Ну що поздоровляю всіх з новим сезоном і ділимося своїми планами на майбутнє. Продивився склад нашої східної конференції і помітив що в нас (слава Богу) тільки один новачок це Oberitto. Склад у нього трохи слабший чим у мене так що ставлю собі задачу мінімум на сезон це 7 місце, а от на рахунок задачі максимум мені якось тяжко визначитися. Постараюся трохи проаналізувати силу моєї команди і силу других команд нашої конференції - BBoyz я рахую фаворит нашої конференції, Blondes, Kharkov Suns, Piramida і Chernomorets будуть боротися за 2-4 місця, BK DNEPR скоріш за все займе 6 місце, а я 7 місце. Хоча є варіанти, що Chernomorets може рухнути як Kharkov Suns в минулому сезоні із-за свого масового розпродажу, а от на рахунок Kharkov Suns даже не знаю вроді основний состав сильний, а от лавка запасних не дуже, так що все ще може перевернутися з ніг на голову. Так що поміркувавши на рахунок сили нашої конференції можу поставити задачу максимум на цей сезон - це зайняти 5 місце (хоч це і буде просто фантастика для моєї команди).