BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון צוות

דיון צוות

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
145532.1
Date: 6/2/2010 8:55:36 AM
Overall Posts Rated:
343343
לאחר עונה או שתיים של הצוות הקיים עם המומחיות והכול יש לי מספר שאלות שאני רוצה להעלות פה לדיון

נתחיל לפי חבר צוות וכל אחת מהמומחיות שלו

רופא

עיסוי

אני באמת לא יודע כמה השפעה יש לבחורצ'יק הזה באופן אישי זה הרופא שיש לי בדרך כלל ועד כמות דקות של 85 דקות פלוס מינוס דקה הראנדומליות סבירה

חבישת פציעות

לא יצא לי להכיר את הרופא הזה מקרוב אבל ראיתי את העבודה שלו אני חושב במשחק של יניב מול יהודה העונה שחקן פצוע של יהודה חזר לאחר רבע מנוחה ההשפעה שלו יכולה להיות מכרעת כנראה בעיקר במשחקי פליאוף

השאלה היא בנוגע לרופאים מה אתם מעדיפים ו (סליחה אהוד) האם אתם הייתם מחליפים בישביל הפליאוף ומשחקי הפליאוף שכל משחק מכריע רופא לחבישת פציעות?

מאמן

הארכת קרירה

אמור להוריד את קצב ירידת הסקילים לשחקנים מבוגרים

כושר

קצת ירידת הסטאמינה לשחקנים יורד

באופן אישי מספיק קשה להשיג רופא 5-6 בימינו בלי מומחיות ומספיק יקר שאני לא מסתובב עם אחד כזה

יחצן

קהל ביתי

מעלה טיפה את ההשפעה של יתרון הביתיות של הקבוצה שלך קצת קשה לי לדעת את ההשפעה של ביתיות באמת היה לי הפסדי בית מרגיזים ונצחונות חוץ סנסציונים

אהבה ארצית

מפחית טיפה את השפעת הביתיות של היריבה אותו דבר שאמרתי על הקהל הביתי

השאלה שלי לגבי יחצנים גם כן האם שווה לדעתם להחליף יחצן למשחק ספציפי? לי יצא לעשות את זה בעבר בהצלחה יחסית והאם אתם מעדיפים שליריבה שלכם יהיה יותר קשה לנצח אותכם בבית שלהם או לשפר את הסיכוי לשמור על משחקי הבית שלכם?

באיזה מצב הייתם מחזיקים יחצן חוץ לאומת יחצן פנים

אני יודע שכאשר הייתי בליגה 2 והובלתי את הליגה הייתי על יחצן חוץ כדי למנוע הפתעות מיותרות במשחקי החוץ לדוגמא

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Arbelon

This Post:
00
145532.2 in reply to 145532.1
Date: 6/3/2010 4:15:54 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני קניתי לפני כמה עונות מאמן 6, ויחסית לעכשיו במחיר ממש נמוך, ובגלל זה ממש קשה לי למכור אותו,במיוחד עכשיו כשאני מאמן שחקן נבחרת עתידי. אבל אני כנראה הולך לקנות מאמן 5 אחר בקרוב.
רופא, אני לא מוכן להתפשר בפחות מ-5 ואני גם עם מסאז'.
מבחינת יחצנים אני מחליף כאלה פעם או פעמיים בעונה ואני מרגיש שזה מוכיח את עצמו... למרות שתכלס אני לא יודע...

From: Ehud

This Post:
00
145532.3 in reply to 145532.2
Date: 6/3/2010 4:17:08 AM
Overall Posts Rated:
274274
קשה להיפרד ממאמן 6 באמת - אבל מצד שני מתישהו המשכורת פשוט לא מאפשרת אלטברטיבה אחרת.

שימו לב שקצב הגידול עולה משמעותית ברמות השכר הגבוהות.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy