BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136268.2 in reply to 136268.1
Date: 3/23/2010 1:32:40 AM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
642642
Sveiki.. No manas puses mazāk runa, vairāk ieskats..

tie, kas vēl nezin - mani sauc kristaps.. 24 gadi.. esmu studējis kopā ar richinju, pat sanācis vienās lekcijās sēdēt nedaudz.. 25. martā paliek tieši 2 gadi kopš spēlēju šo spēli ( no 4.sezonas vidus). tā, ka par savu pieredzi šai spēlē īpaši nesūdzos..

tas, ka neesmu virslīgā, nenozīmē, ka esmu slikts menedžeris. jau kopš pirmsākumiem ir pavisam citas prioritātes.. III.līgas draftā tika izvilkts zakšs. līdz ar to mainījās spēles mērķis - nevis klubs, bet potenciālo izlašnieku trenēšana.. kā jau minēju mans draftētais zakšs (6002378), tagad top ļoti labs saspēles vadītājs burdiņš (10975537), roka ir pielikta pie kapiņa (6001989), sezonu pie manis mocījies bubinduss (9606950) un 2 skilus ieguvis goijers (6002301). ātrumā uzreiz neatceros vēl.. neraugoties uz to, esmu spējis noturēties II.līgā.. kas ar katru sezonu paliek arvien grūtāk..

par jau paveikto šajā spēlē U-21 sakarā.. kopš jucekļa ar U-21 NT amatiem un to maiņām, uzņēmos iniciatīvu un sāku skautot Latvijas jaunos talantus. 10. sezonā tika apsekoti visi toreizējā trenera datu bāzē esošie spēlētāji un novērtēta treniņu intensitāte.. pēc tā atsijāti labākie kandidāti starp 20, 21 gadīgiem džekiem.
11. sezonas sākumā tika apsekots LV drafts.. un datu bāzē atzīmēti labākie 91 mazais un 53 garie spēlētāji. ņemot vērā iepriekšējās sezonas draftu pārrunāti turpmākie treniņi, trenera lvl un nākotnes iespējas tikt izlasē ar 32 19-gadīgiem mazajiem un 18 garajiem..
Sezonas laikā vairākas reizes pārbaudīts treneru mērķtiecīgā darbošanās un spēlētāju progress..
Jau tagad reāli varu pateikt, kāds par 90% izskatīsies nākošas sezonas sastāvs un kādi ir tuvākie pretendenti, ņemt vērā progresu, skilus un iespējas ar laiku tikt lielajā NT. (jau ieskatu parādīju)
kā arī ir neliela datubāze (gandrīz 40 spēlētāji) ar tirgū iemestajiem labākajiem 20 gadīgajiem citu valstu izlašu kandidātiem

Saikne izlase-izlase.. ar neho ir izveidojusies ļoti laba saskarsme. Jau vairāk kā 2 sezonas tiek veidots stabils kontakts, izlemšana par atsevišķu spēlētāju konkrētu treniņu grafiku, kā arī padomi atsevišķām spēlēm stratēģiskā ziņā. Tieši viņam pieder padomi zakša pēdējiem treniņiem un burdiņa iegādei.
Mans redzējums uz NT amatu.. Protams, tā ir skautošana, ātra drafta izskatīšana un potenciālo kandidātu nemitīga tirdīšana. Loģiski spēļu stratēģiju domāšana un pretinieku pētīšana. Bet arī oficiālu skautu radīšana, kas palīdz NT gan pie skautošanas, gan pretinieku pētīšanas. Balsojums parāda tikai galveno treneri, kam pieder pēdējais vārds attiecībā uz stratēģiju, bet taktika vienmēr tiks izlemta aprunājoties un daloties iespaidos ar citiem menedžeriem. man nevajag NT amatu tikai tāpēc, lai vieglāk apsekotu jauniešus.. bet lai pierādītu savas spējas kā U-21 NT..

Ko es piedāvāju turpmāk? Viennozīmīgi skautošanu.. jau tagad ir izveidojusies laba saikne ar vairākiem ārzemju menedžeriem, kas audzē mūsu jauniešu.. viņi paši piesakās un ik pa laikam atsūta treniņos paveikto bez lūguma to darīt. ar mūsu pašu treneriem tas nenotiek pagaidām..
Labu un regulāru kontaktu ar lielās izlases NT. Atgriezt atpakaļ visiem redzamus kritērijus, kas nepieciešami, lai spēlētājs iekļūtu izlasē. Lai nerodas domstarpības, kāpēc tas spēlētājs ir izlasē un tas nav.
Iespēju robežās apraksti pirms un pēc spēles..
Un vēl.. jauninājums.. lielās izlases trenerim konsultējoties ar citu valstu izlašu vadītājiem radās doma savākt speciālu talantu akadēmiju ar potenciāliem 9 un vairāk pēc drafta.. un tad ļoti cītīgi tos jaunos censoņus speciāli apsekot.. mana apņēmība ir šo realizēt dzīvē.. un pēc 3-4 sezonām izlašu sastāvu veidotu lielākoties šāda kaluma džeki, kas būtu liels pienesums lielajai izlasei..

Kipucis

From: Ragans
This Post:
00
136268.3 in reply to 136268.2
Date: 3/23/2010 3:33:36 AM
Overall Posts Rated:
3030
Sveiki visiem!!!

Ta ka man tagad laika ir atliku likaam, tad esmu stingri izlemis kandidet uz U21 izlases trenera amatu.

Neliels ieskats par mani un manu klubu:
BB speleju jau no 3 sezonas, kad mani shajaa speelee ievilka mans draugs Trakais (Ventbunkers) lidz shim aizvadiits ne mazums vien siivu machu un tagad esmu tur kur nu esmu, pateicoties tikai pasha speekiem, labai strateegiskajai un logiskajai domaashanai ilgterminjaa. Dalju nomaniem panakumiem varat verot mana trofeju plauktinjaa,, ka ari protams varu uzsveert dazus dzekus ko esmu izaudzinajis gan prieksh U21 gan lielaas izlases Mikus Garsils ((4822840)) un Abrams Peldinš ((2583807)) tiesa peldinjsh tika aatri vien izkonkureets no lielas izlases jo dzekam nebija padevies potencials, tapat tika iegadats Aristids Ikstens ((4823078)) ar domu lai shis lieliskais un unikaalais speletajs prieksh latvijas atgrieztos maajaas, lai vareetu veiksmiigaak sekot liidzi vinja formai ka ari pielikt klat vel kadu skilu,un tas tik ari darits Ikstenu patreneeju veel un kaa redzat alga izaugusi veel par 40k.
Taapat veelos atziimet savus veiksmigos startus PL BBB Federacijas ietvaros, kur var smeltiesloti daudz pieredzes ka ari uzinat daudz ko jaunu, jo tur apgrozaas BB pasaules labakie menedzeri,un ne tikai.
Taatad 2 iepriekshejas PL:
http://www.buzzerbeater.com/community/pl/4007/overview.as... 5 sezona
http://www.buzzerbeater.com/community/pl/4624/overview.as... 6 seozna
Sho 5dien saksies 7 seozna kur speleshu A grupaa (augstaka grupa shajaa turnira)
http://www.buzzerbeater.com/community/pl/5332/overview.as... (vel BC Torooo nav apstiprinajis dalibu)

Tagad pievershamies U21:

Jau ieprieksh esmu vadiijis U21 izlasi, un uzskatu ka diezgan veiksmiigi tam laikam cik nu muusu resurss uz to briidi atljaava. Taa ka man tas nav nekas jauns un nav svesh, pats esmu neskaitaamas stundas skautojis, taa ir neatnemama U21 izlases trenera sastaavdalja, bez skautoshanas un komunikaacijas ar speletaju treneriem nu nekur. Tikai ar kopiigu dialogu un kopiigu ieguldiitu darbu var gazt kalnus,ko pierada ari iepriekshejas sezonas sniegums U21 izpildiijumaa, beigu beigaas viss izveertaas pat loti labi nevis kaa prognozejam,bet nu sheit ari jauzslave Nehoun daudzi citi.

U21 izlases sastaavs principaa par 85% jau ir nokomplekteets,buus jaapaarskrien paari velvisaam valstiim un jaaizceko vai nav veelkur kaads talants iestreedzis vai nosleepts nomuusu acii kaadaa no itaalijas 3 vai 4 liigaam, ja kluushu par U21 terenri ceru ka atradiisies man paliigi kas paliidzeetu apsekot visas valstis, neatteikshos arii no kipuca paliidziibas.

Lai arii skautoshana ir netanemama sataavdalja, tas nav arii nekas neizdarams, pats galvenais ir panemt sastaavaa pareizos speletajus ar pareizajiem skiliem, nevis tos kuriem ir lielaakaa alga, ka ari lai uzvaretu ir vajadziiga strategiska domashana ilgterminja, kada man noteikti piemit, un protams vajadziga ari veixme, bez tas nu nekur, atceresimies kaut iepriekshejas sezonas pusfinaal machu pret poliju!!

No savas puses protams veltishu preses reliizes par gaidaamajiem machiem ka ari izmainjam komandaa, ceru ka neko nepiemirsu piebilst, bet nu prieksh tam jau air arii sadalja NT debates.

Taatad visi aicinaati Balsot par mani: Ragans

Un turam ikskus par lielaam uzvaraam!!!!!

P.S. Un ja kas man arii nav probleemas ar komunikaciju ar Neho....tas taa ja....starpcitu..:D

Ragans
BK TUKUMS