli dinates omades ston diko mas omilo kai alles 3 ston allon(pou vriskontai gia tin ora stis protes 8eseis).
Oso gia tis provlepseis mou gia autin tin agonistiki(ektos apo tin omada mou vevaia):
diogogol-Pyrsos:2 kai eukolo nomizo
Lamia-Hercules Geras:nterbi nomizo alla 8a evaza Hercules logo tis edras
Olympiakos Thivas-Trips machine:1 ektos an kanei treles metagrafes eos aurio o tripil
Panathinaikos nba-y.n.w.a: 1. Fetos paei treno i omada
Kormoranos- Panathinaikos BC: 1 mallon.8a einai ekpli3i mou an mporeseis Diomidi na ton kontrareis
Marathias team- Fisico b.c. : 2 me poli epifila3i
Aris kai den eimai kala-Mpekri meze: 1 nomizo. Stous teleutaious agones vgazei poli kala stantistika o Aris
Ego skeutomai na dokimaso kati periergo na do an 8a mou vgei
Auta apo emena. perimeno tis apopseis sas:)
P.S signomi gia ta greeklish alla 8a kano mia vdomada na ta grapso allios

Last edited by lara garcia dani at 1/22/2010 3:52:35 PM

This Post:
00
128865.2 in reply to 128865.1
Date: 1/22/2010 3:04:32 PM
Overall Posts Rated:
99
Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την ιδέα σου. Δε σου κρύβω ότι κι εγώ παρακολουθώ καιρό τώρα το συγκεκριμένο forum και πραγματικά είχα κι εγώ ζηλέψει. Χαίρομαι λοιπόν που το ξεκινάμε. Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω, στην περιγραφή που έκανες για το συγκεκριμένο forum, ότι ταυτόχρονα κάνουν και την πλακίτσα τους ο ένας στον άλλο. Λοιπόν...κάνοντας μία αναφορά στον όμιλό μας θα έλεγα κατά την ταπεινή μου άποψη (που δε σημαίνει ότι είναι κι απαραίτητα η σωστή) ότι ξεχωρίζουν δύο ομάδες από τον....κάτω μαχαλά : ο Olympiakos Thivas και Panathinaikos nba. Νομίζω ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορεί κάποιος από τον πάνω μαχαλά (τον δικό μας) να τους απειλήσει. Θα δούμε...Πάμε στις προβλέψεις..
Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική θα είναι αρκετά εύκολη στην πρόβλεψη των αποτελεσμάτων. Έχουμε λοιπόν :
diogogol -- PYRSOS. Είναι νομίζω αρκετή η διαφορά των ομάδων. Ο PYRSOS είναι σίγουρα μία από τις ομάδες που θα πάνε στα play-off στον δικό μας μαχαλά. Εύκολη νίκη για PYRSO.
Lamia--Hercules Geras. Ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι των 2 αυτών ομάδων για την τρέχουσα περίοδο. Οπότε δεν είμαι σίγουρος και για την στρατηγική που θα ακολουθήσουν..Πιστεύω τελικά
ότι στο τέλος το παιχνίδι θα το πάρει η Lamia...
OLYMPIACOS THIVAS -- trips machine O επίσημος γάβρος του ομίλου είναι για μένα το πρώτο φαβορί για άνοδο. Θα το πάρει το παιχνίδι πολύ εύκολα....
Panathinaikos nba-y.n.w.a Τι μπορεί να πει ένας αδελφός για τον άλλο? Μόνο καλά πράγματα? Στον συγκεκριμένο παιχνίδι ότι και να πεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Νίκη...Πανάθας.
Kormoranos- Panathinaikos BCχχχχχ Δεν θα δώσω προγνωστικά για δικό μου παιχνίδι...Θα κάνω όμως μία ερώτηση. Καλέ μου φίλε δεν γνωρίζεις ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί έχουμε μία ιδιαίτερη αλλεργία στους...κορμοράνους??
Marathias team- Fisico b.c. Νίκη για τον Fisico. Έχει σπρώξει λεφτά. Ο Marathias team αυτή την στιγμή νομίζω ότι έχει (όπως μας ενημέρωσε) σπουδαιότερα θέματα να ασχοληθεί. Εύχομαι να τα ξεπεράσει γρήγορα..
Aris kai den eimai kala-Mpekri meze Άρη μου όσα καλά και να μην είσαι το παιχνίδι αυτό θα το πάρεις...
Ampaloi B.C. -- 1 bliach#bliachFC Για τον lara...Croft συγγνώμη lara garcia dani ήθελα να πω άνετη νίκη με κάποιον που αποχώρησε από την παρέα μας...
Αυτά για την αγωνιστική που μας έρχεται. Θα παρακαλούσα πολύ όλα τα παραπάνω να διαβαστούν με καλή διάθεση και χωρίς το παραμικρό ίχνος καχυποψίας. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε με παρεξηγήσεις...όποιος έχει αντίρρηση...μπορεί να γράψει και τα δικά του προγνωστικά ;)
Υ.Γ. Συγγνώμη γισ τα ελληνικά αλλά θα χρειαστώ μία ζωή ολόκληρη για να τα γράψω σε greeklish (αυτό το έκανα copy/paste). :)))))))))) Άρχισε η πλακίτσα όπως καταλάβατε..

Last edited by Diomides at 1/22/2010 3:10:13 PM

This Post:
00
128865.3 in reply to 128865.2
Date: 1/22/2010 4:18:18 PM
Overall Posts Rated:
3131

Υ.Γ. Συγγνώμη γισ τα ελληνικά αλλά θα χρειαστώ μία ζωή ολόκληρη για να τα γράψω σε greeklish (αυτό το έκανα copy/paste). :))))))))))

hahahaha
Nai dikio exeis, to simantikotero einai i plaka kai parelipsa na to po...
Tora pou koita3a tin klirosi tou kipelou den mporeis na peis pos einai kai poli tixeros o Olympiakos mas:(:((kai ego Olimpiakos eimai.
2 olimpiakoi vs 2 pana8inaikwn!)

This Post:
00
128865.4 in reply to 128865.3
Date: 1/22/2010 5:24:31 PM
Overall Posts Rated:
99
Παραπάνω είστε...είναι και ο diogogol...

From: Stamko

This Post:
00
128865.5 in reply to 128865.4
Date: 1/23/2010 3:26:09 AM
Overall Posts Rated:
2222
Δεν είναι παραπάνω, είμαι κι εγώ μαζί σας...

This Post:
00
128865.6 in reply to 128865.2
Date: 1/23/2010 3:45:57 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ωραία η ιδέα της ενεργοποίησης του forum μας παιδιά, συμφωνώ & εγώ να το κάνουμε πιο ενεργό.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, έτσι όπως έχει η κατάσταση είναι σχετικά προβλέψιμα: έχουμε 2 ντέρμπι Lamia-Hercules Geras & Kormoranos-Panathinaikos bc, όπου όλα είναι ανοιχτά. Για τα υπόλοιπα ματς συμφωνώ μαζί σας. Όσο για μένα έχω μπλέξει σε υποχρέωση με συγκεκριμένο πλάνο προπόνησης, οπότε προς το παρόν προβλέπεται ο φίλος μου ο Γρηγόρης να με νικήσει. Αυτά.

Παρεπιπτόντως με λένε Κώστα. Αν θέλετε λέτε και εσείς τα ονόματα σας ώστε να είναι πιο ανθρώπινο το forum.

From: Diomides

This Post:
00
128865.7 in reply to 128865.6
Date: 1/23/2010 3:52:03 AM
Overall Posts Rated:
99
Καλημέρα Κώστα. Εγώ είμαι ο Παντελής. Με αφορμή την καταχώρησή σου σχετικά με τους σεισμούς ήθελα να σου ευχηθώ κουράγιο και να τελειώσει αυτή η κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.

This Post:
00
128865.8 in reply to 128865.7
Date: 1/23/2010 4:09:30 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ευχαριστώ να 'σαι καλά. Ελπίζω ότι αποφύγαμε τα χειρότερα.

This Post:
00
128865.9 in reply to 128865.8
Date: 1/23/2010 5:47:21 AM
Overall Posts Rated:
3131
Kalispera kai apo emena,
Gianni me lene kai eimai apo A8ina. Apo ilikia exo tin entiposi pos eimai mikroteros apo olous sas...
File Kosta sou euxomai kai ego na 3eperaseis grigora oti provlimata exeis me ton seismo

This Post:
00
128865.10 in reply to 128865.9
Date: 1/23/2010 7:36:34 AM
Overall Posts Rated:
00
οσο κανει μικρους σεισμους μην ανησυχειτε...αμα δεν κανει καθολου να φοβαστε:) ,μιλησε ο σεισμολογος τωρα χαχα..
οσο για την κληρωση του κυπελλου μια φορα και εγω προχωρησα και επεσα σε ντουβαρι αστα να πανε.αμφιταλαντευομαι
αν αξιζει να χαραμισω την διαθεση μου για να τον κοντραρω,,
επισης μεσες ακρες συμφωνω με τις προβλεψεις για αυτην την αγωνιστικη αλλα διαφωνω οτι ειμαι το πρωτο φαβορι για ανοδο.η αληθεια ειναι οτι εχω εκπλαγει απιστευτα απο την αποδοση της ομαδας μου αυτην τηνπεριοδο αφου ηδη εχω πιασει τις περσινες νικες,δεν ξερω τι συμβαινει φετος και με μια ουσιαστικη προσθηκη περσι επαιξα μπαραζ παραμονης και φετος ειμαι πρωτος και μαλιστα με σπουδαια και ευκολα ματς..
βεβαια το ντερμπι θα ειναι την προσεχη τριτη στην εδρα μου ,εκει θα δειξει αν αξιζει κατι η ομαδουλα μου.
και μην ξεχνιομαστε νικη σημερα με τον πανελληνιο ,ολοι στο γηπεδο..

Last edited by bwa1981 at 1/23/2010 7:38:04 AM

This Post:
00
128865.11 in reply to 128865.10
Date: 1/23/2010 1:50:04 PM
Overall Posts Rated:
3131
7/8 simera
Kali arxi 8a elega.
Poli oraio to paixnidi tou Kormoranou me ton Pana8inaiko me ton Palaviari na kanei oti 8elei(i mixani eixe kefia simera.Sigoura itan la8os i provlepsi mou gia to paixnidi an kai itan pio amfiropo telika apo oti perimena.
Emeina ekpliktos mporo na po apo ta stantistika pou evgala simera alla poli oraia itan kai ta antistoixa tou Fisico, pou nikise me sxetiki eukolia alla kai tou Herculis pou edi3e pos 8a kinigisei me a3ioseis mia 8esi sta play offs kai gt oxi kai pio psila.
5-3 ''nikise'' o dikos mas ipoomilos. Poli euxaristo gt dixnei ka8ara pos tpt den einai dedomeno stis protes 8eseis tis katata3is...