O mnieWitajcie! Mam na imię Olek, mam 28 lat i jestem z Wrocławia. Interesuję się wszelkimi rodzajami sportu: na co dzień biegam (przygotowuję się do maratonu), gram w piłkę nożną z kolegami, a jak się uda to w siatkę. Lubię się dobrze zabawić w gronie znajomych, obejrzeć fajny film czy wszelkiego rodzaju rywalizację w postaci gier karcianych, internetowych itp. Generalnie jestem normalnym facetem, z tradycyjnymi zainteresowaniami ;) Jeżeli chcecie dowiedzieć się o mnie więcej szczegółów zapraszam tutaj:
http://www.bbinfo.yoyo.pl/index.php?option=com_content&am...
AC_MilanTak właśnie nazywa się moja drużyna w BB (nietrudno zgadnąć, jakiego klubu jestem kibicem ;)). Zacząłem grać praktycznie od samego początku, od kiedy BB pojawiło się w Polsce. Szybko awansowałem do PLK, w której jestem do dzisiaj. Gram w PLK najdłużej nieprzerwanie ze wszystkich drużyn, które w niej występują . Jestem takim typowym solidnym średniakiem ligowym- za słabym, żeby zagrozić najlepszym, ale za mocnym żeby spaść (nigdy nie musiałem nawet grać w barażach o utrzymanie). Jeżeli chodzi o Puchar Polski to moim największym osiągnięciem jest finał w sezonie 7, przegrany w samej końcówce z KKS Chudzielce.
Osiągnięcia w BBZwycięstwa z moją drużyną dają mi dużą frajdę, ale tak naprawdę to, co dawało mi najwięcej satysfakcji i co uważam za swoje największe sukcesy w tej grze, to przyczynienie się do rozwoju polskiej społeczności BB. Od początku bardzo polubiłem atmosferę, jaka panuje u nas na forum. Uważam, że polska społeczność jest naprawdę znakomita i tkwi w niej jeszcze wiele potencjału, który tylko czeka, aby wybuchnąć. Zapoczątkowałem lub współtworzyłem wiele inicjatyw, obecnych na polskim forum:
- Oskary
(137178.1) (organizowałem już 5 edycji, teraz będzie szósta)
- Typer reprezentacji (prowadziłem bodajże przez 3 albo 4 sezony)
- Konkurs reprezentacji (przez 1 sezon)
- Byłem i jestem nadal współredaktorem strony poświęconej BB, czyli [link=bbinfo.yoyo.pl] chociaż przyznaję uczciwie, że ostatnio niewiele się tam udzielam.
Niektóre z pomysłów przykrył trochę kurz zapomnienia, ale mam nadzieję, że i one doczekają się realizacji:
- Welcome to Poland!
(100617.1)- Zjazd BB
(41180.1)Dlaczego kandyduję?Byłem wielosezonowym skautem obrońców reprezentacji, uważam, że mam dosyć duże pojęcie o specyfice pracy z kadrą, aczkolwiek na pewno nie wiem wszystkiego. Myślę, że z pomocą byłych i obecnego selekcjonera uda mi się uniknąć jakiś wielkich baboli i działać sprawnie ;)
Tak naprawdę kandyduję jednak z dwóch głównych powodów. Po pierwsze chciałbym, żeby kadra U-21 była naszym wspólnym dobrem. Naszym czyli wszystkich użytkowników polskiego BB, którzy mają chęci i zapał, żeby budować siłę naszej kadry. Poprzedni selekcjonerzy wykonali świetną pracę, ale ja odnosiłem wrażenie, że reprezentacje są mało dostępne zwykłym szarym, graczom. Ja chcę to zmienić. Chciałbym z Wami wszystko po kolei konsultować, począwszy od powołań do reprezentacji, trening potencjalnych i realnych kadrowiczów, a skończywszy na taktyce. Chciałbym stworzyć system pracy reprezentacji U-21, który będzie obowiązywał niezależnie, od tego kto będzie aktualnie selekcjonerem, skautem itd. i w którym każdy, kto tylko będzie miał czas i chęci znajdzie miejsce dla siebie. O szczegółach tego systemu napiszę za chwilę.
Po drugie i chyba nie mniej ważne chciałbym, aby nasze społeczeństwo nie było podzielone. Chciałbym zastosować Politykę Grubej Kreski- zapominamy o podziałach i personalnych animozjach forumowych, bo one nas do niczego konstruktywnego nigdy nie zaprowadziły i nie zaprowadzą i razem wspólnie działamy dla dobra reprezentacji. Naprawdę mamy świetnych managerów, uważam, że doświadczenia i wiedzy każdego z nich nasza kadra potrzebuje. Jestem pewny, że przy odrobinie dobrzej woli jesteśmy w stanie się porozumieć!
Last edited by vinnie_jones at 3/24/2010 7:23:34 PM