לאחר עונה או שתיים של הצוות הקיים עם המומחיות והכול יש לי מספר שאלות שאני רוצה להעלות פה לדיון
נתחיל לפי חבר צוות וכל אחת מהמומחיות שלו
רופא
עיסויאני באמת לא יודע כמה השפעה יש לבחורצ'יק הזה באופן אישי זה הרופא שיש לי בדרך כלל ועד כמות דקות של 85 דקות פלוס מינוס דקה הראנדומליות סבירה
חבישת פציעותלא יצא לי להכיר את הרופא הזה מקרוב אבל ראיתי את העבודה שלו אני חושב במשחק של יניב מול יהודה העונה שחקן פצוע של יהודה חזר לאחר רבע מנוחה ההשפעה שלו יכולה להיות מכרעת כנראה בעיקר במשחקי פליאוף
השאלה היא בנוגע לרופאים מה אתם מעדיפים ו (סליחה אהוד) האם אתם הייתם מחליפים בישביל הפליאוף ומשחקי הפליאוף שכל משחק מכריע רופא לחבישת פציעות?
מאמן
הארכת קרירהאמור להוריד את קצב ירידת הסקילים לשחקנים מבוגרים
כושרקצת ירידת הסטאמינה לשחקנים יורד
באופן אישי מספיק קשה להשיג רופא 5-6 בימינו בלי מומחיות ומספיק יקר שאני לא מסתובב עם אחד כזה
יחצן
קהל ביתימעלה טיפה את ההשפעה של יתרון הביתיות של הקבוצה שלך קצת קשה לי לדעת את ההשפעה של ביתיות באמת היה לי הפסדי בית מרגיזים ונצחונות חוץ סנסציונים
אהבה ארציתמפחית טיפה את השפעת הביתיות של היריבה אותו דבר שאמרתי על הקהל הביתי
השאלה שלי לגבי יחצנים גם כן האם שווה לדעתם להחליף יחצן למשחק ספציפי? לי יצא לעשות את זה בעבר בהצלחה יחסית והאם אתם מעדיפים שליריבה שלכם יהיה יותר קשה לנצח אותכם בבית שלהם או לשפר את הסיכוי לשמור על משחקי הבית שלכם?
באיזה מצב הייתם מחזיקים יחצן חוץ לאומת יחצן פנים
אני יודע שכאשר הייתי בליגה 2 והובלתי את הליגה הייתי על יחצן חוץ כדי למנוע הפתעות מיותרות במשחקי החוץ לדוגמא
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain