BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Oμιλίες Yποψήφιων

Oμιλίες Yποψήφιων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136166.2 in reply to 136166.1
Date: 3/23/2010 4:42:09 AM
Overall Posts Rated:
3535
Αυτό το νήμα είναι για ομιλίες υποψήφιων και μόνο, ΜΙΑ ανά υποψήφιο. Μπορείτε να βρείτε τους Κανόνες υποψηφίων στο (136165.1) και το νήμα σχολίων στο (136167.1).

From: Antil11
This Post:
00
136166.3 in reply to 136166.2
Date: 3/23/2010 7:34:07 AM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
Καλησπέρα από μένα ,

Είμαι ο Τηλέμαχος , είμαι από την Λάρισα και σπουδάζω Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του εθνικού προπονητή
για την εθνική ομάδα U21. Είμαι διατεθημένος να "θυσιάσω" αρκετό από τον προσωπικό μου χρόνο ώστε
η ελληνική ομάδα επιτέλους να πάρει την θέση που της αρμόζει. Λίγο πολύ το πρόγραμμά μου είναι ίδιο
με αυτό του επερχόμενου προπονητή Kavala44 ανθρώπου που θαυμάζω για το έργο και την προσπάθεια που
κατέβαλε για την εθνική νέων .

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που θα κάνω την πρώτη περίοδο , μιας
και θα κριθώ μόνο για την επιλογή παιχτών που θα κάνω , αφού έχουν προπονηθεί τις προηγούμενες περιόδους
υπο τις οδηγίες του προηγούμενου team . Ωστόσο , η έρευνα των νέων παιχτών που θα έρθουν από το draft της
περιόδου 12 , θα σμιλευτούν ώστε να γίνουν παίχτες υψηλού επιπέδου . Ανάλογα με τα draft του καθενός θα του
στείλω ένα μινι πρόγραμμα προπόνησης , εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος , ώστε να γίνει πιο γρήγορη και πιο ολοκληρομένη με σκοπό , όταν ο παίχτης
φτάσει σε ηλικία να παίξει στην εθνική να είναι ήδη στο επιθυμητό επίπεδο , ώστε η ομάδα να είναι από την αρχή
ανταγωνιστική , και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε !

Ζητάω και επίσημα την ψήφο σας και την στηριξή σας!

From: akis07
This Post:
00
136166.4 in reply to 136166.3
Date: 3/23/2010 9:20:45 AM
Overall Posts Rated:
1111
Γεια σας ειμαι ο Σταυρος και θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη για την u 21 για τους εξης λογους.
Εχω πολυ ελευθερο χρονο και μπορω να αφιερωσω αρκετον απο αυτον .Δεν θα χρειαστει ουτε να θυσιασω αλλες ευθυνες που εχω αλλα ουτε και να μην ασχοληθω καθολου για τον παραπανω λογο.
Ακομα πιστευω πως εχω καταλαβει πλεον τα πραγματα που αφορυν το ββ οχι οπως τα γνωριζουν μερικοι αλλα σε ικανοποιητικο βαθμο.
Ακομα πιστευω μπορω να συνεργαστω και να επικοινωνησω με το καθε ατομο ωστε να βοηθηθει η εθνικη πραγμα που πιστευω ειναι σημαντικο.
Αυτα ειχα να σας πω αν θελετε να δοκιμασετε τις ικανοτητες καθε υποψηφιου καντε ερωτησεις η οτι αλλο θελετε

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
136166.7 in reply to 136166.5
Date: 3/23/2010 9:36:40 AM
Overall Posts Rated:
11
Δηλώνω υποψηφιότητα γιατί πιστεύω πως μπορώ να ανεβάσω αυτή την ομάδα.Κάποιοι όπως πολλοί μάλλον δε θα με ψηφίσουν διότι πιστεύουν ότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτο αλλά μπορεί να έχουν και δίκιο.Παρόλα αυτα θα σεβαστώ την άποψη τους!Καλή επιτυχία και στους άλλους managers!

From: GEORGE
This Post:
00
136166.8 in reply to 136166.7
Date: 3/23/2010 10:46:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Γεια σας ειμαι ο Γιωργος δηλωνω υπψηφιοτητα για πρωτη φορα παροτι ειμαι 5 σεζον στο παιχνιδι
θα ηθελα την ψηφο σας καθως πιστευω πως μπορω να βαλω την εθνικη στον σωστο δρομο
εχω ειδη αρχισει να βλεπω ταλεντα ενω εχω πει και σε καποιους φιλους απο το παιχνιδι να παρακολουθουν ταλεντα ετσι ωστε αμα βγω να μου δωσουν τα ονοματα τους και να τα κοιταξω βεβαια οποιος και να βγει θα του δωσω οτι πληροφοριες μπορω.

ειμαι απο την σεζον 7 στο παιχνιδι και παροτι δεν ειμαι και ο ποιο εμπειρος μανατζερ πιστευω πος μπορω να τα καταφερω

From: χχ1
This Post:
00
136166.9 in reply to 136166.7
Date: 3/23/2010 10:49:02 AM
Overall Posts Rated:
11
Καλησπερα σας,

Το ονομα μου ειναι Νικος και ειμαι 23 ετων.Κατοικω στην Αθηνα απο οπου και καταγομαι.Θελησα να δηλωσω συμμετοχη κατι(το οποιο εκανα εντελως αυθορμιτα λαθος μου αλλα θελησα να το δοκιμασω)Ειμαι 4 σεζον στο παιχνιδι και η 12 σεζον θα ειναι η 5η μου.Ειμαι στην κατηγορια της IV.36(θεωρω πιο σωστα οτι ενας προπονητης για να δηλωσει συμμετοχη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον στην ΙΙΙ.Αλλα αν το μοναδικο κρητιριο για την εκλογη εθνικο προπονητη ειναι η κατηγορια νομιζωθα ηταν χαμενη υποθεση οι εκλογες.Οπως καθε υποψηφιος(θεωρητικα)εχει ενα πλανο να παρουσιασει.Εγω εχω ενα πλανο ετοιμο το Οποιο θελησα να σας παρουσιασω,για να σας πεισω να με ψηφησετε(χωρις να μειωνω καποιον υποψηφιο στα ματια σας κατι το οποιο δεν θελω και δεν μ"αρεσει να κανω)

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Πριν το τελος της σεζον ειχα αποφασισει να δηλωσω συμμετοχη,ειχα την ευκαιρια να ερθω σε επαφη με τον πορηγουμε εθνικο μας προπονητη τον γιαννη(γνωστο ως kavvala44),εναν ανθρωπο που ανεκαθεν εκτιμουσα απεριοριστα και του οφειλα πολλα ευχαριστω γιατι μας ανεβασε την εθνικη μας,μετα απο αυτη την επαφη τον εκτιμισα ακομη περισσοτερα.Λεγοντας του τις σκεψεις για να λαβω μερος στις εκλογες της εθνικης μου ειχε πει"αν εμπιστευεσε τις ικανοτητες σου καντο"(αυτη η σκεψη στριφογυριζει στο μιαλο μου ακομα:-).Ενας 2ος λογος ειναι η αγαπη μου για βοηθεια προς την εθνικη μας ομαδα,ανεκαθες δηλωσα την προθυμεια μου για βοηθεια και θα το κανω και μετα ανεξαρτητως τους ποιος θα βγει ο επομενος κοουτς.

Ποιος ειμαι;

Ξεκινησα στο ΒΒ την 8οη σεζον,ξεκινωντασ απο την V κατηγορια.Στη πρωτη μου σεζον κατεφερα να ανεβω κατηγορια τεμρτιζοντας πρωτος με συνολικα ρεκορ 23-2.Την σεζον 9 με φιλοδοξιες και πιστη στους παικτες μου,καταφερα να σταθεροποιηθω στην κατηγορια,χωρις καποιο συμαντικο γεγονος.Την σεζον 10 μια κακη σεζον χωρις παικτες καλους και προσπαθεια ωστε να φερω εναν μεγαλο παικτη μαζευοντας χρηματα τα playout εκανα την εμφανηση της,ωστοσο καρδισα την παραμονη μου με ανετη επικρατηση 3-0.Την περσινη σεζον ηταν η πιο ατυχη σεζον.Κανοντας μια πολυ καλη πορεια στην κατηγορια και διαθετωντας το καλυτερο ροστερ με τον καλυτερο παικτη,ο οποιος τραυματιστικε στον τελευταιο αγωνα της κανονικης περιοδου(40000 μισθ0)πλεον τα πλαυ οφ ηταν διαδικαστικου περιεχομενου ωστοσο το παλεψα και εμεινα ικανοποιημενος.Αυτα για εμενα και τις σεζον μου στο ΒΒ.

Προσωπικο

Αν βγω ο προπονητης θα ηθελα να διαθετω ενα προσωπικο απο παικτες με ορεξη και με πολλες ωρες για δαπανη προσπαθωντας για το καλυτερο.Σε αυτους θα ειναι φυσικα ο γιαννης ο ανερχομενος κοουτς που θα εχει τον πρωτο λογο.Η πολυτιμη βοηθεια του τυφωνα ευπροσδεκτη και πολυ χρησιμη.Η συνεργασια με τον καχαμπαρ.Και απο εκει και περα η πολυτιμη βοηθεια(αν εχουν ορεξη να μου δαπανησουν λιγα απο τα λεπτα τους για να δουμε για την εθνικη μας)Οι:γιαννης(με την ομαδα τους ασυγκρατιτου),ο φιλος νικολας,Ο φιλος ροτοντο,και ο φιλος με την ομαδα(των ταυρων(χεχεχεχε)).Απο εκει και περα θα διατεθουν και θεσεις οπως για την τρανσφερ λιστ,για σκαουτινγκ αντιπαλων και μεγαλη προσοχη θα δοσουμε στα δραφτ αλλα και 19αρηδες και 20αρηδες,με σκοπο να φτιαξουμε μια μεγαλη μελλοντικη ομαδα με πλυθωρα επολογων.

Κριτιρια επιλογων παικτων

Τα κριτηρια μου για την επιλογη των απικτω ειναι απλα.Οι ικανοτητες καθε παικτη ειναι το πρωτευον στοιχειο φυσικα.Ωστοσο η αγωνιστικη καταταξη θα ειναι εξισου σημαντικη οπως καιη αντοχη και υπολοιπα δευτερευοντα στοιχεια.

Θελω να ευχηθω τα καλητερα και αυτος που ειναι στην αρεσκεια σας ας κερδισει.Εγω θα βοηθησω και μετα τις εκλογες και ειμαι προθυμος εχωντας αφθονο χρονο.Καλη επυτιχεια.Ελπιζω να σας επεισα με τα επειχηρηματα μου.Οποιαδιποτε ερωτηση εχετε ειμαι προθυμος να απαντησω στο καταλληλο ποστ.Καλη επυτυχεια σε ολους και παλι :-)

Νικος

This Post:
00
136166.10 in reply to 136166.9
Date: 3/23/2010 10:55:16 AM
Overall Posts Rated:
00
Με λενε Ιορδανη και δηλωσα υπψηφιοτητα γιατι :
1. Μου αρεσει το παιχνιδι πολυ
2. Ειμαι στο buzzerbeater τουλαχιστον 6 ωρες την ημερα
3. Πιστευω πως ειμαι καλος προπονητης καθως η ομαδα μου μεχρι στιγμης δεν εχει ουτε μια ηττα!(αν θελετε ελεξτε το )
4. ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΣΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!
5. Ας νικησει ο καλυτερος για να παει η ΕΛΛΑΔΑ μπροστα (ακομη και αν δεν ειμαι εγω αυτος)

This Post:
00
136166.11 in reply to 136166.10
Date: 3/23/2010 2:06:57 PM
Overall Posts Rated:
4646
Γεια σας.
Το όνομα μου είναι Παναγιώτης και είμαι 14 ετών.
Εδώ και 10 μήνες περίπου είμαι στο παιχνίδι που το ''κόλλησα'' από συγγενικό μου πρόσωπο.
Η υποψηφιότητα μου είναι μόνο για να διαμαρτυρηθώ και όχι για να βγω Εθνικός προπονητής.
Διαμαρτύρομαι λοιπόν γιατί οι έμπειροι χρήστες έχουν γραμμένη την Εθνική/ες στα παλιά τους τα παπούτσια!?

Κύριοι ''βολεμένοι'' στην Α1 και ΙΙ κατηγορία το μονό που κάνετε μέχρι τώρα είναι κρητική,φιγούρα, κόντρες , προσωπικές επιθέσεις και τίποτα άλλο, σεβαστείτε λοιπόν τον δικό μου αγώνα και των άλλων παιδιών που έχουν παίχτες στις Εθνικές και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Φίλοι μου δεν ζητώ την ψήφο σας , αλλά ζητώ να ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει στο θέμα του προπονητή τις Εθνικής και εγώ υπόσχομαι να ακολουθήσω πίστα τις οδηγίες τους όσο αφορά τον παίχτη που έχω στην Εθνική.

Αυτά ήθελα να πω σύμφωνα με το μικρο 14χρονο μυαλό μου, και ελπίζω να δω δυνατές συμμετοχές από αύριο.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Παναγιώτης

Last edited by panoukos at 3/23/2010 3:03:33 PM