BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

Set priority
Show messages by
This Post:
00
133575.1
Date: 3/6/2010 9:02:44 AM
Overall Posts Rated:
114114
ביום שני הקרוב נפגוש את נבחרת צרפת הצעירה, מארחת הטורניר והפייבוריטית לזכייה בו(כמובן, לא אם זה תלוי בנו..) למשחק ישיר על ראשות הבית שיבטיח למנצחת להמנע ממפגש עם איטליה בחצי הגמר ולפגוש יריבה שבזבזה התלהבות קצת.
נזכיר ששתי הנבחרות - צרפת וישראל שתיהן כבר הבטיחו עלייה לחצי גמר אליפות העולם
טבלת הבית:
World Cup - Final Pool
קבוצה 'נצ 'הפ ס' זכות ס' חובה %
1 Israel U21 6 0 604 516 1.000
2 France U21 5 1 636 516 0.833
3 Italia U21 4 2 609 554 0.667
4 Philippines U21 3 3 561 541 0.500
5 China U21 3 3 520 509 0.500
6 United States U21 2 4 583 623 0.333
7 Magyarország U21 1 5 511 672 0.167
8 Chile U21 0 6 488 581 0.000
רקע למשחק:
צרפת ניצחה בכל משחקיה העונה למעט הפסד לאיטליה בשלב המוקדם ויש לה את הפרש הסלים הטוב ביותר באליפות. ישראל לפחות עד יום שני הנבחרת המרשימה ביותר מתחילת העונה כשהיא אמנם מנצחת לרוב במשחקים צמודים אבל עדיין במאזן מושלם אחרי משחקים מול הנבחרות הטובות בעולם.
את המטרה הכי חשובה כבר השגנו לפני שבועיים כשעלינו לחצי הגמר, בשבוע שעבר הבטחנו שלא
נפגוש את המארחת צרפת בחצי הגמר, השבוע קצת פחות חשוב אך לא יזיק לסיים ראשונים בבית ולקבל יריבה עם פחות התלהבות.
מבחינת רמה קשה למצוא פער משמעותי בסגלים המדהימים בין איטליה/סין/פיליפינים/צרפת ולכן יש שלושה דברים שמשפיעים על היריבות שאליהם אני מתייחס בהעדפות שלי- ביתיות,רמת התלהבות ומאמן
לצרפת יש יתרון על כל נבחרת אחרת מבין היריבות האחרות בשניים מהדברים-ביתיות ומאמן ולכן אין ספק שאת שלנו כבר עשינו בזה שלא נפגוש אותם בחצי הגמר.
גם לצרפתים כמו לכל אירופה כמעט יש חשבון פתוח איתנו מעונה שעברה אחרי שבמשחק מדהים ומותח הפתענו אותם ואת כל עולם באזר כשניצחנו אותם בגמר גביע אירופה...בטח ירצו נקמה, נקווה שנוכל במקום זה להגדיל להם את החשבון
מצב נבחרת ישראל:
חזן שנפצע עד סוף העונה שוחרר והוזמן במקומו סנטר העתיד של הנבחרת הצעירה שיוביל אותה בעונה הבאה - אסווד נאסר . אסווד שחקן מהזן החדש שאספנו בפינצטה כמו כל החמישיה שתהיה בעונה הבאה- שחקן שיודע לעשות ה-כ-ל על המגרש ואחד השחקנים שעשו את ההתקדמות הגדולה ביותר בעונה האחרונה. עדיין קצת יחסר לי חזן שהיה שחקן מיוחד עם יכולת קליעה נדירה מאוד לגבוהים, אבל בכושר הנוכחי לדעתי אסווד ישכיח אותו מהר.הייתה התלבטות עם שחקנים כמו קינן,שחר ודיין אבל החלטתי ללכת עם מי שקבוע בכושר גבוה ומתאמן כשיש לנו 3 שבועות לסוף העונה ואנחנו חייבים לסמוך על המאמן שיביא שחקן מוכן למשחק. בשבוע הבא כנראה יוזמן גארד בכיר נוסף אם לא יהיו עוד פציעות
האימונים והכושר משפרים לנו מאוד את היכולת לגוון קצת בהתקפה ואני מאוד מרוצה מההתקדמות ומההירתמות של כל המאמנים שאימנו מה שאנחנו צריכים וממש שמו שחקנים בדיוק בנקודה מבחינת הדקות שביקשתי שיקבלו והכושר בהתאם גבוה מאוד.אז תודה לישראלים שביניכם בהזדמנות זו.
מבחינת התלהבות מצבנו יחד עם האיטלקים הטוב באליפות.
מצב נבחרת צרפת:
הכושר גם בצרפת מצוין לצערנו, אין להם פציעות ,מבחינת התלהבות מצבם מעולה אמנם אך פחות טוב משלנו כשאספו אותה קצת פחות.נקווה שזה יקזז במשהו מהביתיות שלהם.
שחקנים מובילים וטקטיקות:
הצרפתים משחקים בעיקר ראן&גאן ,שיחקו העונה גם מתחת לסל ועדיפות פנימה, אם כי נראה שבעיקר כדי לגוון.מבחינת כלים אין ספק שיש להם בדיוק כמו לנו ולכל נבחרת שתעלה לשלב הבא את היכולת לבחור בכל טקטיקה. הסיבה להעדפה של טקטיקות חוץ ברורה- יש להם את תומס בנטנו אולי הגארד הטוב בעולם לגילו,את יאניק וידאל וחבייר לפאפ קלעים נהדרים בפוינט ובסמול.שלושתם יחד מהווים יחד עם מחליפים טובים את חוליית הבק-קורט הטובה בעולם כנראה והיחידה שאפשר להגיד עליה שבלי שום ספק יותר טובה משלנו באליפות. בצבע יש להם את ג'ונתן לקרטייר שהוא למזלנו עדיין רק בן 20 .והוא אחד הטובים בעולם לגילו
מיליוט ,קוטנד ומרסייר כולם משלימים חוליית פנים מאוד חזקה אך כזו שאפשר להרגיש שיש לנו את הכלים להתמודד איתה כשהרמה שלנו דומה ביתר השחקנים אך עדיין יש לשריד יתרון בעמדה 5.
הגנתית הרמה דומה בשתי הנבחרות+-
עכשיו תורכם..
אין ספק שיש כאן הרבה פסיכולוגייה מעורבת לקראת החצי גמר ואני לא בטוח מה כדאי לעשות מבחינה זו עדיין,בשבוע שעבר מאוד נעזרתי בפורום ואשמח אם יהיה דיון רציני גם הפעם והרבה הצעות ודעות
על מה אתם מהמרים שיעלה המאמן הצרפתי ?
אשמח לשמוע בבקשה הצעות שלכם איך כדאי לנו לעלות בהתקפה,בהגנה,בגישה ובכלל

תודה מראש לכל מי שישתתף בדיון

Last edited by LA-dov bear at 3/6/2010 9:05:40 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.2 in reply to 133575.1
Date: 3/6/2010 9:27:06 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אסווד שחקן מהזן החדש שאספנו בפינצטה כמו כל החמישיה שתהיה בעונה הבאה

מעניין מי שידך אותם.

אני חושב שלגבי משחק הנבחרת הזה. צרפת כאמור כמו כל נבחרת רואה את החומר שיש לנו בקו הקידמי-במיוחד עדי שריד.
193 אלף משכורת תמיד מפחיד נבחרות צעירות ויוצא שהן נרתעות לא לעלות פנימה.
לדעתי אין סיבה שהם לא ימשיכו לשחק על בחוץ.
יש להם את תומאס בנאטאו שנחשב לטופ 3 בעולם לגילו. ציונים מדהימים. כושר 9 ואחד הגארדים היחידים בעולם שחצה את קו המיליון ערך כללי בגיל 21.

זה הולך להיות משחק קש מאוד שיתן לנו אינדיקציה להמשך.עד כמה הפערים קטנים ולפי התוצאה נוכל להעריך את ההמשך.
גם כאן לדעתי אפשר לשחק נורמל כדי להבטיח את המקום הראשון אבל גם רגוע זה טוב כדי לצבור התלהבות.
אין סיבה שבחצי לא נעבור את איטליה במיוחד שהאימונים שלנו ממשיכים להיות טובים ואולי אנחנו גם מקבלים בחזרה את שולמן שיכול להוסיף לנו גיוון לטקטיקות.

לגבי טקטיקה. קשה לי להאמין שגם צרפת ילכו כמו איטליה וישמרו עלינו 3 בחוץ.
אני הייתי הולך כאן לוק אינסייד כדי לבלבל קצת את היריבה בחצי גמר.שידעו שאנחנו יכולים לשחק בהכל כי בזמן האחרון אנחנו הופכים לצפויים מידיי במשחק החוץ שלנו.
יש לנו את שריד על 9
קאביליו על 9
נאסר 9
אבו 9

ואם לא אז אולי לשחק פוש דה בול אסטרטגי של יכולת מסירה גבוהה מצד הגארדים ולבדוק את אופן זרימת המשחק משני הצדדים. גם כן דבר שיכול להוסיף.

בהצלחה לנבחרת!

This Post:
00
133575.3 in reply to 133575.2
Date: 3/6/2010 11:48:50 AM
Overall Posts Rated:
114114
מעבר לעניין הטקטי שאני מכבד את ההתייחסות הרצינית יהודה אני חייב להגיב על משהו אחר שאמרת שהוא בעיני פשוט מגוחך- התגובה שלך לגבי אסווד והשחקנים לעונה הבאה.אני יגיב כאן בצורה חריפה כי אתה לוקח כאן קרדיט על משהו שלא מגיע לך ובבת אחת שוב ושוב כל שבוע מבטל את כל הזמן שהושקע והעבודה הקשה של עומר,תומר,שלי ושל כל מי שעזר לנו
אני כותב את הדברים האלו כי כבר שני אנשים שונים כתבו לי על זה בפרטי שזה חורה להם והם פשוט מתאפקים, אז אני לא יתאפק, כי הגיע הזמן לסגור את העניין הזה אחת ולתמיד וזה מרגיז שאתה מפרגן לעצמך על חשבון העבודה של אנשים אחרים.
אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט כבר לאורך יותר מדי זמן ואתה כנראה חי באיזשהו סרט אם אתה באמת חושב שמשהו מהנבחרת של העונה או של העונה הבאה(??) הוא בזכותך. אמנם בעונה שעברה הגיע לך קצת קרדיט בהצלחה כי בחרת את רוב הסגל הראשוני אבל גם אז מאותו רגע ועד הזכייה באליפות אירופה, מי שדאג שהם יתאמנו,כיוון את האימונים ,דאג שהשחקנים יהיו בכושר זה אך ורק הסקאוטים ואני,מי שניהל את המשחקים,ההגנות, הטקטיקות,ההתלהבות וכו' זה אני בהתייעצות עם מי שעובדים יחד איתי וזה בעונה שמגיע לך עליה קצת קרדיט שגם נתתי.
בעונה הנוכחית מדובר בסגל שכבר כולו נבחר,אומן,אותר וקודם רק ע"י הסקאוטים ועל ידי. כל השחקנים אומנו בהתאם לתוכניות אימונים שמותאמות לצרכים של הבוגרת אחרי שהתייעצתי המון עם קני ומדובר כבר בעונה וחצי בקריירה של לכל היותר 2.5 עונות אז איך אתה קשור לזה?
ולעונה הבאה זה בכלל מגוחך- נאסר וכל שחקני העונה הבאה בני לכל היותר 20 וחלקם 19,מדובר בשחקנים שהיו לכל היותר עונה וקצת במשחק כשהחלפתי אותך,פחות מחצי מהקריירה הקצרה שלהם. רוב השחקנים שיובילו את הנבחרת בעונה הבאה הם כאלה שמאז שעזבת את התפקיד כבר עברו קבוצות,אומנו בדרך שונה לגמרי שבעצם אין לך שום קשר להצלחתם/התקדמותם. על מה אתה לוקח קרדיט ? שראית שחקן בן 18 בדראפט עם משכורת גבוהה ופוטנציאל היכל התהילה ואמרת לו להתאמן? יש הרבה כאלו,כל אחד היה עושה את זה כי זה הדבר המתבקש וזה לא העבודה. כל הקרדיט על נאסר מגיע לעומר שמתקשר עם המאמן כל שבוע ומכוון אותו ומעודד לאמן לכיוון שאנחנו צריכים.זו המון עבודה ואני מתקשר עם עשרות מאמנים מס' פעמים בשבוע בלי סוף כבר עונה וחצי וכנ"ל הוא, אז למה שאתה תיקח קרדיט על זה שיצא ממנו שחקן שמתאים לנבחרת? צא כבר מהסרט הזה אתה עושה צחוק מעצמך כבר

אני חייב להזכיר שסירבת כשנכנסתי לנבחרת לשתף פעולה כשהצעתי לך מאוד יפה,והכי חמור סירבת לשתף ברשימות השחקנים שלך כשרק הגעתי לתפקיד למרות שזה הקשה על הנבחרת להצליח ועשית באופן כללי כל דבר שיכולת כדי להפריע לנבחרת שמייצגת אותך כולל לבקש ממאמנים לא למסור פרטים של שחקנים ועל מנת לא ליצור ויכוחים נמנעתי מלהכנס אליה.
במילים פשוטות לא עזרת אלא הפרעת, לא קיבלתי ממך אפילו שם א-ח-ד של שחקן!! אז על מה אתה מדבר? את כולם איתרנו בעצמנו בהרבה עבודה קשה בהתכתבויות ועם תוכנות שונות.
אני מבין את האכזבה שהנבחרת מצליחה כשאתה לא שם, אבל התנהגות של מי שאכפת לו מהנבחרת היא לתת מהלב גם אם אתה לא בתפקיד ולפרגן להצלחה של אחרים גם אם אתה לא בתפקיד.אתה לא עושה את זה.

כל הכבוד לכל מי שאחראי לעבודה על הסגל לעונה הבאה- המאמנים עצמם,תומר ועומר ולקני על הייעוץ

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.4 in reply to 133575.2
Date: 3/6/2010 12:10:15 PM
Overall Posts Rated:
114114
כדי לחזור כמה שיותר מהר לדיון על המשחק עצמו..הרעיון של לגוון בטקטיקה הוא באמת כל ההתלבטות ואני יסביר את הדילמה שלי- האם אנחנו משחקים פננימה עכשיו כדי לגוון ולגרום שישחקו נגדנו אישית בחצי גמר או שאנחנו הולכים שוב החחוצה וגורמים שישחקו נגדנו הגנה שלווושה בחוץ ונוכל בקלות לתקוף פפנימה ולנצל את העבודה הממושכת באימונים על זה?
אני דווקא מסכים איתך בנושא הגישה ולמרות שזה עוד לא סגור אני נוטה לכיוון הזה. אבל בשום אופן בלי הסכמים כי אני רוצה להוריד כל מה שאפשר מההתלההבות של היריבות אם יש הזדמנות.
איזה עוד טקטיקות אתם רואים מתאימות בהגנה ובהתקפה?

Message deleted
This Post:
00
133575.6 in reply to 133575.4
Date: 3/6/2010 12:36:28 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
האישית שלנו מצויינת.
אחלה הגנה להתמודד עם הצרפתים.
ככה במקרה הכי גרוע ם אנחנו מפסידים ההפרש יהיה דיי קטן.

מצד שני צריך לחשוב אם באמת הימור על הגנה יכול לבלבל את היריב הבא וככה אולי יצא לאור איזה תרגיל קטן שלנו.

This Post:
00
133575.7 in reply to 133575.5
Date: 3/6/2010 12:36:48 PM
Overall Posts Rated:
100100
אני חושב שהכי טוב לנו (ורק אם יש את הכלים) זה ללכת פנימה ולשמור 3 בחוץ עם 3 גוהים כשלסמול יש הגנה כמה שיותר גבוהה מבחוץ (גם אם זה במקום ההתקפה קצת).
לדעתי, הם יעלו החוצה חזק עם 3 גארדים, ככה שיכול מאוד להיות שדרך הסמול נוכל להוציא נקודות. מצד שני, אני ממש לא בטוח שהם ילכו החוצה ככה שגם אם הם ילכו פנימה יהיו לנו כלים עם 3 גבוהים כדי בערך להתמודד איתם.

This Post:
00
133575.8 in reply to 133575.5
Date: 3/6/2010 1:07:40 PM
Overall Posts Rated:
114114
חבל שלקחת את זה לרמה אישית ונמוכה כזו. אין שום דרך אחרת להבין את הדברים שאמרת חוץ מאשר אתה מוריד את כל העבודה הקשה של אנשים ומזלזל בה כדי לטפוח לעצמך שוב על הכתף. אין לי בעיה אם זה היה רק אני אבל במקרה אנשים אחרים עובדים קשה(ואני חייב להודות-בכיף )כדי שדברים יתקתקו כמו שהם מתקתקים ולא יפה בעיני לזלזל בזה ובלי שום קשר לנכס לעצמך קרדיט שפשוט בשום דרך לא מגיע לך. חבל שבגלל צרות עין זה מה שאתה עושה במקום שתתרום ממה שיכולת לתרום. אתה זה שבחר להישאר בחוץ כשהצעתי בזמנו שתשתתף בצורה מאוד לבבית אז תתמודד עם ההחלטה שלך ותפרגן לעומר קני ותומר שכן עוזרים ועושים את זה מצוין

This Post:
00
133575.9 in reply to 133575.5
Date: 3/6/2010 1:12:57 PM
Overall Posts Rated:
22
מה יש לכם????
תירגעו שניכם ואל תפתחו את זה
אני לא יודע מי מבינכם צודק או לא אבל מאמן הנבחרת הנוכחי תאמין לי לא עושה שטויות ולא מציע הצעות מגוחכות וראה את תוצאות הנבחרת בזמן האחרון
לגבי שאר ההאשמות בינכם אין לי מושג מה קורה אבל זה לא נשמע טוב אז כדאי שתלבנו את זה בינכם ואל תיצרו סתם מתיחות בזמן שכל הקהילה מאוחדת למען הצלחת הנבחרת הצעירה שמספקת ללא מעט מאיתנו הרבה נחת
אז שיהיה שבוע טוב ובהצלחה לנבחרת ולכל קבוצות הפליאוף באשר הן

From: Idan
This Post:
00
133575.10 in reply to 133575.8
Date: 3/6/2010 1:14:27 PM
Overall Posts Rated:
2929
מה הרלוונטיות של כל זה לדיון?
ומה נסגר איתכם, צריך לפתוח דיון נעוץ: ניסן מול יהודה?
מדי שבועיים קופץ אותו סיפור.
וגם הוא די מוצה, אז מכאן והלאה, זה לא מוסיף לאף אחד שמגיב, אז תחסכו גם את התגובות שלי בעניין.

From: omer

This Post:
00
133575.11 in reply to 133575.9
Date: 3/6/2010 1:17:09 PM
Overall Posts Rated:
2828
גם אני חושב שהריב מגוחך