BuzzerBeater Forums

BB Israel > NBA All-Star סיקור מקיף!

NBA All-Star סיקור מקיף!

Set priority
Show messages by
From: Arbelon
This Post:
00
131354.1
Date: 2/12/2010 8:01:44 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני מניח שכל מי שקורא כאן הוא חובב כדורסל אמיתי. אני מניח שרובכם ככולכם יודעים שהלילה מתחילה חגיגה של שלוש לילות בדאלאס טקסס שנקראת סוף שבוע אול סטאר של האן.בי.איי. העונה המשחק יהיה מאוד ישראלי ומי שלא יודע שיקרא את ההמשך, ויהיה ממש ממש גדול. זאת הפעם הראשונה שמשוחק משחק כדורסל באולם פוטבול שמכיל לא פחות ממאה אלף מקומות! דאלאס קאובויס ארינה.

הלילה בשעה 4 לפנות בוקר שעון ישראל יתחיל שידור משחק הרוקיז נגד הסופטמורס (שנה ראשונה נגד שנה שנייה). קבוצת השנה השנייה יככבו שחקנים גדולים כמו מארק גאסול (אח של פאו מהלייקרס) וחברו לקבוצת דובי הגריזלי מממפיס או.ג'יי מאיו, גאלינרי האיטלקי מהניו יורק ניקס המשתפרים ומייקל ביזלי הנהדר ממיאמי היט.
בשחקני השנה הראשונה יככב האחד והיחיד עמרי כספי הישראלי מיבנה שמשחק בסקרמנטו קינגס ואיתו ישחק חברו לקבוצה רוקי השנה בינתיים טייריק אוונס. אם תרצו לראות את הסגלים המלאים תוכלו לקרוא כאן:
http://www.nba.com/allstar/2010/rookie.challenge/index.html

הלילה במחצית המשחק תתקיים מיני תחרות דאנקים בין רוקי לשחקן שנה שנייה - דאמר דרוזן ואריק גורדון. המנצח ביניהם יתקדם לתחרות המלאה שתתקים מחר בלילה ואיתם יתחרו ג'ראלד וולאס (שמשחק גם במשחק הגדול), נייט רובינסון (אלוף השנה שעברה) ושנון בראון הפייבוריט לדעת הרוב שמשחק עם קובי בלייקרס וקיבל את הכינוי המתאים "הטרמפולינה האנושית"...1

מחר גם תתקיים תחרות השלשות ממנה אנחנו נהנים כאן בבאזר שם השמות הגדולים יהיו צ'ונסי בילאפס מדטרויט ופול פירס מבוסטון שינסו להעיף את דיקון קוק ממיאמי מכס מלכות השלשות.

יהיו מספר אירועים נוספים מחר. תחרות הכישורים (סקילס צ'לנג') בה יתרוח מספר רכזים נהדרים כמו ברנדון ג'נינגס הרוקי, דריק רוז שלקח שנה שעברה, דרון וויליאמס הנהדר וסטיב נאש המדהים שניהם שחקני אול סטאר השנה.

משחק השוטינג סטארס (כוכבים נופלים/קולעים) - משחק מאוד מעניין של זריקות ממקומות שונים מהשדה בזמן נתון כאשר ישנם 4 קבוצות (העונה אלו סקרמנטו, לוס אנג'לס, טקסס המארחת ואטלנטה) כאשר מכל קבוצה ישנם שלושה שחקנים ותקשיבו לזה, שחקן אחד שמשחק באן.בי.איי, שחקנית אחת שמשחקת בדאבליו.אן.בי.איי (ליגת הנשים) ושחקן אחד ששיחק בעבר באן.בי.איי. שלושתם ביחד מנסים לעשות את מסלול הזריקות בכמה שפחות זמן. את הקבוצות תוכלו לקרוא כאן:
http://www.nba.com/2010/allstar/2010/02/04/participants/index.html
מספר שחקנים מוכרים - פאו גאסול, טייריק אוונס, ג'ו ג'ונסון ודירק נוביצקי, והוותיקים כריס וובר, ברנט בארי, סטיב סמית' וקני סמית'.

משחק מאוד מעניין שדווקא יקרה היום וכנראה כבר קרה זה מסשחק הסלבריטי! מספר סלבס אמריקאים ישחקו עם אגדות אן.בי.איי ושחקני ההארלם גלובטרוטרס המפורסמים בשתי קבוצות. שימו לב לחלק מהשמות שמשחקים העונה:
כריס טאקר הקומיקאי, טארל אוונס שחקן הפוטבול (שמשחק כל שנה), מארק קיובן הבעלים של דאלאס מאבריקס, רוברט הורי, ריק פוקס וכריס מאלין הוותיקים.

והנה הגיעה גולת הכותרת, משחק האול סטאר הגדול שיתרחש ביום ראשון בלילה, מזרח נגד מערב.
הסגלים השנה מאוד מעניינים אך לצערנו מלאים בפציעות. שחקנים גדולים כמו קובי ברייאנט ואלן אייברסון שנבחרו לחמישיות, ביחד עם כריס פול יישבו בצד ולא ישחקו בגלל פציעות. עדיין ישחק. שחקנים מוכרים שכן ישחקו: לברון ג'יימס, קווין גארנט, דוויט האוורד', דוויין וויד, פול פירס וכריס בוש מהמזרח. סטיב נאש, טים דאנקן אמרה סטודמאייר, כרמלו אנטוני, פאו גאסול, דירק נוביצקי, ג'ייסון קיד וקווין דוראנט מהמערב.
בד"כ המערב החזק מנצח למרות שעם הפציעה של קובי וגדולתו של לברון השנה אני מהמר על המזרח שנדמה לי לקח שנה שעברה. סגלים מלאים כאן:
http://www.nba.com/allstar2010/players/
חשוב להגיד שהעונה יחסר לנו מאוד שאקיל אוניל שחוץ מפציעה שהייתה לו באחת העונות הוא היה בכל משחקי האול סטאר בהם היה בליגה! כולל עונת הרוקי!!!!

ולנ.ב. שלנו כי חייבים אחד.
כספי לא מאכזב והוא ישחק בעוד משחק מומצא אמריקאי בשם הורס (סוס באנגלית) שזה למעשה משחק חיובים פשוט. כספי ישחק עם רייז'ון רונדו וקווין דוראנט במשחק של חיובים עד חמש אותיות הורס (למי שמבין) שחלקם יהיו מאוד מצחיקים משונים וקשים מאוד לביצוע... זריקות סבתא מהעונשין, סבסובים באוויר, שלשות מטורפות ולצערנו ואולי לצערו של כספי שיודע להטביע, אסור הטבעות... המשחק יהיה מחר ואני מקווה שישדרו אותו בערוץ 5.

אז לכו תראו בטלוויזיה או באתר אן.בי.איי בשידור חינמי
http://www.nba.com/allstar2010/live//
חפשו שידורים חוזרים יש כל הזמן ותאמינו לי אתם לא רוצים להפסיד את האירוע הכי גדול שיש.

From: ron1243

This Post:
00
131354.2 in reply to 131354.1
Date: 2/12/2010 11:07:59 PM
Overall Posts Rated:
100100
סחטיין! לשם שינוי הרוקיס ניצחו!
לאם אני לא טועה, כפי שלנו קלע 13.

This Post:
00
131354.3 in reply to 131354.1
Date: 2/13/2010 6:32:27 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
סיקור בונבוניירה.

אחלה ידע!

This Post:
00
131354.4 in reply to 131354.3
Date: 2/13/2010 6:57:42 AM
MTA-Power
II.1
Overall Posts Rated:
00
פייי יפה יפה ארבל אהבתי!

This Post:
00
131354.5 in reply to 131354.4
Date: 2/13/2010 9:06:42 AM
Overall Posts Rated:
00
חח התעוררתי בלילה רק כדאי לראות את כספי משחק שם הוא הכניס 13 והרוקיס אכן ניצחו

From: Butron
This Post:
00
131354.6 in reply to 131354.5
Date: 2/13/2010 11:24:06 AM
Overall Posts Rated:
22
כספי כנראה ממש אוהב את גלינארי... פעם שניה בתוך שבוע שהוא מטביע לו על הראש עם יד שמאל...
והמסירה בלי להסתכל לאוואנס פשוט כיף לראות את הילד הזה... כמה כבוד הוא מביא וכמה פיות הוא סותם...
ועם קצת מזל שייקח את התואר הראשון שלו בנ.ב.א היום בחיובים חח

This Post:
00
131354.7 in reply to 131354.1
Date: 2/13/2010 4:10:52 PM
Overall Posts Rated:
88
תודה על הסיקור המעולה
רק אני לא בטוח שכרמלו אנתוני ישמח שהחזרת לו את צ'ונסי לדטרויט
:)

This Post:
00
131354.8 in reply to 131354.7
Date: 2/13/2010 5:51:56 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
איזה קטע... כמו שאומרים הלכתי כמו סוס לאורווה. כשאני חושב בילאפס קופצת לי אוטומטית גופיה כזאת של דטריוט.

This Post:
00
131354.9 in reply to 131354.8
Date: 2/14/2010 9:20:36 AM
Overall Posts Rated:
88
מבין אותך, גם לי.