BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148612.2 in reply to 148612.1
Date: 6/28/2010 5:06:04 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Kao prvo, zahvalio bi se svima na ukazanom povjerenju do sada. Vodio sam nasu reprezentaciju sa ponosom 4 sezone. Bila mi je cast i zadovoljstvo. Po mom skromnom misljenju odradio sam solidan posao, izvukao maximum iz utakmica, pogadjao taktike, brinuo se az prijateljske, roster, dosta vremena provodio sa repkom. Ako ste imali nekih zamjerki, ili nesto nije bilo korektno sa moje strane, nije bilo namjerno.
Kao sto sam rekao vec ranije, mjesto selektora bi prepustio nekom drugom, vidim vec ce biti ozbiljnih kandidata. Ko pobijedi na ovim izborima imat ce sigurno pomoc od mene ako mu bude nesto trebalo.

Hvala na odvojenom vremenu i citanju.

Neka najbolji pobijedi, sretno svima koji su se prijavili i koji ce se prijaviti.

Leonida ;)

This is where we hold them!
This Post:
00
148612.4 in reply to 148612.3
Date: 6/28/2010 5:32:27 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Slusas savjete drugih u tako velikoj i vaznoj utakmici, a ne oslanjas se na svoje znanje i iskustvo, to je po meni veliki minus -

This Post:
00
148612.6 in reply to 148612.5
Date: 6/28/2010 5:41:52 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Dali planiras da imas pomocnike, skaute ili nesto slicno?
Sta obecavas zajednici da ces napraviti sa reprezentacijom?

This Post:
00
148612.8 in reply to 148612.7
Date: 6/28/2010 5:49:57 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Znaci ne skauti za A tim? A pitanje za pomocnike?
Dakle realno gledajuci obecavas prolaz prvog kruga?
A da, ko god bude izabran za selektora, imat ce moju pomoc, to nije nikakav problem.

From: Dadoni
This Post:
00
148612.10 in reply to 148612.9
Date: 6/29/2010 11:42:15 AM
Overall Posts Rated:
242242
Ja sam rekao da ću izvuć maksimum od igrača koje imamo pa ćemo vidjet hoćel to biti dovoljno za prolaz u drugi krug što je moj cilj :) A ako budu potrebni pomoćnici koji će biti od koristi repci, što da ne?

E pa kada vidim ovako dobru konkurenciju onda je red da se i ja zvanično podnesem kandidaturu sa selektora BiH.
Kako je Jazz trenutno pod rekonstrukcijom naredne dvije sezone mislim da ću imati više nego dovoljno vremena, da sa svojim budućim suradnicima, povedem dužnu pažnju o reprezentaciji.
Buzzerbeateru sam se priključio u sezoni 3 i od tada se vodi velika borba protiv respektabilnih protivnika kao što su:Zenica, Punoglavci, Minesota, Vitezovi i Muljavci koji su najteži ali ujedno i najslađi protivnik kada se pobjede :)
Što se tiče individualnih uspjeha izdvojio bih 6 titula Prvaka BiH i 4 puta osvojen Kup BiH. Lično mislim da sada imam više nego li dovoljno iskustva da pružim maksimum vodeći reprezentaciju BiH.
Što se rostera repke tiče mislim da je kostur reprezentacije već formiran, ali i da su potrebne neznatne korekcije kako bi sve došlo na svoje mjesto.
Svakako da sam spreman saslušati svaki savjet i prijedlog, osim ako isti nije dala supruga :), ali konačnu odluku na temelju činjenica donosim sam. Za to sam svakako spreman i odgovarati sudu ove naše malene ali vrijedne zajednice :)
To bi bilo ukratko sve za početak. Protukandidatima želim svakako sreću i neka pobjedi najbolji.
Moja viđenje stvari u vezi repke može se jednostavno sagledati u mudrosti velikog Sun Tze-a koja glasi:
ako poznaješ sebe a neprijatelja ne...čeka te duga i neizvjesna bitka
ako ne poznaješ ni sebe ni neprijatelja...poraz je siguran
ako poznaješ sebe a i neprijatelja pobjeda ti je zajamčena...

Last edited by Dadoni at 6/29/2010 11:43:49 AM

This Post:
00
148612.11 in reply to 148612.10
Date: 6/29/2010 12:16:41 PM
Overall Posts Rated:
4646
Ja o sebi necu puno da pricam ,samo jedno sve o meni govori prolazak u grupnu fazu svjetskog kupa a to prije toga ne znam da je iko mogao postic ,ove sezone ako mi pruzite priliku idem ka više !!!!!

S druge strane ako mi i ne pruzite priliku što se tice reprezentacije ma da imam dosta vremena,o iskustvu necu ni da govorim ...takodjer šansu po meni zasluzuje Dadoni kojeg smatram velikim strategom i siguran sam da bi PredOBro Vodio reprezentaciju !!!!

S druge strane mislim da ce u ovom izboru bit dosta namjestenih glasova tako da ce najvjerovatnije "outsajderi" Vodit reprezentaciju ..... to nece bit pošteno glasovanje ali samo trebate razmisljat o dobrobiti naše reprezentacije ,a ne se prijavljivat a imali ste kriticne rezultate ....puno,puno toga treba imat da bi se Vodila Selekcija A....to je moje misljenje !!!!

Pozz :)))