BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148650.2 in reply to 148650.1
Date: 6/29/2010 4:05:46 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Sziasztok.

1 szezonnyi pihenés után benyújtanám pályázatomat a válogatott kapitányi posztjára. Megvan bennem a kellő motiváció a válogatott szempontjából. Nem fogok hosszan írni, de természetesen bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Célok:
1. Legelőször a világranglista helyezésen kell javítani, a jobb csoportbeosztások érdekében.
2. Taktikai változatosság: nyugodtan be le lehet vállalni extrém taktikákat olyan mérkőzéseken, ahol eleve nem mi vagyunk az esélyesebbek. Jól tudjátok, hogy a kb. 50-50%-os meccseken is meg merem tenni a nem biztonsági taktika alkalmazását, ami az U21-et is erősen tolta jó irányba.
3. Hosszabb távon a legjobb 12 közé vezetni a válogatottat. (ebben benne foglaltatik, hogy maximum második nekifutásra kijuttatni a válogatottat egy világversenyre)
4. Legjobbjainkat magyarokhoz eljuttatni edzés céljából a válogatott érdekeit szem előtt tartva. Ezáltal I. és II. osztályú csapatokat bevonni az edzésbe-eltartásba.
5.Hajrá MAGYAROK!!!

Üdv
vendabal

Edit: Referencia: (http://www.youtube.com/watch?v=rbRp4jvNfPs)

Last edited by vendabal at 6/29/2010 4:09:56 AM

HUNGARY!
This Post:
00
148650.3 in reply to 148650.1
Date: 6/29/2010 8:49:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Tisztelt Választók!

Na, pont ezzel a kezdéssel lehet tele a butykosunk manapság, úgyhogy nekifutok a kampánynak saját őszinte stílusban. ;)

Sziasztok!

Laza és humorkedvelő ember lévén nevezek a mostani választáson, másképp eszembe se jutna.:) Magamról annyit mondanék kezdésnek, hogy nem éppen serdülő életkorban leledzem, valamint ha jól számolom az 5. szezonom töltöm a Buzzeren. Eredményeimet csapatomra kattintva lehet megtekinteni. Ezeket úgy értem el, hogy NEM értek a kosárlabdához! :D Folytatva őszinteségi rohamomat teszem hozzá, hogy én szívből, de főleg megérzésből játszom. Feltételezem, hogy ez a mentalitás talán a válogatottnak is előnyére válhatna. Puding próbája a hangos csámcsogás...
Picit komolyabbra fordítva: ígérni nem szoktam olyat, amiben nem vagyok biztos. Most sem teszem, de "szakmai" rálátású játékosokat biztosan igénybe vennék a válogatottunk irányításához. Fix pont lenne Gau84 felkérése, aki nálam sokkal jobban vágja a kosaras életet, ráadásul elég jól ismerem és bízok a javaslataiban. Egyébként az öcsém... :)
Ami azt hiszem fontos még, hogy borzalmasan sok időt töltünk Gauval online, ami szintén nem éppen hátrány semmilyen online alapú játékban!
Kezdeti bemutatkozásnak talán ennyi bőven sok belőlem,és ha kérdése merül fel valakinek, az ne fogja vissza magát. Őszinte válaszokkal bármikor szolgálhatok.

Jó játékot:
Zaccmester (ZigiZakk)