Ahogy már említettem, nekem sikerült mindkét tegnapi meccset telibe trafálni, így 6 pontom van (meg is lepődtem rajta).
Ma már nem ment ilyen jól, a görög meccsen is megvolt a 2-0-ás eredmény, csak éppen én fordítva gondoltam... Az argentinok ugyanazt a középszerű formát hozták, mint a selejtezőkön, de Nigéria mégsem lett jó egy egálra, ezért az a meccs is ugrott.
Jó ötlet ez a fórum, lehetett volna egyszerűen VB a neve, gondolom arra jó lesz, hogy megvitassuk itt a meccseket. :-)
Ha már eljutottunk az esélylatolgatásig, akkor én olyan beállítottságú vagyok, aki ritkán drukkol nagycsapatoknak, most Chile a favoritom egy meglepire, remélem, sokáig eljutnak, és persze Paraguay, mert nekik alapból drukkolok mindig. Szurkoltam a görögöknek is (hosszú évek óta Rehhagel a kedvenc edzőm), de nekik asszem eddig tartott.
Ma az angolok arathatnak egy nagyobb különbségű győzelmet, bár az most már tisztán látszik, hogy a csoportkörben nem kell sziporkázó gólzáporos meccsekkel kalkulálni, mert mindenkinek egyértelműen csak a 3 pont behúzása a célja (valakinek láthatóan még az sem...). Sok lesz a nyögvenyelős meccs.