Szia!
Azt hiszem Vendabal a szakmai részét megválaszolta, látatlanba ennél többet nehéz mondani. Amit viszont én meg merek tenni, hogy simán lecserélem a rosszul teljesítőt, legyen az bármekkora sztár! Természetesen alaposan meg kell nézni az ellenfél korábbi meccseit, és ahhoz igazítani a csapatot, nomeg lehetőleg meglepetés taktikával rápróbálni, de ami nem megy, azt nem erőltetem. Cserepad vagy lapát, ez vár rá, ha nem megy a játék. A játékban nem ismerek tréfát. :D
Fizetés. Hm, erre egy kicsit nehéz válaszolnom, hiszen nem látom még át a rendszert. Amit vázoltál, az nem működőképes, tiszta sor. Valahol most is vannak a válogatottaink, gondolom ott azért vannak, mert el is bírják tartani. Jó lenne persze, ha itthon játszana hazai kézben minden játékosunk, dehát Krőzus nevű felhasználóval én még nem találkoztam. Jó lenne tudnom, hogy mekkora és milyen minőségű kerettel lehet gondolkodni, de így vakon csak az előző válaszomra tudok nyugodtan visszautalni: akinek nem megy, az helyett mást kell beválasztani. Lehet az gyengébb skillel rendelkező is, de ha győzelemre visz... Márpedig a jelenlegi helyezésünk nekem is fáj, ennél feljebb KELL jönnünk!