BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Η απόλυτη ξεφτύλα!!!

Η απόλυτη ξεφτύλα!!!

Set priority
Show messages by
From: BORBA
This Post:
00
153502.1
Date: 8/5/2010 5:16:55 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
345345

Διάβασε μήνυμα
Από:
Green Monster
Θέμα:
χαιρε
Στάλθηκε:
4/8/2010 7:10:08 μμ

Φίλε,πάμε χαλαρά και οι δύο στο μεταξύ μας ωστε να κερδίσουμε ενθουσιασμό για τα επόμενα ματς και να παίξουμε με ίδια διάθεση; τι λές;

Αλήθεια, φίλοι μου έχετε λάβει και εσείς παρόμοιο μήνυμα;;;

Αυτά που συμβαίνουν τη φετινή χρονιά είναι ανήκουστα!!!

Ο 1ος στη βαθμολογία με 10-0 νίκες ζητάει από ποιον;;;… τον 7ο να παίξουν χαλαρά στο μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος μάλιστα γίνεται στην έδρα του!!! Δηλαδή, πόσες πιθανότητες έχω να τον κερδίσω, ακόμα και παίζοντας δυνατά!!!

Η αλήθεια είναι πως παιδεύτηκα πολύ για το αν θα πρέπει να σας δημοσιοποιήσω αυτό το μήνυμα ή όχι. Ο μόνος λόγος που το έκανα, όμως, είναι γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως είμαι ο πρώτος που το λαμβάνει από τον συγκεκριμένο κύριο… με ότι αυτό συνεπάγεται!

Γιατί, λοιπόν, να μην φανταστώ πως από τη μία ο εν λόγω κύριος κερδίζει αβίαστα ενθουσιασμό και από την άλλη ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δέχονται να παίξουν αυτό το «παιχνίδι» σε βάρος μας! Εγώ κύριοι δεν θα το κάνω!!!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!!

Όπως είχα πει και σε άλλες παρόμοιες συζητήσεις μας για μένα το buzzer είναι ένα παιχνίδι που έχω αποφασίσει να παίξω ΚΑΘΑΡΑ και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο!

Υ.Γ.: Και για να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας… να σας ενημερώσω πως στον συγκεκριμένο αγώνα θα παίξω χαλαρά… ΟΧΙ γιατί μου το ζήτησε κάποιος, αλλά γιατί για την ομάδα μου είναι ένα ματς που από την αρχή το υπολογίζουμε στα χαμένα!

From: kavala44

This Post:
00
153502.2 in reply to 153502.1
Date: 8/5/2010 6:34:49 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις φίλε κ δεν ξέρω τι απαντήσεις περιμένεις να δεις....

Ο κάθε χρήστης παίζει το παιχνίδι σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ.Στο τρόπο μεταγραφών,στήσιμο ομάδας,επιλογή ενθουσιασμού κ.α. Ο ΅πρωταθλητισμός΅ σε κάνει πολλές φορές να παίζεις το παιχνίδι ψάχνοντας όλες τις λύσεις σωστές κ μη.Αυτά τα γράφω πρώτα για τις Εθνικές ομάδες όπου εκεί παίζεται το μεγαλύτερο παιχνίδι πίσω από τις πλάτες όλων...Στην συνέχεια στα δικά μας σίγουρα θα υπάρχει παρασκήνιο ανάμεσα στους χρήστες.Αλλος κυνηγάει άνοδο άλλος σωτηρία άλλος προπόνηση....Αλλος έχει καλές σχέσεις άλλος δεν χωνέυει τον άλλον.
Σε μία σεζόν θα τύχει να αναρωτηθείς γιατί έπαιξε με εμένα με τα 2αρα(π.χ με τα τρίκαλα εγώ) τα έχουν καλά? (Ασχετα που δεν έχω μιλήσει ούτε μία φορά εγώ με το παιδί) Αφού σου ήρθε το μήνυμα τελικά εσυ μπορούσες να κάνεις 3 πράγματα :
1ον αυτό που έκανες αλλά να ξέρεις ειλικρινές απαντήσεις δεν θα πάρεις σε μεγάλο βαθμό..
2ον να έπαιζες δυνατά μόνο κ μόνο για αυτό που δεν σου άρεσε ότι έγινε..
3ον την πάπια να ανεβάσεις ενθουσιασμό

Δημοψήφισμα να βγάζαμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έβλεπες πιθανό αποτέλεσμα 1-3-12 πάνω κάτω.

Το ότι έχει χαθέι η ομορφιά του παιχνιδιού πάει καιρός φίλε...................

This Post:
00
153502.3 in reply to 153502.2
Date: 8/5/2010 8:39:23 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Διαφωνώ φίλε....
το έχω θέσει πολλές φορές και στα φόρουμ αυτό.
το να μπορείς να κανονίζεις ενθουσιασμό...για μένα είναι στήσιμο αγώνων και θα έπρεπε να υπάρχει μια μικρή ποινή έστω -χρηματική- όταν κάποιος καταγγέλει μια τέτοια συνομιλία...
ο Green με το να είναι σίγουρος ότι ο borba δεν θα του κάνει καμια κηδεία...έχει σαφές πλέονέκτημα απέναντι στους άλλους του άλλου ομίλου που κυνηγάνε το overall πλεονέκτημα έδρας.

το θέμα είναι ότι λίγοι το κάνουν συστηματικά και πολλοί το δέχονται (όπως είπες)....
τα ίδια πάνω-κάτω έκαναν και στην Α1 όταν ένας φίλος ήταν εκεί και τότε βέβαια με διαβεβαίωσαν ακόμα και oi GM ότι δεν είναι κάτι παράνομο...
οπότε...ανοχή...

τεσπάααα καλή συνέχεια...sorry για την παρέμβαση

This Post:
00
153502.4 in reply to 153502.1
Date: 8/5/2010 8:40:28 AM
Overall Posts Rated:
193193
Ήμουν σίγουρος οτι κάτι τέτοιο γίνεται, από συγκεκριμένους παίκτες...Είναι γνωστοί πλέον...Δεν θα σχολιάσω τπτ αλλο γιατί βαρέθηκα....Αφού τους αρέσει να γίνονται ρόμπα, ας συνεχίσουν....Και να χαίρονται τις επιτυχίες τους...Μπράβο στον Μπορμπα που τον έδωσε στεγνά, τουλάχιστον να είναι δακτυλοδεικτούμενοι αυτοί που το κάνουν...Φαντασου ιδρώτα που έριξε πριν στείλει το μήνυμα, τόσο άγχος έιχε για το ματς...Είναι 1ος με διαφορά και δεν είναι άξιος να πάρει ένα ρίσκο....Αυτά....

Last edited by Fendagin 7 at 8/5/2010 8:48:15 AM

From: BORBA

This Post:
00
153502.5 in reply to 153502.2
Date: 8/5/2010 9:18:15 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
345345
Φίλε μου δεν περιμένω καμία απολύτως απάντηση! Όπως έχω ξαναπεί, όμως, δεν θα ανεχθώ κανέναν που "παίζει" παιχνίδια στην πλάτη μου... είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι! Άλλωστε με κανέναν από τον όμιλο δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση... ούτε με χωρίζει κάτι ούτε με ενώνει... εγώ μόνο δύο σεζόν έχω στην κατηγορία και του χρόνου μπορεί να μην είμαι ούτε καν κοντά σας (κάτι που απεύχομαι βέβαια)!
Ως μια ευχαρίστηση βλέπω το παιχνίδι και έτσι θα συνεχίζω να το βλέπω... αν κάποια στιγμή πάψει να υπάρχει αυτή η ευχαρίστηση... απλά θα πάψει να υπάρχει και η BORBA B.C.!

From: kavala44

This Post:
00
153502.6 in reply to 153502.5
Date: 8/5/2010 9:28:22 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Θα σου πω ένα πράγμα χαίρομαι για αυτά που λες προσωπικά ρομαντικά βλέπω το παιχνίδι να περνάω ευχαριστά με όποια λάθη κάνω,να φτιάξω 2 παίχτες για Εθνική, αλλά κάποια στιγμή στο παιχνίδι κ στην ζωή σου οι συνθήκες θα σε κάνουν να διαχειριστείς τις καταστάσεις διαφορετικά....

Message deleted
This Post:
00
153502.8 in reply to 153502.4
Date: 8/6/2010 8:48:35 AM
Overall Posts Rated:
77
Καλησπέρα φίλοι μου,

Μου έτυχε πέρσι και μένα παρόμοιο περιστατικό και μάλιστα ο fendagin μπήκε στο φόρουμ και έκραξε τον εν λόγω χρήστη. Φυσικά έπαιξα κανονικά και κέρδισα. Ο χρήστης κιόλας ο εν λόγω δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρος, οπότε φοβόμουν οτι αν έπαιζα "χαλαρά", θα έβαζε να παίξει "δυνατά" και θα είχαμε κηδείες. Δυστυχώς, τέτοιοι χρήστες πάμπολλοι και δεν προστατευόμαστε. Τσατσιές ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, που μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε. Και στην τελική κανείς απο αυτούς δεν τιμωρείται, όπως φυσικά και θα έπρεπε.

Φιλικά - Δημήτρης

This Post:
00
153502.9 in reply to 153502.8
Date: 8/6/2010 3:15:06 PM
Overall Posts Rated:
193193
Τα λέω από τότε που ξεκίνησα να παίζω, αλλά και???
Anyway, εγώ το κόβω εδώ , δεν ασχολούμαι άλλο, δεν έχει νόημα άλλωστε και σόρυ για τους χαρακτηρισμούς άλλα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όπως αναφέρεται αυτό το θέμα....Σόρυ για ότι είπα...Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...Άλλωστε το ψιλοβαρέθηκα, δεν φαίνεται????? Η συνδρομή με κρατάει εδώ....

This Post:
00
153502.10 in reply to 153502.9
Date: 8/7/2010 3:40:32 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
345345
Και για μένα φίλε Fendagin το θέμα τελειώνει κάπου εδώ... ούτε εγώ ασχολούμαι άλλο... ο καθένας ας κάνει ότι θέλει!
Μία παρατήρηση μόνο... ο άμεσα εμπλεκόμενος της υπόθεσης ούτε φωνή ούτε ακρόαση... το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τις 13 από τις 16 ομάδες του ομίλου... τυχαίο;;;... δε νομίζω!!!

This Post:
00
153502.11 in reply to 153502.10
Date: 8/7/2010 4:08:23 AM
Overall Posts Rated:
193193
Ναι, όντως αν και είναι περίεργη εποχή...ΔΙΑΚΟΠΕΣ...χαχαχα....Μην το συνεχίζεις, φίλε BORBA, δεν αξίζει να χαλιέσαι...Ασ΄το εδώ ...Άλλωστε την πλάκα μας κάνουμε, και ακόμη και για αυτά τα θέματα δεν πρέπει να χαλιόμαστε....Κι εγώ είπα βαριές κουβέντες, που δεν αξίζει για ένα παιχνίδι...Και ζητάω για μια ακόμη φορά συγγνώμη για αυτά που είπα...¨οτι και αν γίνεται, μια παρέα είμαστε....