BuzzerBeater Forums

BB Israel > גביע עונה 11 רבע הגמר

גביע עונה 11 רבע הגמר

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
131249.1
Date: 2/11/2010 4:49:50 PM
Overall Posts Rated:
343343
העונה לאט לאט נגמרת איך זה קרה כל כך מהר? וכבר מגיעים לשלבים האחרונים גם בגביע וגם בליגה כאשר נשארנו עם הסיבוב השלישי בליגה ורבע הגמר בגביע רק 8 קבוצות נשארו ורק 2 מהם מליגת העל בקיצור גביע פתוח לחלוטין
כל אחת מ 8 הקבוצות יכולה לקחת אותו

8 I Maccabi Nirman BC Red Jerusalem II 19

משחק לא פשוט שאני שמח שהוא נמצא במגרש ניטראלי מחזיר אותי אחורה עונה שתיים עם מפגשים חזקים מול הקבוצה המעולה של ירושלים ואלמוג שקד האימתני צפוי להיות מפגש לא קל אבל טוב

קבוצות בולטות שהודחו על ידי הגרים ריפרז והנשרים של נרי שניהם מצמרת 2.1
קבוצות בולטות שהודחו על ידי ירושלים באר שבע סנס אקס ליגת העל ואקס ליגה 2.2 וכיום שולט ביד רמה בליגה 2.4 ויותמרז של תומר מליגת העל

22 II MastersOfChaos elizur dov nemalim I 3

ניסן עם קבוצה שכולם כבר מכירים מאמן הנבחרת עם קבלות מדורג 3 בארץ ואולי הפיבוריט שלי לזכיה בגביע העונה אני באופן אישי מקווה לפגוש אותו אם בכלל רק בגמר מצד שני הקבוצה המרשימה של הכאוס נותנת עונה יפה גם בליגה וגם בגביע

קבוצות בולטות שהודחו על ידי דובי הנמלים תל חי ופיש פיש גארדן מליגות 2 השונות
קבוצות בולטות שהודחו על ידי המאסטרס מכבי הזה ושאקטימאנס בליגות 2.3 ו 2.2

30 II hapoel NAFTA The Sunset Lions II 15

עוד משחק איכותי בין 2 קבוצות צמרת מליגה 2 מצד אחד יש לנו את נפטה שאני מכיר אישית מליגה 2.2 ונותנים שם עונה לא רעה בכלל עם ריצה בפליאוף העליון והם אפילו לא זרים למעמד של רבע הגמר אחרי שהגיע אליו בעונה 9 בתור קבוצה מליגה 3 ומצד שני האריות בכבר כמה עונות נמצאים בצמרת של ליגה 2.1
כבר מספר עונות העונה נראה שהם משקיעים קצת יותר בגביע מאשר בליגה מה שגורם להם להיות אפילו יותר מסוכנים מהבחינה הזאת מפצה לנו מפגש מרתק בין שתי קבוצות טובות

קבוצות בולטות שהודחו על ידי נפטה גודה גנגסטר שלא ידוע מה ההמשך שלהם הודחו בהפסד טכני היום ונובו של רני הודחו בשבוע שעברה
קבוצות בולטות שהודחו על ידי האריות רואד ראנרס מליגה 2.4 ואת הקקאוטים של עומר

42 II Zoopl Akoah Israel II 14

עוד משחק מרתק בין שתי קבוצות טובות ערן אקס ליגת העל נוסף שמוביל את ליגה 2.3 ואומר בפה מלא שהעונה הוא עולה ליגה בנתיים הוא רץ חזק בגביע ונראה אחת הפיבוריטיות לעלות מצד שני זופול מביא גם עונה יפה בגביע ועונה סוליגית בליגה

קבוצות בולטות שהודחו על ידי הכוח דבר ראשון אני רוצה לציין פה סוויפט על שתי היוניטדים שלנו גם עמית וגם ארט נפלו בפני הקבוצה הכחול לבן של ערן וגם מאשין טים מליגה 2 כנראה אחת הקבוצות עם ההגרלות היור קשות שהגיעו לשלב הזה

קבוצות בולטות שהודחו על ידי זוופול דרים טים ואזי האיגלז מליגות 2

יאללה בהצלחה לכולם בהמשך הליגה והגביע

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ron1243

This Post:
00
131249.2 in reply to 131249.1
Date: 2/12/2010 1:49:13 AM
Overall Posts Rated:
100100
זה לא אמור להיות נושא הימורים..?

ניר בעונה גדולה בגביע ואין סיבה שהוא לא ינצח, בעיקר אחרי הכסאח של ירושלים על באר שבע בסיבוב שעבר, הוא לא יספיק להחזיר התלהבות.

משחק גדול!
הבעיה של הכאוס היא שאין להם הרבה אפשרויות, הם חייבים לשחק החוצה ולדעתי ניסן יכול לעצור את משחק החוץ הרצחני של הכאוס.

אני לא כל כך מכיר את הקבוצות, אבל יש לי הרגשה שנפטה יגיע לחצי גמר

עוד משחק גדול, זופל קבוצת פנים מפחידה וערן... ערן זה ערן עם קבוצת הישראלים המדהימה שלו.. אם הוא לא היה בוחר לקנות ישראלים הקבוצה שלו הייתה יכולה להיות אפילו חזקה יותר, ולמרות זאת הוא מהחזקות בארץ..
הוא לא יעצור בזופל, ולדעתי גם בחצי הוא לא יעצור.

This Post:
00
131249.3 in reply to 131249.2
Date: 2/12/2010 10:49:28 AM
Overall Posts Rated:
114114
אמנם רק שתיים מליגת העל אבל 8 הגדולות כולן כאן בזכות ומאוד מרשימות ומפגינות רמה גבוהה מאוד שחקני נבחרת וכוכבים נדירים
לירושלים יש קבוצה מעולה אבל הכושר וההתלהבות של ניר טובים בהרבה ויחד עם משחק החוץ הקטלני-לדעתי השני הכי טוב בישראל , הוא צפוי לנצח בלי בעיות מיוחדות אלא אם כן יעלה בהרכב חלקי בגלל רוטציות בליגה
משחק קשה מאוד לכאוס יש שחקנים מדהימים במיוחד בבק קורט הצעיר אבל לא רק. אני דווקא מודאג מהיריבה ומאוד שמח על כך שאי אפשר לעשות קראנץ אז אני מקווה בכל זאת לנצח במשחק המאוד קשה הזה.
האריות מוכרים לי מצוין מהתקופה שלי בליגה שלהם- יש לו חמישיה חזקה יותר אבל אין לו עומק ככה שלדעתי אם יהיה סגנון משחק מהיר נאפטה העמוקה תיקח
ערן הפייבוריט שלי לזכייה עם נסיון, הבנה וקבוצה ששווה בשקט מקום 3-5 בליגת העל+יכולת לשמור את כל האנרגיות לגביע בראש שקט ולכן לא נעים לומר אבל אני ישמח אם הוא יודח במידה ואעלה שלב.זופל עשו את שלהם העונה עם הגעה לשלב המכובד מאוד הזה אבל ההגרלה שקיבלו גדולה עליהם בעיני.

Last edited by LA-dov bear at 2/12/2010 2:32:32 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
131249.4 in reply to 131249.3
Date: 2/12/2010 11:04:00 AM
Overall Posts Rated:
343343
אין ביתיות כמו שאין קראנץ המשחק מתקיים במגרש ניטראלי

This Post:
00
131249.5 in reply to 131249.4
Date: 2/12/2010 2:34:38 PM
Overall Posts Rated:
114114
וואלה תודה, האמת הייתי בכמה משחקים ודווקא ידעתי את זה,כאלו פשוט לא שמתי לב כשמילאתי הימור..תוקן

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
131249.6 in reply to 131249.5
Date: 2/12/2010 3:24:37 PM
Overall Posts Rated:
1919

8 I Maccabi Nirman
BC Red Jerusalem II 19
אני מאמין בקבוצה של ניר ובניר כמאמן והוא אחד הפייבוריטים לקחת את הגביע העונה. יצפה לו משחק לא פשוט אבל הקבוצה שלו מסוגלת לעמוד גם במשחק כזה.

ניסן מאמן טוב ומחזיק קבוצה חזקה מאוד. גם ניסן הוא אחד הפייבוריטים שלי לזכיה. הכאוסים מהצד השני הצליחו להגיע לשלב גבוה מאוד בגביע תוך כדי שמירה על הליגה ואני מעריך את זה מאוד. בכל זאת, החוזק של ניסן אמור לנצח פה.

הימור של תחושה. שתי הקבוצות חזקות למרות שנראה שנפטה, למרות שאולי קצת פחות חזקה, בעלת סיכויים גבוהים יותר. יש סיכוי גדול מאוד שאני טועה בהימור הזה.

הכוח מחזיקה בסגל כחול לבן חזק ביותר וזופל הגיע למקום מכובד שכאן ייעצר. הקבוצה של הכוח תנצח כאן עם הסגל החזק שלה ותמשיך בדרכה כעוד אחת מהפייבוריטיות לזכייה.

בהצלחה לכולכם =]

From: LA-Nir

This Post:
00
131249.7 in reply to 131249.2
Date: 2/14/2010 4:27:33 AM
Overall Posts Rated:
343343
אין שום בעיה עם זה שזה נושא הימורים אני לא רציתי להמר זה היה מעיין סקירה על הקבוצות

וניסן ממש אין לי את הקבוצה עם משחק החוץ השני בטיבו בארץ מספיק להסתכל על ארתור עידו יניב ואפילו דרור כדי לראות את זה

אני אוהב את התקופה הזאת של העונה מתחילים למכור את השחקנים שאתה לא רוצה שימשיכו איתך הלאה ומתחיל לחשוב על חיזוקים אפשריים

From: Arbelon

This Post:
00
131249.8 in reply to 131249.7
Date: 2/14/2010 4:59:15 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני גם. המוח שלי רץ עם כל מיני תהליכי קנייה ומכירה שונים. קניתי את הרכש הגדול ביותר של הקבוצה בכל שנותיה - עדי אוחנה הגדול של יוני (עצוב מאוד מאוד שהוא עוזב, ומסתבר שהקבוצה שלו הייתה שווה 26 מיליון פלוס מינוס). היום קרה לי הדבר הכי מצחיק ומעצבן שקרה לי עד כה. יש לי איזה שוטינג שכמעט שתי עונות בקבוצה שזה המון לשחקן רכש. בגילאים מתקדמים אימנתי אותו ומאוד רציתי להחליף אותו ברווח גדול אבל הוא לא נמכר, העליתי אותו למכירה במחיר מופקע וידעתי שאין סיכוי ואז פתאום החלטתי שהוא יישאר בקבוצה לעד ויהיה שוטינג מחליף והכל יופי טופי ופתאום מה קרה? נמכר בשני מיליון. איזה אידיוט שלא מבין מהמשחק קנה אותו... מה אני עושה עכשיו??? אין לי שוטינג!!

This Post:
00
131249.9 in reply to 131249.8
Date: 2/14/2010 1:49:24 PM
Overall Posts Rated:
114114
לניר אני מסכים איתך שיש כמה בק-קורטים מאיימים מאוד בישראל אבל אם מתייחסים לפ"ג-ש"ג חמישיה אז עידו מוביל עם גורביץ וטסוקאניס על כל קבוצה בישראל בקלות ואני חושב שאח"כ באים כמה צמדים ברמה דומה ואני אישית פשוט אוהב את פאורה ופורסל בגלל הגיוון שלהם שגם גורם שהמשכורות שלהם קצת משקרות ביחס לרמה שלהם- פאורה למשל מקבל חצי מגורביץ' ולדעתי הוא ברמתו. אבל אין ספק שאם ארתור היה מעלה את גאגליאס לפני בן יוסף בפ"ג ולא בס"פ אז יחד עם בוזו זה בק-קורט יותר טוב משלך. לגבי יניב אני אוהב את כל הקבוצה שלו אבל מתרשם בעיקר ממשחק הפנים שלו.
ארבל- זה רק אני או שזה נשמע כמו 'אוי אוי אוי.. קנו שחקן ממני במחיר מופקע'.. ???חחח
פשוט תקנה אחד חדש וטוב בהרבה עם הכסף הזה, שאלו יהיו הצרות שלך..

This Post:
00
131249.10 in reply to 131249.9
Date: 2/14/2010 2:16:50 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מה שנכון נכון. שאלו יהיו הצרות שלי.