Przed nami mam nadzieję ostatni z łatwych meczów w tym sezonie ;)
Naszym najbliższym rywalem będzie zespół Walii, a poniżej materiał przygotowany przez
tyr0xa:
Walia ze swoim obecnym selekcjonerem
Pistons#3 (Cymru U21 Coach) (176027) rozegrała już 3 mecze, w
których to spotkaniach nie zaskoczyła nikogo pozytywnie. W sezonie 10, a więc najlepszym występie swojej reprezentacji U21 byli na 7 miejscu, wygrywając swój pierwszy mecz na Mistrzostwach Europy.
Nasi przeciwnicy w rankingu są na miejscu 70siątym, co odzwierciedla dosadnie ich pozycję na rynku.
Z każdym z przeciwników ulegli dość dosadnie:
Cymru U21 83 - 106 Ceska Rep. U21 Latvija
(9892)Crna Gora U21 93 - 72 Cymru U21 Latvija
(9895)Cymru U21 68 - 113 Magyarország U21
(9898)Nie dość, że z Crna Gora zagrali normala, to polegli i tak zdecydowanie. Tylko raz trafili z obroną, co tak czy siak nie pomogło zatrzymać przeciwnika. Grają wszystko co się da, testują, bez ładu, bez składu. Niech nikogo nie dziwi ten ton pospolitego pismaka, Walia nie ma mięsa, nie ma graczy którymi mogliby się szczycić, nie mogę sobie wyobrazić aby w czymkolwiek nam zagrozili, kolejny trening...Jeśli podam taktykę przygotowaną przez vinniego dzień wcześniej w ogóle nie powinniśmy się martwić. Gracze walijscy są przeciętni, ich pensja i forma są na niskim poziomie. Widać, że zbytnio nikt serio nie podchodzi do kadry.
Taktyki które użyli w tych mistrzostwach to odpowiednio do meczów:
Motion, 1-3-1;
Look Inside, Man to Man;
Run and Gun, 2-3;
Jednym z lepszych, wydawałoby się graczy jest:
Power Forward: Ian Puskas
(9734239) Właściciel: SMOKI WAWELSKIE
Jump Shot: strong Jump Range: awful
Outside Def.: mediocre Handling: average
Driving: respectable Passing: atrocious
Inside Shot: prominent Inside Def.: proficient
Rebounding: prominent Shot Blocking: strong
Stamina: strong Free Throw: atrocious
Gracz niezły, do 3 ligi polskiej lub co najwyżej rezerwowy w 2giej lidze.
Kolejny gracz wart uwagi to:
Center: Gary Fattuhi
(9734378) Pensja: $ 42 421
Najwyższa pensja w zespole, niska forma, niski potencjał. Ciekaw jestem tylko tego czy Pistons#3 dopuści gracza do meczu w takiej formie jak obecnie? Będzie to pokazywało, że albo trener nie ma kogo wystawić do składu albo co gorsza, że marnie u Niego z trenerką.
Na wyróżnienie w gronie graczy wartych zauważenia mogę wyliczyć także:
Center Bradley MacRach
(11104578) Pensja: $ 18 621
Shooting Guard Gwyddno Wynne
(9734242) Pensja : $ 18 576
Point Guard Norm Taylor
(9734252) Pensja: $ 18 383
Small Forward Goronwy Nash
(9734217) Pensja: $ 15 719
Są to wszyscy gracze w Walii, którzy mają powyżej 10 tysięcy pensji. Każdy z tych graczy wygląda przyzwoicie jeśli popatrzeć na ich statystyki w sezonie. Dużo gorzej wypada to jeśli patrzymy na mecze reprezentacji.
Do kolejnego wygranego meczu!