Obwodowi:-Marian Weszka
(6026745) - moja pomyłka ale nie do końca, zawodnika na prawdę bardzo dobry i pewnie by dostał powołanie jakby był zdrowy ale na razie nie powinno go byc w kadrze, więc pytanie dlaczego się w niej znajduje. Odpowiedz jest prosta. Powołałem go ostatni czasy jak bylem na komputerze i go wyrzucilem z kdary. jestem o tym święcie przekonany ze go wyrzucilem. Patrzę dzis a on nadal jest. Wiec nie wiem jak to sie stalo ze go nie usunęło. Ale niech będzie ze to moja wina ze nie sprzawdzilem potem składu.
-Krzysztof Gradzik
(8796191) - świetny, młody gracz. W treningu i posiadajacy świetnego managera. Może grać na SG, PG a nawet i na SF jakbym się uparł. Taki zawodnik to skarb. Przyszłość przed nim.
-Kamil Frymus
(8215983) - mój pupil:) a tak poważnie to świetny gracz który pasuje do mojej koncepcji gry na ten mecz. Wiem ze manager zrobil by jeszcze duzo aby poprawić skile temu zawodnikowi;]
-Patryk Swiatczak
(5148120) - nasza armata i jak na razie najlepszy obwodowy w Polsce. Podobnie jak Gradzik ten zawodnik jest wszechstronny co działa tylko na jego korzyść w tym meczu z macedonią będzie grał jako rezerwowy.
-Jacenty Juszyński
(6842109) - drugi defensor w kadrze, ;lepiej od niego broni już tylko Świątczak. Manager tego zawodnika to jest jakiś fanatyk, dla niego Jacenty jest najważniejszy i jemu wszystko pod porządkowuje. Takich managerów nam potrzeba!
-Gerwazy Zuba
(6882952) - świetny, doświadczony zawodnik a w tym młodzieńczym gronie taki jest nam potrzebny.
-Tomasz Bujok
(8212627) - powiem z całą odpowiedzialnością. Za 2 sezony ten zawodnik będzie najlepszym SG w Polsce jak nie na świecie. Nie załapał się do u21 Leszka, czy go to zdemotywowało?! Nie a nawet zmotywowało. To jest zawodnik z przyszłością, z wielkim potencjałem i jeszcze większymi chęciami managera aby ten zawodnik był najlepszy. Wystarczy go tylko dobrze poprowadzić ... Chciałbym aby razem z Lüderitzem stanowili o sile naszej reprezentacji.
Większość z obwodowych prowadziłem jako skaut wiec znam ich i managerów bardzo dobrze wiec wiem ze moge im zaufać.
To tylko o meczu i powołaniach teraz przechodzimi do mniej ważnych spraw.
Zrezygnuje z gry i poświęcam ponad 2 lata gry(jak nie wiecej) aby reperezntacjia miala managera takiego na jakiego zasługuje. Ja jestem zbyt ambitny aby prowadzić kadrę w taki sposób jak przez ostatni tydzień. Sami pewnie jeteście tym poirytowani. Ja tez, bo to nie tak miało być. Miałem w głowie dziesiątki pomysłów. Sztab był juz skompletowany. Brakowało tylko 2 osób i było by wszystko. Mialem pomysł na nowy konkurs. Mogło byc pieknie ale nie będzie. Moje problemy z netem uspokoja się gdzies tak na początku sierpnia ale to juz zaległości będą tak poważne ze nie będzie co nadrabiać a nasza NT nie może sobie na to pozwolic. Ona musi się rozwijać a przy mnie to nie jest taki pewne. Zrobiłem powołania o których przeczytaliście wyżej. Ustawiłem już skład. Wszystko jest ok. Mam nadzieje, ze wygramy ten mecz abym mógł w z nie do końca opuszczoną głową opuszczał tą gre. Jeden manager powiedział mi ze to tylko gra, zebym sie nie przejmowal i przeczekal ten okres. Ale ja tak nie potrafie trzymać się stołka. Dlatego wlasnie ze to tylko gra to ona powinna nas cieszyc a nie irytować. Nie którzych poniosła w komentarzach co do mojej osoby na forum ale nie mam urazy bo pewnie gorsze rzeczy ja bym pisał:)
Mimo wszystko chciałbym rozstać się pokojowo. Przepraszam wszystkich za te niecodzienne sytuacje jakie przezemnie mają teraz miejsce ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Liczę na zrozumienie i jeszcze raz przepraszam. Wystawiłem prawie wszystkich zawodników na sprzedaż więc proszę zaopiekujcie sie nimi tak dobrze jak ja. Szczególnie Ptaszkiem bo ten gracz ma potencjał na świetnego PFa którego w kadrze NT nie ma.
Last edited by m4ti_ at 7/12/2010 5:58:17 AM