BuzzerBeater Forums

BB Israel > נושא הימורים-ליגות 2 וליגת העל

נושא הימורים-ליגות 2 וליגת העל

Set priority
Show messages by
From: omer
This Post:
00
133830.1
Date: 3/7/2010 4:43:18 PM
Overall Posts Rated:
2828
רציתי לפתוח הימורים על העולות לעונה הבאה לליגת העל ומי תהיה אלופת ליגת העל לעונה 11

Israel II.1

4 BUZ -
1 EAG

הנשר מול תומר
תומר שהשקיע את רוב מאמציו להיות הפליאוף יכנס לנשר שאולי בדרך חזרה לליגת העל

4 TRK -
1 TEL

תל חי מול הקבוצה של יוסי
כפיר רביד לא יכול להחזיק קבוצה שלמה וגם הגנה חיצונית ליוסי לא ברמה גבוהה ותל חי ינצח בדרך לגמר לאחר שעונה שעברה עבר פאדיחה גדולה שעלה רגוע מול הילדים בגמר במשחק השלישי המכריעה

3 GRE -
2 RIP -

גרים ריפרס בעונה המי יודע כמה בליגה 2 עובר עוד עונה בצמרת ליגה 2
בעונה שעברה הפסיד במפתיע ברבע גמר והעונה צפוי לעבור מול העולה החדשה והמפתיעה הגל הירוק

3 THE -
2 THE -

מסתמן כהמשחק המעניין ביותר בליגה בן שתי קבוצות חזקות מאוד יהודה מול האריה
האריה פה פיבוריט ברור למפגש הזה אבל בעונה שעברה יהודה הפציץ וניצח אותו
אני מהמר על הביתיות

מסקנה- העולה החדשה צפויה להיות בן תל חי לנשר שבסופו נשר יקח לדעתי ויעלה לליגת העל חזרה

Israel II.2

4 OME -
1 ELI -

משחק מאוד מעניין בן קריית אתא לעומר קומפני
אתא שעבר כמה פאדיחות העונה מול עומר עם עונה סבירה לחלוטין
אני מהמר על הפיבוריט להגיע לגמר אבל כמובן לא יהיה קל קריית אתה

4 COL -
1 AMI
עמית יוניטד מול קולדוגס
כמובן שאני אלך פה על מתמודד מספר אחת לקחת אליפות דרור אבל לא יהיה לו קל מול הילד פלא המהולל קוטנר שמשתפר מאימון לאימון
ילד פלא בלי ניסיון של ממש- דרור לוקח

3 MAS -
2 RED -

עוד משחק חזק בן העולה החדשה לקבוצה מהעיר הבירה
אלמוג שקד סוחב את ירושלים כל העונה הזו וימשיך כך עד לחצי הגמר
יכול להיות הפתעה אבל הביתיות היא מפתח חשוב מאוד לפליאוף

3 HAP -
2 JEW

סיפור עצוב לקבוצה נפלאה כמו יוני
יהיה זכרם ברוך

מסקנה-דרור הוא פיבוריט לקחת את האליפות אבל לא יהיה לו קל מול אתא וירושלים שעומדות לו בדרך

Israel II.3

4 BET -
1 AKO -

הכוח הוא אחד משלושת או ארבעת אפילו לאליפות ויהיה לו קרב יחסית פשוט מול עומר חסר הניסיון שהגיע לפעם הראשונה בהיסטוריה לפליאוף העליות בליגה 2
באנקר

3 ™ B -
2 KRE
קרמריה הקבוצה הותיקה ואחת היחידות מהותיקות ששומרת על מאזן מושלם ועונה נהדרת שמר כוחות למפגש הזה שהוא די קשה מול העולה החדשה והמצוינת בומבסטיק(שימו לב שכתבתי את השם נכון הפעם!) לדעתי קרמריה ינצח ויחשוב מה לעשות מול הכוח בחצי בגמר ואולי להפתיע אותו

3 RAM -
2 BCD -
ארבל שבעונה הראשונה שלו הגיע לפליאוף העליון שזה הישג מדהים עבורו מגיע למשחק שהוא חסר סיכוי עבורו מכיוון שעלה קראנץ במחזור האחרון ואין לו התלהבות אבל כמובן אין לו מה להפסיד במשחק הזה מול גל הנהדר וקביליו המשתפר הבלתי ניתן לעצירה
גל ינצח בברור

4 SHI -
1 SHA
שאקטי אולי בדרך חזרה לליגת העל מגיעה למשחק די פשוט מול שימשון קבוצה סבירה בלתי התקדמות משמעותית במשחק
שאקטי צפוי לנצח פה ולהגיע לחצי הגמר מול גל אבל כמובן אם יזלזל מה שקרה המון פעמים העונה צפוי להיות פה סנסציה אבל כמו שניר אמר "אין על שאקטי בבית"

מסקנה-למעשה הליגה הזו היא הליגה הפתוחה ביותר מכל ליגות 2 העונה ללא ספק 4 מתמודדות ראשיות על כתר אליפות קרמריה שאקטי גל והכוח כאשר ה-2 המועמדות הכ בטוחות הן שאקטי והכוח אני מהמר על סנסציה העונה לאומית 3 כאשר נראה את קביליו בליגת העל בעונה הבאה

Israel II.4

3 FFG -
2 MAC

אני לא מכיר כל כך את הקבוצות הליגה הזו אבל ממה שאני יודע הכול צפוי והכול יכול לקרות והפעם אני מהמר על קבוצת החוץ פיש פיש למרות עונה די מאכזבת לאחר עונה קטלנית בעונה שעברה

4 PND -
1 SNS
מדובר בקבוצה אולי הכי חזקות בכל ליגות 2-באר שבע של ואדים ואין מי שיכול לעצור אותו כרגע את המכונה המשומנת של בורג נאלדיניו וגאסול שלושת שחקנים מהרמה הראשונה וגם לא פנדה שמביאה עוד עונה בינונית

3 ASH -
2 SEX
משום מה התרגלנו לראות קבוצות בפליאוף העליון שרק עלו לליגה 3 וזה אומר על ההשתפרות של הקבוצות בינהן גם אשקלון עם ארתור גרשוני השחקן העתיד אבל מול סקס פשוט אין תשובה כי זו קבוצה איכותית למדי

4 ZOO -
1 MOC -
המסטר צ'אוס הקבוצה המפתיעה של העונה לדעתי במקום הראשון מול קבוצת הפנים החזקה של צחי
יהיה קרב קשה אבל הקליעה של צ'אוס תנצח בסופו של דבר

מסקנה- בגמר כנראה נראה את באר שבע מול צ'אוס אבל ואדים כמו ואדים יחזור לליגת העל בלי ספק בכלל בדרך לקאמבק אדיר

To: omer
This Post:
00
133830.2 in reply to 133830.1
Date: 3/7/2010 4:43:52 PM
Overall Posts Rated:
2828
ולדובדבן שבקצפת
ליגת העל

Israel Ligat Ha'al
על הליגה הזו פשוט אין מילים אולי אחת הליגות הצמודות שיכולות להיות שפשוט כל קבוצה ואני אומר כל קבוצה מועמדת לכתר אבל בהימורים כמו בהימורים צריך להמר מה שנומר

3 PIM -
2ART -

נתחיל עם הקרב החזק בן ארתור המצויין לשי
ארתור שהביא חיזוקים בדקה ה-90 לקראת הפליאוף פיבוריט מאוד למפגש הזה במיוחד אחרי המחזור האחרון שארתור ניצח בהפרש גבוה
ארתור ינצח ויגיע לחצי הגמר

4 KNT -
1 TC
מפגש נהדר בן שתי קבוצות נהדרות קני מול יניב
יניב בפעם הראשונה לדעתי במקום הראשון ועם הזדמנות פז להגיע לגמר מזה המון זמן צריך לעבור מסוכה די קשה מול קני שמשתפר ממשחק למשחק ובמיוחד שהוא נחשב שהטקטיקן הגדול והדגול בליגת העל
הימור-יניב

4 EDN -
1 STA -

פשוט תענוג לראות ולהסתכל על מפגשים האלה אפילו לא חצי גמר פליאוף וכבר רואים חתיכת מפגש בן עידן לניסן מאמן הנבחר הצעירה
המשחק הזה יכול ללכת לכל כיוון ולניסן אין מה להפסיד במשחק הזה הוא יתן הכול כדי לנסות ולחולל סנסציה כלשהי אבל איכשהו יש לי הרגשה שהאוכל העוגיות של שוטם יפעל פה וינצח את המשחק בשיניים!

3 MAC -
2 TAZ -

המפגש הזה יכל להיות סופר חזק אם גורי היה בכושר והיה חוזר מפציעה אבל גם לעידו עדיין יש מה לתת גם בלי גורי
אהוד בא עם מתי שלא נראה לי שיש משהו שיכול לעצור שחקן אדיר שכזה ועוד משחק בבית כך שהסיכויים הם לטובת אהוד בברור

בהצלחה!!!!

From: ron1243

This Post:
00
133830.3 in reply to 133830.2
Date: 3/8/2010 9:23:17 AM
Overall Posts Rated:
100100
4 EDN -
1 STA -

פשוט תענוג לראות ולהסתכל על מפגשים האלה אפילו לא חצי גמר פליאוף וכבר רואים חתיכת מפגש בן עידן לניסן מאמן הנבחר הצעירה
המשחק הזה יכול ללכת לכל כיוון ולניסן אין מה להפסיד במשחק הזה הוא יתן הכול כדי לנסות ולחולל סנסציה כלשהי אבל איכשהו יש לי הרגשה שהאוכל העוגיות של שוטם יפעל פה וינצח את המשחק בשיניים!

חשבתי האוכל העוגיות (עוגיפלצת) זה ארתור, לא?

This Post:
00
133830.4 in reply to 133830.3
Date: 3/8/2010 10:10:17 AM
Overall Posts Rated:
2828
ארתור הוא מפלצת לא אוכל עוגיות
:)

From: LA-Nir

This Post:
00
133830.5 in reply to 133830.4
Date: 3/8/2010 10:15:15 AM
Overall Posts Rated:
343343
ארתור הוא עוגיפלצת זוללת התארים

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
133830.6 in reply to 133830.5
Date: 3/8/2010 10:38:52 AM
Overall Posts Rated:
2828
אז צריך להמציא שם כינוי לעידן כי בקרוב גם הוא יקטוף כמה תארים

From: ron1243

This Post:
00
133830.7 in reply to 133830.6
Date: 3/8/2010 10:48:15 AM
Overall Posts Rated:
100100
חח ארתור הוא העוגיפלצת זוללת התארים
ועידן הוא האוכל עוגיות, אוכל את עוגיפלצת :)