BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136274.2 in reply to 136274.1
Date: 3/25/2010 8:31:52 AM
Overall Posts Rated:
9999
Kedves SzavazóEmberek!

Úgy döntöttünk Ennnn-nel közösen, hogy megpróbálkozunk idén az U-21 vezetésével.
A 3. szezonban keztük mindketten a ténykedéseinket itt a BBben, kisebb-nagyobb sikerekkel (részletek a csapatok Történelem oldalain).
Az elképzelés az lenne, hogy én vinném a levelezés és PR részleget, Ennnn pedig a piackutatást és ellenfél elemzést, és közösen terveznénk a taktikát (külső fórumosok támogatásával) és a jövő sztárjelöltjeinek nevelési tanácsadását.
Természetesen igénybe vennénk mások segítségét is, hisz munka van bőven az U-21 mellett, és mindenképpen igényt tartanánk siker kapitányok jóságos tanácsaira.
Taktikáról nagyon nincs értelme beszélni a keret alapos ismerete nélkül, de mindenképpen többfunkciós csapat építését tervezzük.
Minden kérdés/kérés/óhaj/sóhaj-ra szívesen válaszolunk a megfelelő topikban.

This Post:
00
136274.3 in reply to 136274.2
Date: 3/25/2010 11:17:45 AM
Overall Posts Rated:
117117
Sziasztok!

Van aki ismer, ilyenek például a volt csoporttársaim és a jelenlegiek… van aki nem, ilyenek mondjuk a többiek, meg akikkel még nem váltottam egy üzenetet sem.
Nem hittem volna pár szezonnal ezelőtt, hogy ezt fogom írni, de jelentkezni szeretnék a MAGYAR U21es válogatott kapitányi posztjára.
Mindenki tudja, hogy mit örököl az új kapitány, erről nem is kell túl sok szót ejteni… Ezelőtt a történelem előtt (mert most már annak kell neveznünk) kalapunkat kell emelnünk... de új szezon, új időszámítás következik a legfiatalabb és öregebb játékosokkal, akiket fel kell készítenünk a nagyválogatottságra! Mindeközben ilyen és ehhez hasonló jó eredményekkel kell előrukkolnunk. Nem könnyű, de nem is lehetetlen… láthattuk. Igaz kifutott egy szenzációs generáció, de nem vagyunk híján új reménységeknek. Ezeket a célokat pedig, mindenképpen együtt kell megvalósítanunk a kezetek alatt fejlődő játékosokkal.
Nem vagyok (voltam) nagy fórum aktivista, de ez nem ekvivalens azzal, hogy ne olvasnám napi rendszerességgel a témákat. Ez a poszttal bizonyára megváltozna, de egyenlőre most új „arcként” toppanhatok be a köztudatba. Amit rólam tudni érdemes…
A 7. szezon volt az első teljes szezonom a játékban, IV. osztályban, a 11. szezonban a II. osztályban stabil középcsapat tudok lenni csoportomban. Mindeközben 5 szezonból 3szor a 32 közé vezettem a Kupában a csapatot, tavaly (így vagy úgy) de a címvédőt búcsúztatva. Ennyit magamról, mint ajánlólevél… (nem szeretem magamat „fényezni”, nincs is mit)!
Közvetlen támogatásáról biztosított Bereny (Dinamo wcülöke) és warson (ALBA Yetis), szintén II. osztályú játékosok. Beszédem megírásának pillanatáig, ők lennének az első számú segítőim. Természetesen ebben az ügyben mindenkire számítok, aki bármiben is rendelkezésemre tudna állni, ha úgy alakul a dolog, hogy az irányításom alá kerülhet az utánpótlás válogatott. A hét minden napján gyakorlatilag 24órában rendelkezésetekre állok, angol tudásom megfelel a célnak, úgyhogy…ennyit ide!

Sok sikert minden kandidálónak!

From: Precki
This Post:
00
136274.4 in reply to 136274.1
Date: 3/25/2010 12:41:20 PM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Tisztelt Magyar Közösség!

Úgy éreztem, indulnom kell ebben szezonban az U21-es kapitány választáson. A döntés nem volt egyszerű, mivel az utóbbi időben megfigyelőként segédkezve nagyjából tudom, hogy mennyi munkával jár ez a pozíció. Szóval nagyon átgondoltam a helyzetet és végül arra jutottam, hogy megpróbálom.

Úgy érzem megfelelő lennék U21-es kapitánynak. A 3. szezon vége óta (ez volt az első magyar szezon) játszom, mostanra igen stabil II. osztályú csapatom van, de egy szezon erejéig az élvonalban is megfordultam. Saját csapatommal a célom mindig az volt, hogy legalább egy válogatott esélyest, vagy válogatottat foglalkoztassak, emiatt többször háttérbe szorítottam a csapatérdekeket. Én kezdtem el edzeni a felnőtt válogatott két kiváló centerét, Lajos Medárdot és Havasi Jenőt is, jelenleg pedig egy U21-esélyes irányítót nevelek. Mindeközben az előző kapitány felkérésére U21-es megfigyelőként tevékenykedem egy ideje. Amennyiben megválasztotok, ezt a szerepkörömet a továbbiakban sem adom fel.

Megfigyelőként igyekeztem mindig kommunikatív lenni a játékosok tulajaival. Olyan esetekben is próbáltam segíteni, amikor az adott játékos nem volt már esélyes válogatottságra. Mindezt azért, mert reménykedtem/reménykedem benne, hogy ennek hatására az adott menedzser a későbbiekben esetleg bevállalja egy válogatott játékos kinevelését. Én személy szerint ritkán kommunikáltam úgynevezett "sablon levelekkel", mivel úgy érzem, hogy a tulajok segítőkészebbek, ha kicsit személyesebben szólunk hozzájuk. Igyekszem ezt a továbbiakban is tartani, néha azonban szükség lesz sablonokra ...

Tisztában vagyok azzal, hogy az előző kapitány nagyon magasra tette a lécet. Nehéz dolog tartani ugyanazt az eredményességet. Ígérni csak azt tudom, hogy amennyiben megválasztotok, mindent elkövetek annak érdekében, hogy tovább haladjunk azon az úton, amin elindultunk. Az alapok megvannak, van mire építkezni, van egy jól kialakított nevelési rendszer és közös erővel bármire képes lehet az U21-es válogatottunk. Ebben nem csak hinni kell, hanem tenni is érte. Minden segítségre szükség van, gondolok itt kritikákra, kérdésekre, javaslatokra.

Ha úgy érzed, hogy meggyőztelek arról, hogy az indulók közül én lennék a legalkalmasabb az U21-es kapitányi poszt betöltésére, kérlek szavazz rám!
Bárkinek kérdése van, nyugodtan tegye fel, igyekszem válaszolni rá!

Köszönöm, hogy elolvastad kampányszövegemet! Hajrá Magyarország!

Precki

This Post:
00
136274.5 in reply to 136274.4
Date: 3/25/2010 4:02:24 PM
Overall Posts Rated:
2828
1 Voksod már biztos van,sok sikert :)

From: AK-47
This Post:
00
136274.6 in reply to 136274.5
Date: 3/25/2010 10:25:27 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni az a Magyar U-21-es válogatott kapitányi posztjára, bár ismeretlenségemet és a többi jelölt eredményességét elnézve nem sok esélyt látok a győzelemre :) Mindenesetre egyszer majd mindenképp szeretném a válogatottat vezetni, és hát valahol el kell kezdeni :) Ha már pár szavazatot kapok, akkor már nem jelentkeztem hiába.

Rólam tudni kell, hogy rendkívül eredménycentrikus vagyok. Sajnos ez a tulajdonságom vezetett ahhoz, hogy meggondolatlan módon létrehoztam egy másik fiókot is, melynek következtében teljesen jogosan zártak ki :(
Az előző csapatommal nem egész három szezon alatt 4. osztályból a 2. osztály küszöbére jutottam. Vezettem a ligám, nagyon jól szervezett és 3. osztályból magasan kimagasló együttesem volt, ám ekkor jött a hidegzuhany...

Szeretek játékosokat nevelni, főleg kisebb BB nemzetekét, akik jó eséllyel pályáznak országuk válogatottjába. Legnagyobb sikerem ilyen téren egy Hayastani játékos kinevelése, aminek az érdekessége az volt hogy 23 évesen, szinte teljesen nyersen vettem meg, és másfél év alatt válogatottat csináltam belőle.

Angolból majdhogynem profi vagyok, anyanyelvemen verhetetlen 8), a taktikákat és trükköket jól ismerem, a "fekete múlttól" eltekintve (amit elhallgathattam volna, de szerintem ez így fair Veletek szemben) szerintem alkalmas lennék a kapitányi posztra.

Mindezek ellenére a jelöltek közül páran jelenleg alkalmasabbak lennének a posztra, és én sem magamra fogok szavazni, megvan már a favoritom.
De jelzem, itt vagyok, ragyogok, és egyszer - remélhetőleg - még a MAGYAR válogatott élén fogok sikert sikerre halmozni :)

Köszönöm.