BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה מול אלופת העולם איטליה

הצעירה מול אלופת העולם איטליה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
132846.1
Date: 2/27/2010 1:55:27 PM
Overall Posts Rated:
114114
ערב טוב , ביום שני הקרוב 1/3/2010 בשעה 20:30 נפגוש את נבחרת איטליה למשחק ישיר על ראשות הבית העליון באליפות העולם
רקע למשחק:
הנבחרת האיטלקית מגיעה למשחק כמדורגת ראשונה בעולם וכאלופת העולם המכהנת ניצחה את כל משחקיה העונה למעט המשחק בשבוע שעבר כשעלו רגוע מול קראנץ של נבחרת ארה"ב.
לעומתם, אנחנו מגיעים בדירוג השיא שלנו בכל הזמנים- 3 ועם מאזן מושלם מתחילת העונה שהם ישמחו לקלקל לנו. מדובר בנבחרת ללא חסרונות אמיתיים ברמה הכי גבוהה שיש ובאתגר מהותי.
למשחק ביום שני תהיה משמעות רבה למרות ששתי הנבחרות כבר העפילו מעשית לחצי הגמר היות ומי שתנצח תהיה בעלת סיכוי מצוין לסיים ראשונה ותימנע ממפגש כבר בחצי הגמר מול המארחת בעלת יתרון הביתיות בכל משחק - צרפת.
בנוסף, לסיום במקום הראשון ומפגש עם המקום הרביעי יש עוד יתרון בולט- הנבחרת שעולה ממקום רביעי לרוב נמצאת במאבק על המקום הזה עד הרגע האחרון ומאבדת התלהבות ברגיל/קראנץ במשחקים האחרונים שלה.
צריך גם להזכיר שלאיטלקים יש רצון עז להתנקם בנו כאשר בפעם האחרונה שנפגשנו בעונה שעברה כאנדרדוג מוחלט הפתענו אותם בחצי גמר אליפות אירופה.העונה אנחנו כבר מגיעים במעמד שונה שבנינו בהרבה עבודה אבל הם עדיין קצת טובים יותר ובעיקר ירצו מאוד להתנקם ולא להפסיד שני משחקים ברציפות
עדכונים כלליים, כושר,התלהבות:
מצבנו מבחינת כושר והתלהבות מצוינים ולמרות ששוב שחקן או שניים שהייתי רוצה לשלב אינם בשיאם ברמה הכללית אפשר להיות מאוד מרוצים כי אנחנו ממש במצב מעולה משתי בחינות אלו.
הנבחרת האיטלקית לעומתנו אמנם גם היא עם כושר מצוין אבל באופן תמוה למרות שתי פציעות המאמן שלהם בוחר להשאר עם סגל קצר של 15 ומשאיר לעצמו רק 13 שחקנים פעילים ולכן מעט מאוד אפשרויות לתמרן טקטית ולהפתיע במצ'אפים שיבחר.אני אומר את זה מתוך ידיעה ודאית שיש כמה שחקנים איטלקים מ-א-ו-ד טובים שנשארו מחוץ לסגל אבל הטעויות האלו זו בעיה שלהם.
מבחינת התלהבות האיטלקים הם היחידים באליפות שאגרו כמונו התלהבות ולכן אין יתרון לאף נבחרת.
עוד עדכון מהסגל- כמו שהודעתי בשבוע שעבר בנאדו שוחרר(ויחזור ככוכב בעונה הבאה..) ולאחר לבטים בין 4 שחקנים זימנתי את יניב סמדג'ה המצוין.סמדג'ה השתפר המון ומגיע קרדיט למאמן שלו ולעומר הסקאוט שעבד איתו ואיתי צמוד והביא אותו לשיפור בדיוק בדברים שהיינו צריכים.צפויים עוד שינויים בסגל עד החצי גמר אבל בעקבות חוקי ההתלהבות נצטרך לעשות אותם בהדרגה -1 בשבוע.
לגבי סמדג'ה עצמו - מדובר בשוטינג גארד איכותי ומגוון שמביא עוצמה בהגנה ותמורה יפה גם בקליעה ומדובר בחיזוק אמיתי לעומק של הנבחרת.
טקטיקות:
המאמן האיטלקי משתמש רק בשתי טקטיקות בהגנה ובהתקפה כשהוא רוצה לנצח:
בהגנה: רוב המשחקים אישית ובמשחקים מסוימים 3 בחוץ(בעיקר כשהוא משחק פנימה עם שלושה גבוהים). בהתקפה: ראן&גאן או עדיפות פנימה
הרמה מבחינת הגנה דומה מאוד לשלנו ולכן ננסה לנצח בתחום הזה, כי מבחינת התקפה אין ספק שהיתרון שייך לאיטלקים שבהתאם לטקטיקה קולעים קבוע ב11+ קבוצתי עם 8+ בקליעה מהסוג השני(למשל 11 מבחוץ ו8 מבפנים במשחק האחרון בראן).
אני מודה שאני עדיין שובר את הראש איך לאזן בין מקסימום הגנה ולייצר התקפה שתתחרה בשלהם ולכן בהחלט מתלבט אם ללכת על טקטיקה איטית או מהירה ומאיפה לתקוף.
עכשיו תורכם..
על מה אתם מהמרים שיעלה האיטלקי עם הסגל שעומד לרשותו כרגע ?
אשמח לשמוע בבקשה הצעות שלכם איך כדאי לנו לעלות בהתקפה,בהגנה,בגישה ובכלל

תודה מראש לכל מי שישתתף בדיון ושבוע טוב
ניסן

Last edited by LA-dov bear at 2/27/2010 2:01:06 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
132846.2 in reply to 132846.1
Date: 2/27/2010 3:10:55 PM
Overall Posts Rated:
1919
היי ניסן,
מהסתכלות לא כל כך ארוכה ניסיתי להבין מה כדאי לנו.. אני אוהב להמר בטקטיקות ולקחת סיכונים..
ראיתי שהקבוצה מאוזנת (טוב נו ברור...) המאמן האיטלקי משתמש בטקטיקות ראן אנד גאן ופנימה כמו שאמרת..
ראיתי שהוא עלה יותר פנימה.. משום מה יש לי תחושה שמולנו הוא גם יעלה פנימא, לא יודע אם אני טועה..
אז לדעתי כדאי לנו לשמור שאלוש ביפפנימ.. בקשר להתקפה, הוא שומר אישית ומוציא ציונים יפים בשתי ההגנות.. צריך לבחור לדעתי את ההתקפה שאנחנו חזקים בה יותר, למרות שאנחנו בטח טובים בשתיהן כנבחרת - את התכונות אתה רואה..
הייתי מנסה לעלות בהתקפה בטקטיקה שתהפוך את קצב המשחק לקצת יותר איתתייי.. בשביל זה אני הייתי בוחר בטקטיקה מווששןן..
אז לדעתי ההתקפה תהיה משכק בטנואה וההגנה תהיה שאלוש ביפפנימ..
מקווה שאני לא מטעה פה מישהו ושאני לא טועה..
בהצלחה לנו!

This Post:
00
132846.3 in reply to 132846.1
Date: 2/27/2010 3:45:56 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני לא רוצה לייעץ יותר מדי מה לעשות כי ההיכרות שלי לא מספיק טובה עם הנבחרת, אבל מאוד חשוב להתייחס לשני דברים - המשחק הבא שלנו נגד צרפת, והפרשי הסלים. אנחנו עדיין יכולים לסיים ראשונים גם אם נפסיד לאיטליה.
אנחנו מסוגלים בהחלט לנצח את המשחק הבא נגד צרפת. יש לנו יתרון התלהבות כנגד הביתיות שלהם. יכול להיות שיותר חכם לנסות לנצח את המשחק נגד צרפת ואת המשחק הזה לשמור על הפרש נמוך. בהנחה שאנחנו מנצחים את צרפת בחמש נקודות ומפסידים לאיטליה בעשר נקודות, ואיטליה מנצחת את הפיליפינים ב-10 נקודות, להזכירכם שהפיליפינים לא קבוצה קלה, המצב ייראה כך:
ישראל +79
איטליה +79

גורם קצת לחשוב לא?

אני בעיקרון חושב שצריך לעשות מה שצריך כדי לא לפגוש את צרפת בחצי גמר, כדי להיות חצי רגל בגמר וגם כדי לצבור התלהבות. לגבי טקטיקה, מעניין אולי לעלות פרינסטון, או אולי טקטיקה שיותר תוריד את קצב המשחק...

This Post:
00
132846.4 in reply to 132846.1
Date: 2/27/2010 4:05:36 PM
Overall Posts Rated:
2828
קודם כל מברוק על ההשקעה ברקע הכללי למשחק
דבר שני אני תמיד שמח לעזור למאמן שיכול לעזור לנו בנבחרת ובדברים אחרים

ולדעתי צריך להשתמש בסמדג'ה הרבה במשחק שלנו אולי לא לשים אותו פותח אבל הכושר הנהדר שלו יכול מאוד מאוד לעזור לנו הן אם בתרומה בספסל או מהחמישייה הפותחת
לדעתי צריך ללכת על רען שזה הנשק הכי קטלני שלנו וראינו הרבה העונה שהרבה נבחרות ניסו לעצור אותנו ברען ולא הצליחו או פווווווווווווווווווווווווווווווווווווש דאא בוווווווול במקרה שהאיטלקים ירצו להמר על טקטיקה הגנתית מסוימת.

בגישה לדעתי אם המצב הוא שעלינו כבר לחצי הגמר צריך לצבור התלהבות או לנסות לעשות הסכם רגוע איתם כי זה מאוד יעזור לנו

בהצלחה

This Post:
00
132846.5 in reply to 132846.3
Date: 2/27/2010 4:28:22 PM
Overall Posts Rated:
114114
הרעיון שיש לנו סיכוי לקחחת את צרפת וגם במקרה של הפסד לעלות ממקום ראאשון הוא ריאלי ומעניין ואני חושב שמאוד עזרת לי להחליט בהתלבטות אם ללכת על גיישה למסחק מסוימת,
אני מאמין שלזה התכוונת ארבל, נכון?
בכל זאת אנחנו מאוד נשתדל לנצח בכל זאת כי אני מריח דם כשאני רואה קבוצה אמנם מצוינת אבל שממחזרת את החמישיות והטקטיקות שאפשר להפתיע. ההתלבטות שלי בקטטע של הקצצב העיטי הווא שהיתרוון שלנו באומק של הסגל הערוך שלנו לא יתבטא,אבבל מצצד שניי באמת שמתאים מול יריבות כאלו טובות להאטט את המסחק כך שיהיה לנו יותר סיכוי להיות בעניינים ברבע האחרון..
מה לדעתכם יותר משמעותי?

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
132846.6 in reply to 132846.5
Date: 2/27/2010 4:46:53 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אי אפשר לקחת סיכון כזה ולשמור יותר כח למשחק נגד צרפת.
אם נפסיד לאיטליה הכל יכול להיות מול הצרפתים ואנחנו יכולים יותר להפסיד מזה מאשר להרויח.
אני מציע לשחק חזק נגד איטליה.לתקוף בנשק רציני שלנו. אם אין הסכם רגוע אז אפילו לשחק נורמל כדי לא לתת להם צאנס לנצח אותנו בהפרש כמו שהם רוצים.

קליעת ניתור: אדיר קליעה ממרחק: מומחה
הגנה חיצונית: נפלא שליטה בכדור: חזק
חדירה לסל : מצוין מסירות: מכובד
קליעה מבפנים: שערוריתי הגנה פנימית: מחריד
כדורים חוזרים: בינוני חסימות: שערוריתי
סיבולת: ממוצע זריקות עונשין: עלוב

הנה שוטינג איטלקי שלא הכי הכי מרשים אותי.
סביר להניח ששאר הגארדים דיי מזכירים אותו בראשיות פלוס מינוס .

לגבי המשחק עצמו. למה להאיט את הקצב? זה רק ידפוק אותנו מול איטליה.
בואו נשחק מהר ונגרום ליותר זריקות מהצד שלנו.
שהם יעשו את הטעות הזאת.
תאמינו לי שיצרנו אצלהם הרתעה ולא יהיה להם קל לכן סיכוי לא רע שיעשו טעות.

This Post:
00
132846.7 in reply to 132846.6
Date: 2/27/2010 5:02:46 PM
Overall Posts Rated:
6767
כן השוטינג הזה חסר הגנה פנימית וגארד עם חאאדירה טובה יוציא אותו באעבירות..
וגם שאר המשניות שלו לא משהו

From: Oded
This Post:
00
132846.8 in reply to 132846.6
Date: 2/27/2010 5:08:45 PM
Overall Posts Rated:
1919
מכל התגובות שלכם כאן הבנתי את המצב קצת אחרת, לא הכרתי את המצב ככה..
אני הייתי עושה איתם הסכם רגוע במצב הזה, עולה רעןן ובהגנה שאלוש ביפניימ או אישית..

This Post:
00
132846.9 in reply to 132846.5
Date: 2/27/2010 7:06:12 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
בעיקרון לזה התכוונתי אבל רק בשביל לתת לך חומר למחשבה. זה סיכון די רציני וזה לא תלוי רק בנו בסופו של דבר. לנצח את איטליה יהיה הכי טוב מן הסתם, ועכשיו במחשבה שנייה לא בטוח שיהיה כדאי להאט את הקצב, אם יש לנו עומק כזה רציני וקלעים איכותיים מול ההגנה שלהם.

This Post:
00
132846.10 in reply to 132846.9
Date: 2/28/2010 9:49:20 AM
Overall Posts Rated:
100100
לדעתי אנחנו צריכים לנסות להשיג הסכם רגווע וגם אם לא נקבל אותו, לדעתי יהיה יותר נכון לעלות רגוועע.
אנחנו במצב מצוין כשהעליה כבר בטוחה, ואם נעלה רגוועע היום ומול צרפת נבוא עם יתרון התלהבבבות על צרפת שיתקזז בקלות, אם לא יעקוף את הביתיות של צרפת בחצי גמר וככה נוכל לצאת משם עם ניצחון דיי בטוח.

This Post:
00
132846.11 in reply to 132846.10
Date: 2/28/2010 1:54:43 PM
Overall Posts Rated:
114114
כמובן שאני לא יכול להגיב יותר מדי כדי לא לחשוף היום טקטיקות לקראת המשחק מחר. מה שכן, אני יכול להגיד לכם שמאוד עזר לי לשמוע את הדעות בפורומים, אם לא יהיו שינויים באיטליה לפני המשחק,הטקטיקה סגורה למחר וגם תראו מחר שכמה דברים שנאמרו כאן יתבטאו במשחק. מה שהכריע בשבילי היום הוא העזרה של מור ששלח לי כמו לפני כל משחק את השחקנים שהוא ריגל אחריהם והשיג עבורנו את הפרטים שלהם.הוא עובד יסודי כבר הרבה זמן ומצליח להביא תכונות שחקנים שאני לא השגתי ויחד עם מה שאני משיג אנחנו מגיעים כל משחק ל4-6 שחקנים מהיריבה. הפעם הגענו ל6 כאלו ביחד ובניגוד לפיליפינים ולסינים יש דברים שיהיו שימושיים לנו למשחק מחר, במיוחד שמדובר בשחקני מפתח. אז קודם כל- אני רוצה לתת המון קרדיט למור שהוא הסקאוט לשחקני היריבות שתמיד עושה את העבודה , גם אם לא תמיד אפשר להשתמש בזה-הפעם זה נתן לנו כיוון רציני ואני מרגיש מעולה עם התוכנית משחק למחר ונראה לי שאפשר לייצר משחק שיילך לכיוון שלנו.

Last edited by LA-dov bear at 2/28/2010 2:36:46 PM