אין ספק שכדאי לחלוטין לתת סקירה לקראת המשחק. עשיתי את זה לפני כל משחק מאז שאני בנבחרת. גם השבוע עשיתי סקירה של שלב ההצלבה אבל לצערי לא הספקתי הפעם לכתוב את הסקאוטינג, אז בכל מקרה אני לוקח את זה כדבר חיובי וטוב שפתחתם נושא:)
בשעה הזאת קצת מאוחר להכניס סקאוטינג כזה אני רק יכול להגיד שכבר אין נבחרות חלשות וכל אחת יכולה לנצח את האחרת בשלב רבע גמר אליפות העולם.כל נבחרת שהגיעה לכאן היא נבחרת אדירה. יש לנו היום משחק שאנחנו פשוט חייבים לנצח- ההוונגרים אמנם לא פרייארים אבל ביחס לשלושת היריבות הבאות סין,איטליה וצרפת בבית שלה אין ספק שאנחנו חייבים לנצח . נצחונות בשני המשחקים הראשונים ימנעו הסתבכות רצינית ויבטיחו עלייה עם התלהבות גבוהה, ככה שנוכל גם לאיים על שלב הבא
עדכון מהדקות האחרונות- אביב שום המוכשר והמגוון זומן במקום רותם יזהר. מתחילת העונה הסקאוטים בקשר קבוע איתו ומעבירים אליו את דרישות האימונים (המאמן שלו מהרציניים שיש ומכין לנו עוד 2 שחקנים לעתיד חוץ מאביב)והוא השתפר מהר כך שכבר היום הוא יוכל לתרום לנו. הוא לא ברמה של שולמן למשל אבל נמצא בכושר שיא כל שבוע. המתנתי לרגע האחרון כי התלבטתי בינו לבין גבוה אחר(ובחרתי בו בגלל ההמשכיות באימונים ובכושר) וגם כדי לא לרמוז על הכיוון של שיטת המשחק . מייד "תדריך" למשחק
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...