BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148617.2 in reply to 148617.1
Date: 6/28/2010 3:37:16 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12041204
Second Team:
Jirkov
Tak jsem se dle očekávání přihlásil do voleb. Nechci tady psát své tradiční romány (ale pokud se v diskuzi ukáže, že je to žádoucí, tak tenhle příspěvek upravím a napíšu "klasickou" řeč) a budu raději odpovídat na vaše dotazy ve volební diskuzi.

Chci pokračovat v započaté práci s výhledem na světlejší zítřky. V poslední době se na přestupovém trhu objevili hráči, jaké jsem tam doposud neviděl a to bohužel ukázalo, že nám ještě asi do špičky schází více, než jsem si myslel. Na základě toho budu chtít upravit některé tréninkové návyky.

Jelikož na víkend vyrážím pryč, budu na otázky odpovídat jen do pátku odpoledne a pak už jen sporadicky nebo dokonce vůbec (uvidím, dle připojení a času).

Edit: Přece jen ještě jedna důležitá informace - v případě mého zvolení rozšíří realizační tým Ludánek (49581), který se bude starat o 18 leté naděje z letošního draftu. Platí obvyklé pravidlo, kdo nechce, aby byly údaje o hráči předávány nezvolené osobě, stačí když to napíše mi nebo trenérovi U21 Amaremu a bude mu vyhověno.

Last edited by rwystyrk at 6/28/2010 4:19:31 PM