De azért az durva, hogy arra hivatkozva utasítanak vissza, hogy "ő nem a játék fejlesztője", holott szerintem kompenzációs, illetve büntetési ügyekben szerintem pont, hogy ők járnak el, és hozzájuk kell fordulni.
Nem ők a játék fejlesztői, büntetési ügyekben ők az illetékesek (levonni pénzt, bannolni, fórumról tiltani tudnak), de ha jóváírásról van szó akkor tehetetlenek, azt csak a BB-k tudják megtenni (meg talán a fő-GM-ek, de ez se túl valószínű).
Az a baj ezzel a dologgal, hogy max. pénzügyi jóváírással lehetne most kompenzálni a dolgot (mondjuk a szerver leállás elég vis major, lehet egy egyszerű áramszünet is az oka). Az nyilván nem kivitelezhető, hogy te visszakapod a játékos, a vevő meg a pénzt (illetve nyilván meg lehet csinálni, csak ez szerintem semmilyen szempontból nem lenne fair, illetve olyan precedenst teremtene, aminek köszönhetően egyfolytában ilyen dolgok miatt kéne eljárni).
Anélkül hogy tudnám mi okozta a leállást, én azt mondom sajnos le kell nyelni a békát, ez másokkal is előfordul(ha)t, persze ez téged nem vigasztal, azt tudom.