Tisztelt Magyar Közösség!
Úgy éreztem, indulnom kell ebben szezonban az U21-es kapitány választáson. A döntés nem volt egyszerű, mivel az utóbbi időben megfigyelőként segédkezve nagyjából tudom, hogy mennyi munkával jár ez a pozíció. Szóval nagyon átgondoltam a helyzetet és végül arra jutottam, hogy megpróbálom.
Úgy érzem megfelelő lennék U21-es kapitánynak. A 3. szezon vége óta (ez volt az első magyar szezon) játszom, mostanra igen stabil II. osztályú csapatom van, de egy szezon erejéig az élvonalban is megfordultam. Saját csapatommal a célom mindig az volt, hogy legalább egy válogatott esélyest, vagy válogatottat foglalkoztassak, emiatt többször háttérbe szorítottam a csapatérdekeket. Én kezdtem el edzeni a felnőtt válogatott két kiváló centerét, Lajos Medárdot és Havasi Jenőt is, jelenleg pedig egy U21-esélyes irányítót nevelek. Mindeközben az előző kapitány felkérésére U21-es megfigyelőként tevékenykedem egy ideje. Amennyiben megválasztotok, ezt a szerepkörömet a továbbiakban sem adom fel.
Megfigyelőként igyekeztem mindig kommunikatív lenni a játékosok tulajaival. Olyan esetekben is próbáltam segíteni, amikor az adott játékos nem volt már esélyes válogatottságra. Mindezt azért, mert reménykedtem/reménykedem benne, hogy ennek hatására az adott menedzser a későbbiekben esetleg bevállalja egy válogatott játékos kinevelését. Én személy szerint ritkán kommunikáltam úgynevezett "sablon levelekkel", mivel úgy érzem, hogy a tulajok segítőkészebbek, ha kicsit személyesebben szólunk hozzájuk. Igyekszem ezt a továbbiakban is tartani, néha azonban szükség lesz sablonokra ...
Tisztában vagyok azzal, hogy az előző kapitány nagyon magasra tette a lécet. Nehéz dolog tartani ugyanazt az eredményességet. Ígérni csak azt tudom, hogy amennyiben megválasztotok, mindent elkövetek annak érdekében, hogy tovább haladjunk azon az úton, amin elindultunk. Az alapok megvannak, van mire építkezni, van egy jól kialakított nevelési rendszer és közös erővel bármire képes lehet az U21-es válogatottunk. Ebben nem csak hinni kell, hanem tenni is érte. Minden segítségre szükség van, gondolok itt kritikákra, kérdésekre, javaslatokra.
Ha úgy érzed, hogy meggyőztelek arról, hogy az indulók közül én lennék a legalkalmasabb az U21-es kapitányi poszt betöltésére, kérlek szavazz rám!
Bárkinek kérdése van, nyugodtan tegye fel, igyekszem válaszolni rá!
Köszönöm, hogy elolvastad kampányszövegemet! Hajrá Magyarország!
Precki