What is lockerz ?Lockerz is a FREE website in wich with some simply methods you can get FREE items such as iMac - Headsets - T-shirts etc.
I am under the age of 18 can i join ?Of course ! You can join and win items in Lockerz even if you are under the age of 18 !
I don't live in the U.S can i get my prizes ?Yes, Lockerz deliver your prizes wherever you live !
Can i trust this site ?You can search in google and youtube and then you will get your answer.
Is there any hidden trick, for example i need to have credit card or somethine like that ?Of course no !, you can earn PTZ* and then you can exchange them for any prize you want ! (Note: IF you choose to exchange your points with money you MUST have a paypal account)
How can i join on this awsome site ?Joining LOCKERZ is free BUT you'll need to be invited by a member is allready registered in our website !
*PTZ -> This are the points you get when you make an action wich gives you back PTZ !
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια και εγω τωρα το δοκιμαζω...παντος εχω δει πολλα βιντεο και εχω γνωστους που εχουν λαβει τα δωρα τους...το μονο που κανεις ειναι Login καθε μερα (2 ποντους), βλεπεις διαφορα βιντεο απο τους σπονσορες τους, και απαντας σε ημερισιες ερωτησεις. Ετσι μαζευεις ποντους και εξαργυρωνεις δωρα (απο μπλουζακια, ρολογια, μεχρι iphone και οθονες)....Για να μπειτε χρειαζεστε Invite απο καποιον που ειναι ηδη στο Site..
Οποτε Οποιος θελει μου στελνει σε ΠΜ το Email του και εγω κανω Invite...Υ/Γ Μην προσπαθησετε να βλεπετε 2 και παραπανω βιντεο μαζι γιατι δεν θα παρετε ποντους..Επισης μερικα βιντεο οπως τα "Bunnies" Που ειναι λιγα δευτερολεπτα δεν παιζουν γιατι ειναι μονο για αμερικη...Οποιος εχει προβλημα και δεν μπορει να δει κανενα βιντεο (οπως ειχα εγω) πρεπει να αλλαξει το DNS, εγω το εκανα απο αυτο το βιντεο :P
http://www.youtube.com/watch?v=s9QXiSSxHSg (μην σας τρομαζει υποθεση 1 λεπτου)το μαιλ που θα σας ερχετε (για οποιον θελει Invite) ειναι του αδερφου μου επειδη εχουμε μαζι το account, μην τρομαξετε :P