BuzzerBeater Forums

Poland - IV.22 > PO CZAS ZACZĄĆ !!!!!!!!!!!!!!!

PO CZAS ZACZĄĆ !!!!!!!!!!!!!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
146556.1
Date: 6/13/2010 5:03:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Gratuluje wszystkim przejscia przez sezon zasadniczy na poczatek bylo kilka znaczacych transferow kilka rozczarowan i kilka niespodzianek mysle ze ten sezon byl bardzo udany dla mnie
To tyle na poczatek teraz popatrzmy na nasze pary finalowe :

Dream Team Tolkmicko - Wapienica Dragons

DTT juz bylo bardzo niebezpieczne w tamtym sezonie teraz rozszalalo sie na dobre. razem z swoimi gwiazdami Robertem Grüttersem (mistrz asyst w tym sezonie) i Piotrem Waśkowiakiem wspanialym w zbiorkach , blokach i grze pod koszowej sa w stanie awansowac w tym sezonie.
Ich przeciwnikiem w 1 rundzie bedzie nie byle kto bo sama Wapiennica która za priorytet ustanowila sobie natrzaskanie entuzjazmu na PO osobiscie mysle ze to nie wypali ale 1 raz widze zeby ktos gral takim systemem sam fakt ze grajac TiE doszla tak daleko jest godny podziwu teraz zobaczymy jakie to rezerwy jeszcze posiada grajac na maxa :D. Zapowiada sie nie lada meczyk

Mizga Łobżenica - Piast Choszczno

Mizga po niezbyt udanym sezonie 11 powalczyla w tym sezonie z dobrym efektem zajmujac 2 pozycje w swojej konferencji
Niestety PO nie maluja sie zbyt rozowo przed nimi z powodu kontuzji ktore nawiedzily zespol tuz przed PO. Mialem nadzieje powalczyc ale teraz za dobry wynik uznam pokonanie piasta i wejscie 3 raz z rzedu do finalu konferencji.Chociaz latwo nie bedzie.
Piast byl za to typowany do wyjscia w poprzednim sezonie w tym jest troszke slabszy jednak nadal grozny rowniez bedzie zacety i wyrownany mecz na ktory nie moge sie doczekac ^^. Zobaczymy ile jeszcze Stoki wykrzesze z swojej ekipy. postaram sie zatrzymac jego 3pkt. akcje i bedzie ciekawie :D Zapraszam Stokiego na chata ^^
__________________________________________________________________________________________________

Wrocław Jumpers - Revelio Sharks Kraków

Wroclaw tak jak kazdy z nas myslal konczy sezon zasadniczy na 1 miejscu. Bardzo niebezpieczna ekipa dystansowa. kuba juz sie postara o to zeby awansowac na 3 ligi chociaz konkorentow ma nie byle jakich 1 mecz mysle ze mu latwo pujdzi sadzac po ostatnim starciu tych 2 ekip jednak jesli kuby zawodnicy beda miec takie dni jak nieraz maja co dystans nie siedzi wogule to moze byc ciezko ^^.
Co do revelio to mial sporo szczescia awansujac do PO po nie spodziewanej porazce szkieletow co do ekipy to musze powiedziec ze lider jest tylko 1 w pkt i ten zawodnik wlasnie gra dla revelio jesli kuba go nie zatrzyma to bedzie gryzc paznokcie przed monitorem :P. Jednak mimo wszystko licze na bardzo zaciety mecz ^^

FC Sól - Reggae Warsaw
Tutaj za wiele nie napisze bo praktycznie nie bardzo znam te ekipy zostawie to kubie ktory sie lepiej orjetuje w swojej konfie.
Na moje oko to Sól jest naprawde chyba najbardziej nieprzewidujaca ekipa z calej naszej ligi. Potrafi zagrac jak rowny z rownym z zespolami z gory tabeli po czym sromotnie przegrac z spadkowiczami :P.Ciekawe jak bedzie tym razem :D.
Co do reggae to moge napisac tylko ze z sola mi sie gra o wiele ciezej niz z warszawiakami wiec postawie tu na sol chociaz z drogiej strony fajnie by bylo obejrzec w finale warszawiakow i kube ^^ to by sie dzialo :P

To tyle z mojej strony ^^ zycze wszystkim powodzonka w PO i samych sukcesow :D (sobie :P)
ps. kuba jez nie opuszczajcie mnie :P bo chat nam podupadnie
ps2 wrobimy wapiennice ? ^^

This Post:
00
146556.3 in reply to 146556.2
Date: 6/14/2010 7:04:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Szans na wygranie meczu nie mam, ale ciesze się z tego, że osiągnąłem wszystko co zakładałem w tym sezonie.

Nie ważne, który seed bym miał to i tak poległbym w 1 rundzie, więc zrobiłem wszystko żeby wylądować na 4 i mieć wyższy pick w drafcie. Trening 3 graczy tygodniowo się udał i ładnie skakali więc jestem bardzo zadowolony. Teraz tylko wyciągnąć dobrych w drafcie i można powalczyć coś w następnym sezonie,

This Post:
00
146556.4 in reply to 146556.3
Date: 6/14/2010 5:26:15 PM
Overall Posts Rated:
00
kuba ja nie gram na wyjezdzie :P

This Post:
00
146556.5 in reply to 146556.2
Date: 6/14/2010 5:32:47 PM
Overall Posts Rated:
00
PO i Wrocław, fajnie będzie chociaż zaliczyć 48 minut w PO po sezonowej przerwie, bo w zwycięstwo nie wierzę. Kurde tylko co zrobić w następnym sezonie żeby coś osiągnąć więcej ;]

From: JEZ

This Post:
00
146556.7 in reply to 146556.6
Date: 6/19/2010 4:32:07 AM
Overall Posts Rated:
00
PIAST - DTT

Tym razem nie zmarnuje szansy ja poprostu musze ten mecz wygrac!!!!

Warszawka - Wrocek

Mam nadzieję, że zawodnicy podkoszowi z Warszawy powalczą i zepsują troszkę humor Wrocławianom :)
Jednak stawiam na Wrocek :)

This Post:
00
146556.9 in reply to 146556.8
Date: 6/19/2010 3:13:26 PM
jacole
IV.22
Overall Posts Rated:
22
Wy gracie o awanse a ja o utrzymanie. mówiłem ze bez problemu si utrzymam. gdybym gral swoimi mlodymi przez caly sezon nie bylo by ze mna tak latwo . moze w nastepnym sezonie bedzie lepiej ....