Διάβασε μήνυμα
Από:
Green Monster
Θέμα:
χαιρε
Στάλθηκε:
4/8/2010 7:10:08 μμ
Φίλε,πάμε χαλαρά και οι δύο στο μεταξύ μας ωστε να κερδίσουμε ενθουσιασμό για τα επόμενα ματς και να παίξουμε με ίδια διάθεση; τι λές;
Αλήθεια, φίλοι μου έχετε λάβει και εσείς παρόμοιο μήνυμα;;;
Αυτά που συμβαίνουν τη φετινή χρονιά είναι ανήκουστα!!!
Ο 1ος στη βαθμολογία με 10-0 νίκες ζητάει από ποιον;;;… τον 7ο να παίξουν χαλαρά στο μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος μάλιστα γίνεται στην έδρα του!!! Δηλαδή, πόσες πιθανότητες έχω να τον κερδίσω, ακόμα και παίζοντας δυνατά!!!
Η αλήθεια είναι πως παιδεύτηκα πολύ για το αν θα πρέπει να σας δημοσιοποιήσω αυτό το μήνυμα ή όχι. Ο μόνος λόγος που το έκανα, όμως, είναι γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως είμαι ο πρώτος που το λαμβάνει από τον συγκεκριμένο κύριο… με ότι αυτό συνεπάγεται!
Γιατί, λοιπόν, να μην φανταστώ πως από τη μία ο εν λόγω κύριος κερδίζει αβίαστα ενθουσιασμό και από την άλλη ίσως υπάρχουν και κάποιοι που δέχονται να παίξουν αυτό το «παιχνίδι» σε βάρος μας! Εγώ κύριοι δεν θα το κάνω!!!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!!
Όπως είχα πει και σε άλλες παρόμοιες συζητήσεις μας για μένα το buzzer είναι ένα παιχνίδι που έχω αποφασίσει να παίξω ΚΑΘΑΡΑ και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο!
Υ.Γ.: Και για να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας… να σας ενημερώσω πως στον συγκεκριμένο αγώνα θα παίξω χαλαρά… ΟΧΙ γιατί μου το ζήτησε κάποιος, αλλά γιατί για την ομάδα μου είναι ένα ματς που από την αρχή το υπολογίζουμε στα χαμένα!