Da odgovorim Samurajku na onaj post iz zatvorene teme, svi igraci koje si pomenuo su nekvalitetni da bi se nosili sa jacim repkama. Jedino sam Arsica prevideo, ali eto zato cu bas i da glasam za kandidata kojeg je predlozio Superstar, ato je ASirko!
Kosta je, ako nisi primetio napustio Srbiju(toliko o tome da pratis igrace iz repke). Zasto su igraci koje si spomenuo bezvredni, zato sto su stari i ne mogu dobiti jos mnogo skilova, a trenutno su mozda dobri,a li samo za nasu repku.
A to sto si rekao da vadim sebe i kotura iz govana, uopste ne razumem. U kakvim sam ja to govnima i kako sam to vadio kotura, kad sam i njega optuzio zajedno sa vama? Dakle, imas li odgovor koji ima veze sa mozgom i sa postavljenim pitanjima?
I da te pitam, zasto si platio ovog igraca
(5790778) 8,4 M, a posle kukas da nemate novca da kupite nase reprezentativce, kad realno lik ne vredi vise od 5M?
Evo sad najjaceg dela,pogledajte moj post i Samurajkov odgovor i recite da li ovaj decko ima gram mozga...
Kada je neko rekao da takozvani strucni stab u proslosti nije nista uradio za repku(ne samo strucni stab,svi visegodisnji prvoligasi,medju kojima je najvise menadzera iz SS), posle malo razmisljanja, ja moram da se slozim sa tim. Svi se hvale silnim titulama, sezonama provedenim u prvoj ligi, a gde se nalaze nasi najkvalitetniji igraci?!!! Trojica u drugoligaskim timovima, a ostali u inostranstvu(samo Mile igra kod supermena). Umesto da iskoriste visok budzet koji imaju u prvoj ligi da dovedu nase istrenirane igrace i da sami upravljamo formom i treningom, oni pustaju da se drugi bakcu sa tim. Najlakse je istrenirati igraca prve 3-4 sezone, ali posle nastaje problem. Da li ima neko ko ce da se zrtvuje za repku ili sve ostaje na prici? ima par nasih reprezentativaca na TL, znate to bolje od mene. Samuraj stalno izbacuje linkove i pokusava da nekom uvali nekog reprezentativca i posle pokupi lovore za to! Znaci, nemoj da kenjate da ste uradili nesto za repku, dok ne vidim u svakoj ekipi po reprezentativca sa platok preko 200K. Ovo se odnosi i na Cika Bilija i na kotura i na Samurajka i na Dumbu...Prodajte najskuplje igrace i kupite nase...
PS Iz ovoga izuzimam Flavijusa,koji je zrtvovao razvoj ekipe, dok je Kosta bio kod njega. Ali i on je prodao Kostu,tako da...
PPS A odajem priznanje Maji, koja ce najverovatnije bankrotirati ako ne proda Dimeta...
Nemoj bre da lupas, evo ti timovi iz prve lige sa reprezentativcima iz prosle sezone:
BG Samuraj (42761) - Marko Andelinic ((6909057))
Scorpions Mld (42597) - Milan Jasnic ((6189942))
Frks (42691) - Dalibor Ivanovic ((8181087))
K.K. Kent (42626) - Mile Milic ((6917681))
Noipmahc (42552) - Vladan Arsic ((5965155))
Crni Psi (42523) - Kosta Arsenijevic ((5965408))
Sem Mikule koje je setao po TL zbog svoje velike plate, ostale reprezentativce vlasnici nisu zeleli da prodaju.
Jedini ozbilja igrac koji je otisao na Tl je bio Gudelj, verovatno u tom trenutku niko iz lige nije imao novca da ga kupi pa je otiao u nasu II ligu.
Kako te nije sramota da optuzejes bez provere, gde je tebi obraz,
samo pokusavas da izvadis sebe i kotoora iz govana i gresaka pa udri sad po prvoligasima i to LAZIMA.