BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Srbija na SP u fudbalu

Srbija na SP u fudbalu

Set priority
Show messages by
This Post:
00
146308.1
Date: 6/11/2010 5:59:04 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
259259
Second Team:
Mount Doom
Ideja je da se ovde iznose sva misljenja u vezi nase reprezentacije na SP u Juznoafrickoj republici... bas sva
I, molio bih bez nepotrebnog i neukusnog vredjanja i prepucavanja - samo diskusija sa argumentima

This Post:
00
146308.2 in reply to 146308.1
Date: 6/11/2010 6:02:07 AM
Overall Posts Rated:
740740
Argument br.1.

Uclanio sam se u grupu na FB "svi oni koji ce trcati goli ako osvojimo Svetsko prvenstvo". i planiram da ispunim obecanje. a ovi nasi moraju me naterati da to uradim.

This Post:
00
146308.3 in reply to 146308.2
Date: 6/11/2010 1:05:29 PM
Overall Posts Rated:
1818
Придружујем се овоме што много памти изнад мене с једном битном разликом:
Ја ћу трчати што ме ноге носе испред свих - само УНАТРAШКЕ!!! :-P

This Post:
00
146308.4 in reply to 146308.3
Date: 6/13/2010 8:39:03 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
259259
Second Team:
Mount Doom
e pa, dosao je i taj dan...

imamo odbranu i vezni red u zbiru mozda i najjaci na svetu (mozda malo subjektivno, ali ono... , jbe nas, pre svega,konjina na golu, ali i diskutabilan napad. gledao sam neki dan emisiju o france 98. i jako me nasa sadasnja ekipa podseca na hrvatsku tadasnju (doduse, mislim da su oni imali vise iskustva). oni su tada imali ladica koji je jedna od vecih rupa ikada, ali je to prvenstvo odradio nikad bolje. nadam se da ce se tako nesto desiti i sa nasim suludim vladicom.
sto se tice napada, ni panta ni ziga nisu najbolje konektovani sa nogama. panta klasican ziceras (iskoristi 50% stopostotnih prilika, tako da se ni zicerasem ne moze nazvati), ali ipak zna da bude radilica i odradi za druge. ziga tu i tamo... moze biti a ne mora da znaci, moze da ga METI glavom, moze da spusti glavom lanetu na bombu, moze.... moze on svasta, ali i tu ima ono ali sto bi Srbima moglo srecu da kvari.... imam neki osecaj da mi mrdja mogao da popizdi i dokaze i pokaze da je trenutno najbolji napadac koga imamo.

aj, pa neka nam je saSrecom...

From: JoccY

This Post:
00
146308.5 in reply to 146308.4
Date: 6/13/2010 8:52:15 AM
Overall Posts Rated:
613613
Vezni red Spanije vredi jos malo pa ko nas tim,sa sve Anticevom platom :)
Ali danas najmanje 2-0 :)!

This Post:
00
146308.6 in reply to 146308.5
Date: 6/13/2010 12:19:47 PM
Overall Posts Rated:
122122
Ali danas najmanje 2-0!
Jbt, zamalo da pogodis

Fair play!!!
From: Jabus
This Post:
00
146308.7 in reply to 146308.4
Date: 6/13/2010 12:22:11 PM
Overall Posts Rated:
9393
ja ne znam koji sam moj izgubio 2 sata... kao da me je neko tukao po ushima da posle EP 2000. i SP 2006. poverujem da nashi mogu da urade neshto na zavrshnici... dodushe, nije to odavno pitanje mogucnosti vec volje: opet ista pricha sa trchanjem, svi stoje, chekaju, ne vrshe pritisak na igrache gane dok se ono komotno dodaju... penal je totalno nebitan, nepotrebno je i krivicu svaljivati konkretno na kuzmu ili na pantelica shto nema ugovor sa nogama - problem je kompleksniji i tiche se celog tima: ni u jednom trenutku ja nisam video volju da se pobedi, ni u jednom trenutku nisam video zelju za brzom igrom, vec za soliranjem kako bi se dobio bolji ugovor ovog leta... zar je bilo potrebno da lukovic popije crveni da bi igrachi krenuli da trche?

ako nekoga treba kriviti, to je radomir antic... tokom celog ciklusa kvalifikacija, cela javnost konstantno potencira sumnjiv kvalitet pantelica i milijasa... i pored toga, on odigra ceo ciklus kvalifikacija, ma bre on odigra svih 90 minuta protiv gane, a da pritom pokaze ono najgore shto sam ikada video od njega... igre nikakve nije bilo, krila zatvorena, zigic koji igra vishe na nashoj polovini nego na njihovoj, desna strana nam bushna kao sito, pas igre ima samo u odbrani, bunaranje posle koga nije spushtena nijedna kvalitetna lopta...

gana zasluzeno pobedila

This Post:
00
146308.8 in reply to 146308.7
Date: 6/13/2010 12:29:45 PM
Overall Posts Rated:
178178
Kakva zemlja - takvo nam je sve...tuzno ali istinito...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
146308.9 in reply to 146308.7
Date: 6/13/2010 12:34:29 PM
Overall Posts Rated:
175175
Tipican primjer,medijske manipulacije,vec vidjeno 100 puta.Mediji prvo napumpavaju atmosferu da cemo biti svjetski prvaci ili najmanje u polufinalu,iako smo mi prosjecan tim,nikako u 10- 15 najboljih,a kad puknemo,onda se mediji obruse na trenera i igrace ,pocne stara prica o losoj atmosferi,cuvanju nogu,trener nema pojma itd,Objektivno,za nas je sam plasman na svjetsko veliki uspjeh i siguran sam da necemo redovno biti ucesnici svjetskih prvenstava ,kao sto nismo ni dosad.

This Post:
00
146308.10 in reply to 146308.9
Date: 6/13/2010 1:17:06 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
259259
Second Team:
Mount Doom
sta sad se*ete! lako je biti general posle bitke... ako se ne gledaju invalidi u napadu momci nisu uopste lose odigrali... da imamo dva makar prosecna napadaca dobili bismo 1-2:0 (penal je samo nagrada sto gajimo dva invalida u napadu). kakva prosecna reprezentacija?! vidic, kolarov, bane, krasic, lane prosecni?! ajmo za pocetak malo konekcije sa mozgom, pa tek onda komentarisati...
dakle, problem su dva invalida u napadu (po meni mrdja trenutno nas prvi napadac-dati mu sansu, pa i ako zasere najvise moguce opet nece moci ni da primirise suludom panteli koji zabija u holandiji kada ajax vodi 45:0 protiv protivnika u rangu nase srpske lige :-o ) i nas prekaljeni kapiten koji ceka da vidi sumu na racunu ne bi li se iscimao i zaigrao malo... ali, ipak je on prvak evrope!
svim ostalim momcima skidam kapu - moglo je i bolje, ali nije lose...

This Post:
00
146308.11 in reply to 146308.10
Date: 6/13/2010 1:22:44 PM
Overall Posts Rated:
175175
sta sad se*ete! lako je biti general posle bitke... ako se ne gledaju invalidi u napadu momci nisu uopste lose odigrali... da imamo dva makar prosecna napadaca dobili bismo 1-2:0 (penal je samo nagrada sto gajimo dva invalida u napadu). kakva prosecna reprezentacija?! vidic, kolarov, bane, krasic, lane prosecni?! ajmo za pocetak malo konekcije sa mozgom, pa tek onda komentarisati...
dakle, problem su dva invalida u napadu (po meni mrdja trenutno nas prvi napadac-dati mu sansu, pa i ako zasere najvise moguce opet nece moci ni da primirise suludom panteli koji zabija u holandiji kada ajax vodi 45:0 protiv protivnika u rangu nase srpske lige :-o ) i nas prekaljeni kapiten koji ceka da vidi sumu na racunu ne bi li se iscimao i zaigrao malo... ali, ipak je on prvak evrope!
svim ostalim momcima skidam kapu - moglo je i bolje, ali nije lose...

Ovo jeste prosjecna reprezentaciji,isti ovi igraci su gubili od kazahstana,danas je bilo bar 10 losih prijema lopti sto je osnova fudbala,a te igrace sto si ti nabrojao imaju i druge repke,ali nisu toliko navikani u nasim medijima,ja sam odgledao vise utakmica nego sto ti vjerovatrno imas dana zivota pa bi malo mogao da pripazis sa tim recnikom,pred svako svjetsko je ista prica bila tako da dobro znam o cemu pricam,Mediji i sluze da bi se prodali takvim kao ti,naivcinama i fudbalskim laicima,inace ja sam tipovao da ce biti 1-1.tolko o generalima.

Last edited by zalosna sova at 6/13/2010 1:26:05 PM