BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Bemutatkoznak a fórumozók

Bemutatkoznak a fórumozók

Set priority
Show messages by
From: Precki
This Post:
00
154461.1
Date: 8/16/2010 3:17:43 PM
Dombó KC
II.4
Overall Posts Rated:
1818
A csoport fórumunkban volt egy körkérdés az életkorra vonatkozóan ... Gondoltam jó lenne valami hasonlót az egész magyar BB fórumra kiterjeszteni. Szerintem írjon mindenki magáról annyit amennyit szeretne megosztani a többiekkel.

El is kezdeném ...
Ugyan minden hasonló játékban Precki néven vagyok regisztrálva, a becsületes nevem Prech Tamás. :-) 20 éves vagyok, Dombóváron lakom, a PTE-PMMK mérnök informatikus hallgatója vagyok, mellette egy vállalkozást építek.
Ami a BB-t illeti, a 3. szezon (1. magyar szezon) végén kapcsolódtam a játékba, azóta az élvonaltól a III. osztályig már mindenhol szerepeltem, legtöbbször a II. ligában. jelenlegi célom, hogy csak magyar játékosaim legyenek és ilyen módon a válogatottnak is neveljek játékost és persze minél sikeresebb legyek.
Nagyjából ennyi ... ki lesz a következő? :-)

From: JoeBlack

This Post:
00
154461.2 in reply to 154461.1
Date: 8/16/2010 3:39:01 PM
Overall Posts Rated:
411411
Tetszik az ötlet!

Sziasztok!

26 éves vagyok! A nevemet nem írnám be.Sok online játékban játszottam már.Sok helyen a játék mivolta miatt sok ellenséget szereztem magamnak,de sok barátot is.Ezért maradnék anonim.Egy nagynevű magyar vállalkozónál dolgozom minőségirányítással foglalkozom.ez lesz a 3. szezonom.Nagyon szeretnék tanulni a legjobbaktól itt a BB-n.Napi szinten órákat vagyok online.Első teljes szezonomba megnyertem a 4. osztály.Ez lesz a 2. idényem célom bennmaradni a 3. osztályban és u21 válogatott részére fiatalokat edzeni.Van is nálam két tehetség jelenleg.Az a típus vagyok aki alárendeli a klub sikerét a válogatott sikerének.

Mottóm hajrá Magyarok!

From: Misi9

This Post:
00
154461.3 in reply to 154461.2
Date: 8/16/2010 3:52:32 PM
Overall Posts Rated:
22
Hali!

17 éves vagyok, 7 éve kosárlabdázom, jelenleg még gimnáziumban tanulok. Ez a hatodik teljes szezonom, ez alatt kétszer feljutottam harmadosztályba, és egyszer estem ki onnan. Elég sokat foglalkozom a fiatalok edzésével, jelenleg is egy centerem az U21 válogatott tagja és továbbra is tervezem a fiatalok kinevelését. Próbálok egyensúlyt találni a válogatott és a klub céljai közt, jelenleg talán ez sikerült is, mivel úgy néz ki zsinórban másodszorra leszek a rájátszásban.

From: fotonfun

This Post:
00
154461.4 in reply to 154461.3
Date: 8/16/2010 4:04:51 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Sziasztok!

A nevem Vidovits András. 16 éves vagyok, Győrben lakom. Jelenleg sportosztályba járok.7 éves koromban ismerkedtem meg a kosárlabdával, azóta az életemmé vált.

A játékban ez a hatodik teljes szezonom, de már az első pár napban megszerettem.Ez az első szezon, hogy igazából foglalkozom fiatalok edzésével, tehát még nem tervezem válogatott kinevelését. Próbálom megtalálni, hogy melyik játékosnak mit kell edzeni.

Az első teljes szezonomban feljutottam a IV. osztályból, azóta egy szezon kivételével mindig sikerült elérni a rájátszást.Remélem ez így is marad.

HAJRÁ MAGYAROK!

This Post:
00
154461.5 in reply to 154461.4
Date: 8/16/2010 4:58:35 PM
Overall Posts Rated:
66
Sziasztok!

Szolnokon lakom, 17 éves vagyok. Jelenleg az egyik helyi gimnáziumba járok. Kosarazni csak hobbiszinten szoktam, de szeretem azt csinálni.

A buzzerbeateren ez az 5. szezonom, és csak 4 kemény szezon után tudtam csak feljutni a III. osztályba, ahol az eddigi jelek szerint nem várt sikerekkel fogok végezni:) Ez a játék azon kevesek közé tartozik, amiket 1 év elteltével sem untam meg, úgyhogy sokak örömére esetleg bánatára még biztos játszani fogok ezzel a játékkal. Válogatott játékosok nevelését egyelőre nem tűztem ki célul, de ki tudja mit hoz a jövő:)

This Post:
00
154461.6 in reply to 154461.5
Date: 8/17/2010 2:10:36 AM
Overall Posts Rated:
2222
Hali mindenkinek!

16 éves vagyok,a lakhelyemet szerintem nem kell külön mondani :) 8 éve kosárlabdázom,versenyszinten és ameddig lehet szeretném folytatni is. Ez a harmadik szezonom,a második szezonban jutottam fel, egyelőre hatalmas meglepetés ez a szezon, hiszen csak 5 pont választ el az elsőségtől. Válogatott játékosok edzését egyelőre nem tervezem,de később szóba jöhet. A játék már az első pillanattól kezdve magával ragadott és addig maradok amíg nem látom azt,hogy Országos helyezés 1. :)

This Post:
00
154461.7 in reply to 154461.6
Date: 8/17/2010 6:44:55 AM
Overall Posts Rated:
190190
Üdv!

Fegyverneki Dániel vagyok, 23 éves, egy gyönyörű kislány édesapja. Okleveles vegyészként végeztem idén az ELTE-n. A 3. szezontól játszom, célom teljes magyar csapattal a minél jobb eredmény elérése, valamint szeretném majd egyszer valamelyik magyar válogatottat menedzselni. Számos menedzserjátékkal játszottam párhuzamosan, mivel sportmániás vagyok, viszont amióta a BB-vel játszom, lecsökkentettem ezek számát, mára ez az egy aktív csapatom maradt (a többi vegetál:)) A cél visszajutni az első osztályba jelenleg, valamint egyenesbe hozni a költségvetésemet.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
154461.8 in reply to 154461.7
Date: 8/17/2010 9:02:03 AM
Overall Posts Rated:
145145
Helo mindenki!

18 éves vagyok, a Szentendrei-szigeten élek. Szentendrére járok iskolába, még két évem van hátra(évvesztes+0dikos voltam), utána valamerre infó-matek irányban szeretnék továbbtanulni.
2 évet kosaraztam, volt úgy 3 hónapig, hogy heti 5 edzéssel, de jobban szeretem amikor csak simán lemegyünk szünetben a pályára és játszunk, a taktikázós része sosem volt az erősségem:).
Kb 5-6 évet fociztam, most is azt csinálom, de a focis managerjátékok nem jöttek be(igaz Hattrickre hetente 1-2-szer még felnézek).
Eddigi legnagyobb sikerem a tavalyi másodosztálybeli 5-dik csoporthelyezés, igaz rájöttem, még egy 6-dikkal is jobban jártam volna.
Ma ez a rész frissülhet, mivel a többszörös magyar bajnok OLAJ KK-val mérkőzöm meg a kupában, ami nagyon nehéz meccs lesz, az biztos:):).

From: Adam#4
This Post:
00
154461.9 in reply to 154461.8
Date: 8/17/2010 10:52:21 AM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

15 éves vagyok, versenyszerűen kosárlabdázom, a mostani lesz a 6. szezonom. A szerencseszámaim a 4 és a 13, jelenleg 4-es mezben játszom(előtte 13-asban:D). Suliban most megyek 10.-be. Matek tagozatos osztályba járok, ezzel kapcsolatosan szeretnék továbbtanulni.

BB-n ez lesz a 4. teljes szezonom, a 2. teljes szezonomban jutottam fel a 3. osztályba, ahol elsőre az 5. helyig jutottam. Jelenleg pontkülönbség miatt vagyok csak a 3. Rövidtávú célom mindenképpen feljutni a 2.osztályba. Hosszútávú célomat inkább álomnak nevezném :D.

U21-be nevelek egy centert, jelenleg 19 éves, mindenképp szeretném kinevelni, ezért is lenne fontos a feljutás a 2.osztályba. Előnyben részesítem a magyar játékosokat, sajnos a feljutási kényszer miatt nem minden játékosom az. Játékost csak a magyar válogatottnak fogok nevelni.

Szerintem elmondtam a fontosat magamról. Üdv.: Ádám

This Post:
00
154461.10 in reply to 154461.9
Date: 8/17/2010 1:46:17 PM
Üdv mindenkinek!

Krisztusi korban járok, labdarúgásban dolgozom.

Ezen kívül foci, hoki, forma1 managerrel játszom, de ez tetszik a legjobban.

BB-s karrierem a terveim szerint halad, első teljes szezonomban bajnok lettem IV. osztályban, újoncként nagydöntőig jutottam, majd második évben bajnok lettem III. osztályban, II.osztályban tavaly újoncként csoportdöntőbe jutottam, a mostani szezonom is eddig rendben van. Természetesen igyekszem minél jobb eredményt elérni, 2 szezon múlva feljutni az élvonalba.
Tasi személyében én nevelem a legjobb 20 éves centert, szeretnék még további tehetségeket nevelni a válogatottnak.

Büszke lennék, ha a szezon végén két mentorált barátom is feljutna a III. osztályba.

Sok sikert, jó játékot kívánok mindenkinek!

From: Dawa

This Post:
00
154461.11 in reply to 154461.10
Date: 8/18/2010 4:15:25 AM
Overall Posts Rated:
106106
Sziasztok!

31 éves vagyok, informatikusként dolgozom és hasonló témakörben egyetemen tanulok.
12 éves korom óta kosarazok, 17 éves kortól egyesületi szinten, főleg megye/Budapest bajnokságban és rövidebb ideig NB2-ben.

A BB-t a 8. szezon legvégén kezdtem IV. osztályban, akkor az összes hátralévő (7) meccset megnyerve, jobb kosáraránnyal lettem negyedik :) végül döntős. A második évadban IV. osztály bajnoka, azóta a III. osztályban, jó eredményekkel, lassú építkezéssel fejlesztem a csapatomat. Jelenleg a klubszintű fejlődésre és tapasztalatszerzésre összpontosítok.
Középtávú célom a II. vonalba való stabil feljutás, majd válogatott utánpótlás nevelése.

Tetszik ez a kezdeményezés :)

Never, never, never give up! /Winston Churchill/
Cogito ergo sum. /latin/

Jó játékot és sok sikert mindenkinek!

Üdv:
D.

Last edited by Dawa at 8/18/2010 4:26:47 AM