Imádom ezt a játékot!!!!
Ugye mondtam, hogy még akarok venni magas embert.
Na már most reggel ki is néztem egy Amerikai,Bynum(A Lakersnek a centerét is Bynumnak hívják) nevű fickót aki skillekben is jó volt.Na mondom ez kell nekem csak épp nincs pénzem, de előtte lejár a licit 2 emberemre,vagyis az egyik pont akkor jár le 20mp-vel mielőtt Bynum lejár.Nézem a liciteket.Bynumon senki.Alexiosra se licitált senki (az egyik emberem akit el akarok adni).Kis-t viszont elvitték 250-ért.Mondom ez jó most van 550-em és Bynum 600-ba kerül.Imádkozom, hogy valaki licitáljon Alexios-ra de senki.23:29-kor jár le a licit rá is meg Bynumra is.
23:15- Bynumra licitál valami Oimpia BBC.Na mondom ez ugrott.Alexioson nincs licit.
23:25- Semmi változás.Nekem 550-em.Bynum 600-ért megy Olimpiához.Alexios megmarad.
23:28- Mikor már feladnám, hogy elúszott Bynum akkor nézem, hogy Alexiosra licitáltak.Egyből fel csillan a szemem.Irány gyorsan Bynum.Még épp tudok rá tenni.Utána nézem, hogy Alexiosra ki licitált?? Olimpia BBC. :D:D:D
Szóval aki eddig tartotta a licitet Bynumon most licitált az uccsó pillanatban Alexiosra így megtudtam venni Bynumot.Igaz kicsit küzdöttem érte Olimpiával, de végül az enyém lett.Ráadásul amilyen szerencsétlen volt ez az Olimpia nem csak Bynumot, de még Alexiost se bírta meg venni, mert jött valami másik csapat aki addig küzdött Olimpiával míg felment 400-ra a licit így szépen róla is lemaradt. :D
It's amazing,so amazing!